Eşimin ailesi bana cok ağır küfür etti sizcr be yapmaliyim

bu ne lakayt bir hayat tarzı böyle. kavga gürültü küfürler yemek içmek gibi olmuş..

İsterse on evi olsun. Adamın evlerine güvenip mi evlendin? Kendi evini alana kadar herkes kirada ‘sürünmüş’ mü oluyor?

tabiki ailesiyle görüşecek adam sen görüşmezsen görüşme.

Neresinden tutsan elinde kalacak konu.
Bana ev vermesi umrumda değil biz zenginiz siz ac köpeklersin demesi zoruma giden bir anne evladına destek olacağı yerde durumuyla gurur duyuyor sizin evladınizr olsa böylemi olursunuz

Senin eşine de saygın yok ki. Kayınvalidenle aranda ne yaşanmış olursa olsun eşine o...pu annen diyemezsin. Yazılan her şeyi ağzım açık okudum. Allah hidayet versin ne diyim
Esimin annesi bana derken sorun yok galiba bunu duydu eşim anne ayıp o kızın annesi bile demedi onlar haklı benmi suc lu oldum :)

Bundan 3 yıl önce kaynanamla tartışmam oldu bana ağzı alınmayacak küfürler söyledi annemden için bile ananı gelinleri kapıya atsin diye laflar dedi babamı arayıp kızın oğlumla gezerdi tozardı sözl bilmiyoruz diye bir sürü şey söylemiş küçük kızını arayıp bana orusbu çocuğu dedirtip kapattı bende bunları baba yapinca ona sadece sen benimle uğraşana kadar kocanın aldatmasiyla uğraş diye laf söyledim kocasının aldattığını biliyor ama oğluna karina söyleme demiş eşimde bana söylemişti bende o sinirle buna söyledim sonra oglunada arayıp şerefsiz falan diye laf saydı sonra biz 3 yıl görüşmedik eşim benden habersiz gorusuyormus telefonda telefonunu karıştırırken gordum bende bana o kadar laf dedi sen benden habersiz neden görüşüyorsun dediğimde seni silerim ailemi silmem dedi o bir yıldır görüşüyordu telefonla ben konuşmuyordum hamile kaldım ben 3 yil sonra eşim arabada konuşurken telefona beni istedi eşimde birden verince konuşmak zorunda kaldım benimle sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi bebek nasıl hamileliğin nasıl diye sordu bende saygılı bozmadan iyi deyip bir dk konuşup kapattım ama o konuşma beni o daha çok soğuttu nefretim bitmemiş aradan bir hafta geçti iki kere beni aradı açmadım eşimi aradi neden açmıyor diye o da korkusundan konuşmak istemiyor demedi yemek yapıyormuş ondan dedi sonra eşim isten çıktı durumları çok iyi bu arada 4 evi var biz kirada sürünüyoruz çok cimriler işden çıktım deyince bebekde olunca hastane parasını ve bebegimin verdigini arabasını o aldı digum yaptığım günde telefona beni ve annemi istemiş gözü aydın olsun deyim diye eşimde uyuyorlar diye geçiştirmis eşim annesi ne zaman arasa köşe bucak bir yer bulur sessiz sessiz konuşur dünde annesi aradi ben yanına gidince telefonun sesini kısıp konuştu bende neden kisiyon gizli konuşuyon dedim sanane işine bak sen konuşmuyorsun benim konuşmama karşıma dedi bende o sinirle orusbu annen ne diyor dedim o da nankörsun hamamlardan bize doğal ürün isteyecekmiş onu diyor diye dovmeye kalkti iki aylık bebegimin yaninda kizlar siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız çok mutluyum normalde kavgamız sadece bu ailesi yüzünden olur siz olsanız barisirmisiniz k bakmayın uzun oldu akıl alacağım kimse yok
Al birini vur ötekine.
İğrenç bir aile ilişkisi.
Normalde çok mutluymuş
Te Allahım

Senin eşine de saygın yok ki. Kayınvalidenle aranda ne yaşanmış olursa olsun eşine o...pu annen diyemezsin. Yazılan her şeyi ağzım açık okudum. Allah hidayet versin ne diyim
Esimin annesi bana derken sorun yok galiba bunu duydu eşim anne ayıp o kızın annesi bile demedi onlar haklı benmi suc lu oldum
Hakliyken haksız duruma dusmussunuz saygı kalmamış.Esiniz iki durumu idare etmeye çalışırken bence ona destek olun anlattığımız kadarıyla sizide onuda idare ediyor orta yol bulunur mu bilemedim.Ama söylemem gereken eşinize o.annen diyemezsiniz hiç bie anne bunu haketmiyor ki o.... da olsa yazınızda içimi burkan bu oldu ☹️
Saten bizi kaynanamız düşüren eşim oldi annesine diyemediği lafları ben demisim gibi söylemiş benim haberim bile yok o laflardan diyorum dinlemiyor ağzına gelen küfürü saydı eşime sordum o da anam iftira atıyor deDi

Bence o.. kelimesi çok ağır bir kelime. Siz hakliyken haksız duruma düşmussunuz bu tavirlarinizla. Bence bir daha bu şekilde konuşmayın. Hem küfür etmek hic bir insana yakışmıyor. Eşinizle iyi olmaya bakın. Onlar hakkında ileri geri konuşmayın bence. Sürekli eşinizi arada bırakmayın. Rahmetli ananem eşiyle annesi arasında kalan kanser olan bir adamı anlatmıştı. Rahmetlinin bana vasiyetiydi yani asla eşini arada bırakma onlar hakkında kötü bişey söyleme diye. Eşim de bazen laf eder ben susarım yada aman boşver annen baban derim kapatırım konuyu sizde öyle yapın bence

Bence o.. kelimesi çok ağır bir kelime. Siz hakliyken haksız duruma düşmussunuz bu tavirlarinizla. Bence bir daha bu şekilde konuşmayın. Hem küfür etmek hic bir insana yakışmıyor. Eşinizle iyi olmaya bakın. Onlar hakkında ileri geri konuşmayın bence. Sürekli eşinizi arada bırakmayın. Rahmetli ananem eşiyle annesi arasında kalan kanser olan bir adamı anlatmıştı. Rahmetlinin bana vasiyetiydi yani asla eşini arada bırakma onlar hakkında kötü bişey söyleme diye. Eşim de bazen laf eder ben susarım yada aman boşver annen baban derim kapatırım konuyu sizde öyle yapın bence
Yaptıklarıni sindiremiyorum psikolog tedavisi gördüm onlar yüzünden ne yapmam gerek nasıl bir yol çizmeliyim bilmiyorum eşim bana güzelce anlatsa yine der susarım ama en ufacık birşey demeden bağırıyor annesinin doldurduğunu düşünüyorum aslında eskiden annesiyle iyi anlaşırdım aramızı bozan o oldu soylemedigim lafları demiş annesine ben duyunca sok oldum demedim dedim dinlemedi küfür etti eşime söyledim annem iftira atıyor dedi bana şimdi kendisi iyi oldu beni kötü etti

Yaptıklarıni sindiremiyorum psikolog tedavisi gördüm onlar yüzünden ne yapmam gerek nasıl bir yol çizmeliyim bilmiyorum eşim bana güzelce anlatsa yine der susarım ama en ufacık birşey demeden bağırıyor annesinin doldurduğunu düşünüyorum aslında eskiden annesiyle iyi anlaşırdım aramızı bozan o oldu soylemedigim lafları demiş annesine ben duyunca sok oldum demedim dedim dinlemedi küfür etti eşime söyledim annem iftira atıyor dedi bana şimdi kendisi iyi oldu beni kötü etti
Genelde öyle olur bır tanıdığım var eşini dolduruşa getirir sonradan kaynana gelin arası açılır. Bi bakarsın annesiyle iyi olmuş bunu yapan da adam yani. Bence sakin ol. Senn hiç bir zaman terbiyeni bozma bence. Sessiz kal. Bırak ne konusurlarsa konuşsunlae görmemezlikten gel canım. Namazını kıl kuran oku duanı et . Allah buyuktur insaAllah feraha ulasirsin

Ben hayatım boyunca kimseden küfür yemeden sizin içiniz ananıza küfür etmesini orusbusun senin adını çıkaracağım demesini benim amımı bölümü ye demesini kaldırıyorsa mideniz tabi bu sizin tercihimiz konuşursunuz ayrıca ben eşinden sadece şunu isterdim kızgınlığın bu anne o benim eşim çok ağır konusdun ara özür dile yada barisin demesini beklerdim gizli gizli bana aslakomusmam deyip yalan söylemesi zoruma gidiyor
Sizin katmanız size bunları dese hiçbirşey yapmamışken sadece kendi kafasına göre yanlış anladığı birşey yüzünden hiç bir suçunuz yokken
Hanımefendi biz müneccim değiliz kaynananız size nasıl küfür etti biz nereden bilelim.. yazdığınıza göre yorum yaptk.. ayrıca yine de ne olursa olsun eşinize annesi için o kelimeyi kullanamazsınız. Kullanmasaydınız o kelimeyi bu sizin kişiliğinizi gösterirdi.. kullandığınıza göre kaynananızdan pek bir farkınız olmadığını gösterdi.. 😌😌

Genelde öyle olur bır tanıdığım var eşini dolduruşa getirir sonradan kaynana gelin arası açılır. Bi bakarsın annesiyle iyi olmuş bunu yapan da adam yani. Bence sakin ol. Senn hiç bir zaman terbiyeni bozma bence. Sessiz kal. Bırak ne konusurlarsa konuşsunlae görmemezlikten gel canım. Namazını kıl kuran oku duanı et . Allah buyuktur insaAllah feraha ulasirsin
Allah razı olsun canım çok dua ediyorum içimdeki nefret gitsin unutayım diye ama birşey bulup önüme çıkartıyorlar unutama fırsat vermiyorlar çok ağladım hep yıpranan ben oldum bana sende anama söv diyen bir adam ona rağmen ağzımi açmadım anasına ama eşim hep iki yüzlü oldu bu durumda olmamış onun yüzünden

• Beğen
Reactions: Z P
Allah razı olsun canım çok dua ediyorum içimdeki nefret gitsin unutayım diye ama birşey bulup önüme çıkartıyorlar unutama fırsat vermiyorlar çok ağladım hep yıpranan ben oldum bana sende anama söv diyen bir adam ona rağmen ağzımi açmadım anasına ama eşim hep iki yüzlü oldu bu durumda olmamış onun yüzünden
Evet bazı eşler öyle davranabiliyor malesef. Sen affetmeyi bilirsen yükün hafifler. Sürekli kendine asla onları affetmem deme içinden affetmeye bak. Birini affedince çünkü çok rahatlıyor insan

Hanımefendi biz müneccim değiliz kaynananız size nasıl küfür etti biz nereden bilelim.. yazdığınıza göre yorum yaptk.. ayrıca yine de ne olursa olsun eşinize annesi için o kelimeyi kullanamazsınız. Kullanmasaydınız o kelimeyi bu sizin kişiliğinizi gösterirdi.. kullandığınıza göre kaynananızdan pek bir farkınız olmadığını gösterdi.. 😌😌
O zaman on yargıda bulunmanıza doğru değil

O zaman on yargıda bulunmanıza doğru değil
Ön yargı mı ? 😂😂😂😂 ön yargıda bulunsaydım 2. Mesajınızdan sonra size hak verirdim. Ama yine de veremiyorum.. çünkü eşinize annesi.için o.. dediniz her ne kadar annesinin söyledikleri doğru olmasa da sizin de yaptığınız ve söylediğiniz sözler doğru değil. Lütfen hatanızı kabullenin.. bize kabul ettirmeye çalışmayın..

Evet bazı eşler öyle davranabiliyor malesef. Sen affetmeyi bilirsen yükün hafifler. Sürekli kendine asla onları affetmem deme içinden affetmeye bak. Birini affedince çünkü çok rahatlıyor insan
Evet bunu okumuştum saten ilk aradığında Allah için dedim konusdum ve terbiyemi bile bozmadım ama yine değmedi eşime halen annesine arkamdan yalanlar konustu aslında ben düzelmesi için fırsat verdim telefonu verdiğinde konusdum ve erenimi asla bozmadım ama yine kötü ben oldum Anladım ki iyilik yaramıyor annemde diyor senin kocan annesiyle iyi olmanı istemiyor kıskanıyor diyo ama neden yapıyor anlamıyorum

• Beğen
Reactions: Z P
Back