Eşimin ailesi bana cok ağır küfür etti sizcr be yapmaliyim

Afedersin ama hersne olursa olsun kocan gözlerinin içine baka baka annene o.. dese sakin mi kalırsın ? Kaynanandan farkın yok.
Ben hayatım boyunca kimseden küfür yemeden sizin içiniz ananıza küfür etmesini orusbusun senin adını çıkaracağım demesini benim amımı bölümü ye demesini kaldırıyorsa mideniz tabi bu sizin tercihimiz konuşursunuz ayrıca ben eşinden sadece şunu isterdim kızgınlığın bu anne o benim eşim çok ağır konusdun ara özür dile yada barisin demesini beklerdim gizli gizli bana aslakomusmam deyip yalan söylemesi zoruma gidiyor
Sizin katmanız size bunları dese hiçbirşey yapmamışken sadece kendi kafasına göre yanlış anladığı birşey yüzünden hiç bir suçunuz yokken

E tamam da sende oğluna diyosun ki o... Anan ne diyor, sizde pelesenk olmuş bu durum belli
Ben hayatım boyunca kimseden küfür yemeden sizin içiniz ananıza küfür etmesini orusbusun senin adını çıkaracağım demesini benim amımı ye bokumu ye demesini kaldırıyorsa mideniz tabi bu sizin tercihimiz konuşursunuz ayrıca ben eşinden sadece şunu isterdim kızgınlığın bu anne o benim eşim çok ağır konusdun ara özür dile yada barisin demesini beklerdim gizli gizli bana aslakomusmam deyip yalan söylemesi zoruma gidiyor

Sen konuşma kimse sana konuş dememiş ki burda. Eşin de annemle konuşmam deyince buna inanmanız garip kimse annesinden kopmaz ha sizin arkanızda durmaması kötü bir şey ama annesi ne olursa olsun onun annesi

Yanaşmak ne alaka okuduğunuzu da anlamamışsınız. Hem bu kadar aranız kötü hemde kirada oturuyoruz ama 4 evlerı var demenız saçma yani aranız kötü olan insandan beklenti içinizdesınız ki bunları yazıyorsunuz. Ben o durumda eşim görüşür kendim görüşmezdim ancak sizin gibide küfürler yardırıp aynı sevıyeye ınmezdım. Hee o kadar kötü ınsanında doğum masraflarımı karşılamasını istemezdım eşim varken kv ne alaka ödüyor. Sizin ki konuşmayayım ama bunlarıda ödesinler istemem yan cebime koy yanı

Ne yaşanırsa yaşansın, muhattap olmazsın gidip gelmezsin haklısındır ama or.pu annen denmez yani. Eşin sana diyemez sende eşine. Bu kadar tahrik etmeye devam edersen mutlu evlilik falan kalmaz ortada

Sen konuşma kimse sana konuş dememiş ki burda. Eşin de annemle konuşmam deyince buna inanmanız garip kimse annesinden kopmaz ha sizin arkanızda durmaması kötü bir şey ama annesi ne olursa olsun onun annesi
Sorun annesiyle konuşması değil saten ben konuştuğunu biliyorum evde konuşuyor ama odaya geçip gizli gizli konuşuyor ve sonra sinirlenmeye başlıyor bende ister istemez kaynanamı dolduruyor diye şüpheleniyorum

Ne yaşanırsa yaşansın, muhattap olmazsın gidip gelmezsin haklısındır ama or.pu annen denmez yani. Eşin sana diyemez sende eşine. Bu kadar tahrik etmeye devam edersen mutlu evlilik falan kalmaz ortada
Ama esimin ailesi bana sayısızca kudur dedi bunları eşime seni büyük oğluma siktirecegum diyor annen dediğimde bile sustu böyle bir ese benimde susmam ne kadar doğru olur sizin kocanız bunu duysa ve neden dedin diye bile sormasa tavrınız ne olur

Sanıyorum ki kendi tavırlarımız bizi bir muamelenin karşısında bırakıyor. Şimdiye kadar küfre hakarete maruz kalmadım, sizin mideniz kaldırıyorsa ile başlayan cümleyle buradakileri iğnelemek size bir şey kazandırmayacak. Bazen hakikaten ağzı bozuk insanlarla karşılaşıyoruz ama karşıma geçtiklerinde mümkün mertebe argo konuşmasını dahi düzeltiyor insanlar.
Keza bir tanıdığımın da öyle kayınvalidesinden kötü sözler işitmişliği eşinin kayıtsız kalmışlığı var o örnek geldi aklıma. Onda dahi kadın üslubunu bozmayınca karşı taraf daha fazla ileri gidememişti.
elektra yorumunda da belirtmiş, hem aranız kötü hem maddi durumlarını söylüyorsunuz ve siz bağır bağır beklenti içinde olduğunuzu gösteriyorsunuz, her ne kadar bir şey beklemiyorum, deseniz de...
Benim de şuan sizi anlayamadığım nokta buradan ne beklediğiniz? Yani insanlar gelip size, aferin iyi yapmışsın eşinin yüzüne annesine edebileceğin en ağır küfrü etmişsin çok haklısın, gibi şeyler mi söyleyecek ?
Bir yanlış başka bir yanlışla düzeltilmez.

Hakliyken haksız duruma dusmussunuz saygı kalmamış.Esiniz iki durumu idare etmeye çalışırken bence ona destek olun anlattığımız kadarıyla sizide onuda idare ediyor orta yol bulunur mu bilemedim.Ama söylemem gereken eşinize o.annen diyemezsiniz hiç bie anne bunu haketmiyor ki o.... da olsa yazınızda içimi burkan bu oldu

bu ne lakayt bir hayat tarzı böyle. kavga gürültü küfürler yemek içmek gibi olmuş..

İsterse on evi olsun. Adamın evlerine güvenip mi evlendin? Kendi evini alana kadar herkes kirada ‘sürünmüş’ mü oluyor?

tabiki ailesiyle görüşecek adam sen görüşmezsen görüşme.

Neresinden tutsan elinde kalacak konu.

Bunları burda millete söylicegine kocana söyleseydin de bu duruma gelmeseydiniz yazık günah kaynanandada sendede ne edep kalmış ne ahlak kaynana küfür ederek iyi bisey yaptığını sanıyorsun herhalde şiddete karşıyım her zmN ama biri benim anneme o kelimeyi etse bende el kaldırırdım yani

Saten ben o küfürler karşısında esimin annesi dedim ağzımdan bir tane kötü laf çıkmadı hatta ona şunu bilr yazdım bakım gün gelir görüşmemiz gerekir bu kadar ağır konuşmayın dedim bunun üzerine iyice küfürler yağdırdı benim eşime kızma nedenim beni savunmalarına rağmen annesine asla hakaret etmedim annesi 15 yaşındaki çocuğu aratip küfür ettirip suratıma telefon kapattı buna bile umursamadım eşim için ama o ayıptır anne bile demedi ve ben görüşmüyorum görüşmem deyip yalan söyleyen kendisi annesiyle konusunca sinirleniyor normal bir adam konuşunca bağırmaya başlıyor ben orda art niyetle sormadım bana şunu dese annemle konuştum napıyon diye aradı diye ben birşey demem banane konuşsun benim oma tavrım sadece benim arkamda durmadı bende onun arkasında durup ailesini affetmem ama birde bana sadece annen ne diyor dedim diye bağırması zoruma gitti bu soruyu herkes eşine sorar siz sornazmisiniz ev konusuna gelince saten istemem ben ama eşime bile acc kopeksin bizim malımız var sen açsın diyen bir anne var ortada buna rağmen esimin tavrı zoruma giden

Ama siz de küfür etmişsiniz, ve kendinizi hakli görüyorsunuz
Ben annesinin yüzüne birşey demedim bana 4 yil önce küfür edildi ben sadece annen ne diyor diye insanca sordum o şekilde bana bağırınca bende eşime söyledim

Peki annesinin karısına amımı ye bölümü ye ac köpekler sizi demesi eşimi aşağılayarak ac köpek demesi karısının yanında bu normalle benimkide anne benim anneme bilr küfür etti eşim niye savunmadı onun annesi ayıptır diye sadece eşiminmi anası var bizimki anne degilmi

Bu ne ama ya ,biraz edepli olun lütfen .

Ben saten eşime dedim banane diyor onunki anneyle benimkide anne o kadının benim anneme kudur etmeye hakkımi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…