Eşimin ailesi bana cok ağır küfür etti sizcr be yapmaliyim

Ben esimin annesine anne dedim diye kaynım bana o senin anne değil dene dedi bende saygıdan diyorum dedim gerek yok dedi böyle böyle beni kendilerinden soguttular

Tamam haklisiniz peki kaynanam benim anneme kufur etti ve eşim anne onun annesi ayıptır niye diyorsun demedi bu dogrumu

Bazı insanlar öyle malesef sizde onlara inat daha çok mutlu olun. Elinizden geldiğince eşinizle mutlu olmaya bakın. Dışardan kimsenin evliliginize zarar vermesine izin vermeyin.

Bazı insanlar öyle malesef sizde onlara inat daha çok mutlu olun. Elinizden geldiğince eşinizle mutlu olmaya bakın. Dışardan kimsenin evliliginize zarar vermesine izin vermeyin.
Ondanda soğumaya başlıyorum bosanmak istiyorum dedim benle dalga geçerek zamanı değil dedi artık yıpranıyorum dedim herkes kendine yakışan yolu seçsin demekki uygun değiliz bir birimize dedim ama dalga geçiyor benle küçük bir bebegim var 6 aylık o büyüsün bakarız diyor şaka gibi adam

Tamam haklisiniz peki kaynanam benim anneme kufur etti ve eşim anne onun annesi ayıptır niye diyorsun demedi bu dogrumu
Doğru değil.. Biz ortada doğru aramıyoruz ki hanımefendi.. çünkü ortada doğruyu çağrıştıracak tek birşey bile yok.. Siz o şekilde karşılık vermeyip saygınızı korusaydınız işte o zaman tek doğru olurdu o da siz olurdunuz..

Daha doğum yapalı iki ay olmus, lohusa, psikolojisi de biraz bozuk karısını DÖVMÜŞ
Hala daha, başka problemimiz yok diyorsun...
Çok üzücü

Ay bosverin valla 6 aylık bebeğinizle ilgilenin. Rabbim ne güzel evlat nasip etmiş. Onuda tartışmaların arasında büyütmeyin

Ben saten 4 yıl boyunca doğruyu yapmak için sustum doğruyu yapmak istemesem 4 yil önce verirdim cevabını yada beni aradığında ne hakla arıyorsun der suratına kapatırdım ama sanki ben alttan aldıkça bu susuyor nasılsa der gibi tavırları oldu

Ay bosverin valla 6 aylık bebeğinizle ilgilenin. Rabbim ne güzel evlat nasip etmiş. Onuda tartışmaların arasında büyütmeyin
Allah razı olsun onun psikolojini bozmak istemiyorum ama bu durumda kalırsa daha çok nozulacak gibi silemese cok anlatmam üzülmesinler diye hep içime atıp ağlarım

Reactions: Z P
Allah razı olsun onun psikolojini bozmak istemiyorum ama bu durumda kalırsa daha çok nozulacak gibi silemese cok anlatmam üzülmesinler diye hep içime atıp ağlarım
Aileme anlatmıyorum üzülürler diye hep içime atıyorum ama benim de sabrım bitiyor galiba

Reactions: Z P
Alttan almamak hakaret ve küfürle olmaz canım. Lafın geldiği yerde lafını sokarsın alttan almamış olursun. Ama küfür olunca çirkinlikler peşi sıra geliyor

Zamanında o derken deseydiniz şimdi konuştuğun her argo yada yersiz şey seninle eşin arasında sıkıntı yaratır
Evet eşin mecbur konulur sen konuşma tavrını mesafeni koru eşine de güzellikle canım sen konuş et ama lütfen eski şeyler yaşanmasına sebep olma nerede nasıl ne kadar mesafeli davranacağını bil benim arkamdan da konuşmasın ne iyi ne kötü de

Alttan almamak hakaret ve küfürle olmaz canım. Lafın geldiği yerde lafını sokarsın alttan almamış olursun. Ama küfür olunca çirkinlikler peşi sıra geliyor
Ben ona güzellikle çok anlatmaya çalıştım laF sokmak yerine ara bulmaya çalıştıkça ardı arkası kesilmedi tek çarem ilişkiyi kesmek oldu

Çok ayıp çok üzücü hiç kimse kimsenin öz evladı annesi değil kendi annemiz bizi affeder ama kv farklı kırılır unutmaz eşiniz ortayı bulmaya calisrken ortalığı karıştırmış no zamn

Ben esimin annesi diye sustum ama eşim karım o benim demedi malesef değmezmiş saygı göstermem onlara bunu anladım artık konuşmada odaya gidip sormuyorum ne konuşuyorsa konuşsun diyorum

Evet doğru kemdi oğlu affetti cunki annesi ben eşimle şunu bile dedim bir şarta görüşürüm madem sen bunları demedin ara annenle yüzleş duyayım kim haklı dedim ne arayacagim ben yüzleşmek için diyor bende böyle bir ese değmez görüşmek ailesiyle diyorum belki haksızın ama zoruma gidiyor hoyle olunca

Küfür eden birine ne laf sokabilirdimki siz olsaydınız ne derdimiz laf sokan biri olmadım kimseyle bu güne kadar tartışmadım aslında esimin ailesi ilk ve büyük bir kavga oldu malesef

Zoruna gitmesi normal ama daha sakin olamay çalışın yorum yapmayın mesela ya da o telefonla konuşurken bişey deme rahatsız olmasın görmezden gel bir nevi arada slm şöyle de gelsin geçsin arannkotu olabilir anlasamazsin evet başta üzücü olmuş ama.gecmise donemeyecksin ama geleceğe yön verebilirsin bebeğin de var eşin de sağlıklı gerisi boş evi kapatınca kimse göremiyor iceri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…