• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Aileme Olan Düşkünlüğü

Keske annemlerin yanında olsaydım da eşim hep oraya gitmek isteseydi ,hasta olsan kendi kendine bakarsın hele esin sağlıkciysa önemsemez bile pek ,ama kendi hasta olunca kv g.tunde dört döner ,ne yapacagini şaşırır ,ilaçlar ,hastaneler ,nane limonlar ,yat dinlen uyu oglumlar ,ama sen ameliyat olsan bebeğine sadece 1 gece bakarlar ,sende karanlik odada oğlunu sallarken ,sessiz sessiz kimsesizligine aglardin... Yat ,kalk,sukret senin yerinde olabilmek için nelerden vazgececegimi tahmin bile edemezsin...

Ben aslında yaşadıklarınızı çok güzel buldum eşinizin ailesine bağlı olmasını , ne güzelde anlaşıyorsunuz işte , bence biraz hassaslaşmışsınız Hoppa

Cnm haklisin bence ben olsam bende hergun aileme gitmek istemem seninle evimizde olmak istiyorum aile oldugumuzu hissettek istiyorum de haftada 2-3 gidin ama evinizdede vakit gecirin bu duzeni olustur bence ailemi cok seviyorum ama herkesin bi duzeni var yani deyin

Back