Eşimin ailesi beni eziyor mu?

Bunlarin hepsi ayni demekki cahil mi desem yoksa akillilar mi herkesi kendileri gibi olsun istiyolar biz onlara ayak uyduracaz ayni benimkilerde boyle

Ayni tonda biz saka yapinca sinir oluyolar ama

Cahil de diyemiyorum akilli da. Cahil insanin akli o laflara ermez herhalde akilli da olsa o laflari soylemez
Bunlari anlamaya çalışmayacan laf anlamıyorlar cunku ya takmayip kendi istedigini yapmaya devam edecen ya da kavga gurultu eksik olmaz değişmiyorlar cunku

Karadeniz'de gelinlerin ezildiği yalan..Siz öylesine denk gelmişsiniz bu işin yöresi olmaz. Yaylada yörenin insanı sabah namaz ile kalkar işini yapar size kalk sende demediler ise bu ezme değil.Ama sakacidirlar evet arada laf atarlar daha yeni gelinsiniz zamanla herkes birbirini tanır işler rayına girer.

Aynen, o kadar iş peşindeler ki gurbetten gelen çocuklarini kahvaltiya bile çağirmak yok. İlk sefer evlerine gelin gitti yani. Her zamankinden farkli olmaliydi. Yine de mutfakta yemek yaptim, tatli yaptim kac sefer. Sonra kendi evime donunce kv'le konuşurken şekerpare yaptim dedim telefonda.' Burdayken niye yapmadin? 'dedi Hiç bir şey yapmasam daha iyiymiş bizim evimiz de köy işleri vs var. Ama çocuklar gelince herkes onlara gore hareket eder, onlarla ilgilenir.... Sonuçta cok degil, 3-5 gün oradayiz.

Eh madem sala yapiyorlar sizde az saka yapin
İşte kitleniyorum ben o ara. Duyduğum şey şoka sokuyor beni ve ben laf sokma hirsina girersem ortam gerilir.. şakasına pek yapamiyorum. Ama deneyecegim artik cidden bunu deneme yoluna gitmek bile canimi sıkıyor. Sessiz insani ne hale getiriyorlar degil mi.. Şükredecekleri yere!

tek yol takmamak ve simdi yapamasan bile ilerde alisirsin saka yollu lafi giydirmek ornegin Bizim gelin sofrayi toplamaya geldi felan deyince suratina bakarak Gul gec takmamis gibi laf sokmasan bile sinir eder ama zamanla tavrini koy Yoksa zorlanirsin

Siz iyi olunca onlar da iyi olmuyor malesef. O taktiği ben de denedim, tutmadı. Ben de onların anlayacağı şekilde davranmaya başladım uzak durdum. Bu sefer de gelin bizi beğenmedi dediler. Kendileri o kadar mükemmel ki, kusur yine beğenmediğim için bende yani :)
asla kendinizi ezdirmeyin, ya uzak durun muhatap olmamaya çalışın, ya da yanyanayken soğuk davranın ara sıra gereken cevabı verin, size istedikleri gibi konuşamasınlar.

Kesinlikle öyle. Güleryüzlü olmamak gerekiyor..

Ne vakit gittiniz tam olarak.İs vakti ise ilgilenmezler . Bunu kişisel almayin

Ne vakit gittiniz tam olarak.İs vakti ise ilgilenmezler . Bunu kişisel almayin
İş vakti degildi. Kv'le evdeydik. Kahve yapayim dedim bi kere. 'Ne yaparsan yap kıjııımm' dedi. Sinir oldum, yapmadim Konu aslinda ilgilenmek de değil. Eşim fazlasiyla ilgileniyor sağ olsun. Onlardan iyilik beklemiyorum zaten yeter ki kotu soz olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…