Eşimin Aileme Olan Düşkünlüğü

Bence haklısın. Burada eşin ailesi ile bu tarz durumlar yaşanınca herkes bir coşuyor. Bence kendinize de vakit ayırmalısınız. Yavaş yavaş çekin kendinizi. Bu kadar dipdibe olmaktan bende sıkılırdım...

Canim. Kusura bakmada tabiri caizse sana rahat batmis hic okumuyormusun bdv insanlarin ne dertleri var yagu ustelik bu bide senin kendi ailen kaynana kayinpederde degil senin hic derdin olmamis dert ariyorsun allah sana akil versin biraz oku şu sayfayida haline sukret gercekten yazik

Abartıyosun

Lütfen daha üslüplü yorum yapın 'Allah sana akıl versin' gayet kabaca. Hiç derdim olmadığını nereden çıkardınız? O zaman ben size hastalığımdan, yaşadığımız maddi problemlerden, diğer sıkıntılardan başlayım anlatmaya ha ne dersiniz? Bu yazıdan insanın başka derdinin olmadığını çıkaracak kadar dar bakmışsınız olaya...Ben kayınvalideye gelince saydıran, kendi ailem olunca yanlı davranan birisi değilim. Eşimle de daha çok vakit geçirmek istiyorum. Bunun neresi garip.

Çok tatlı bir profil canlandı bende. Sorun gibi bakamıyorum bile. Umarım benim eş adayım da böyle babamla - annemle iyi anlaşır.

Allah gönlünüze göre versin. Anlaşmalı evet çok harika ama sürekli onlarla vakit geçirmek istemesi bir yerden sonra sıkabiliyor

Ee tabii dozu önemli size katılıyorum. Bir dahakine siz atik davranıp, bir yerlere çıkalım falan gibi atıyorum plan yapın ve sürükleyin yanınızda :)

Ee tabii dozu önemli size katılıyorum. Bir dahakine siz atik davranıp, bir yerlere çıkalım falan gibi atıyorum plan yapın ve sürükleyin yanınızda :)
Gerçekten çok güzel bir şey aslında ama gerçekten de insan bazen bu güzel şeyden de bunalabiliyor tabi. Bence de siz atik davranmalısınız.

erkek ailesine gitmek ne kadar kötüyse kızın ailesine gitmekte bir o kadar kötü bence... biz annemle aynı sokakta oturduk ben çalışıyordum kızıma annem baktı o dönem... akşsm kızımla birlikte yemekleride küçük kavanoza yada saklama kabına koyar elime verirdi.git kızım adam işten gelecek evinde yesin dinlensin derdi... ben benzerini yaşadığim için konu sahibini haklı buldum...

Eheheh :)
Ben kabullendim canim sonucta ailemizle gorusmeseler ya da gittigimizde heriflerimiz surat assa herkese soguk davransa daha cok uzulecegiz sonucta
Kalabalik aile olayini kabullendim ben :)

Benim de eşim anneme babama kardeşlerime ve kuzenlerime inanılmaz düşkün, inanılmaz sever.
Bize gittik mi çıkmak bilmez...
Keşke annemler bu kadar yakın olsa daa bu söylediklerimi ayda 1 yaşamasam..
Çok şanslısın, umarım değerini fazla fazla bilirsin

dertsiz basiniza dertmi ariyosunuz anlamiyorumki adam sevse bi dert sevmese bi dert ya hic konusturmasaydi gorusturmeseydi sizi ailenizle ya allah askina donunde cevrenize bi bakin ne insanlar ne sorunlarla ugrasiyolar sukur diyin birazda

Hamilelik, hormon oyunları

Tek tavsiyem, her akşam yemeğe gitmeyin, kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlar evde yemek yapın, akşamlarınız için plan yapın evde film izlemek, sinemaya tiyatroya gitmek, gezmeye gitmek vs vs veya hiçbişey dr olmasa da evde vakit geçirin.

Onun dışında ne güzel ilişkileri var, mutluyuz, mutlular diye şükredin

belki de kendi ailesinden o sıcaklığı samimiyeti görememiştir..
o yüzden hoşuna gidiyordur..
aslında dert edilecek bişey değil..
çok rahatsızsanız haftanın bi kaç günü gidin diğer günler evde geçirin..
aşılması zor bir problem değil :)

Ahada benim eşimi anlattın :)) markete giderken bile der annenleri de alalım istersen diye :) hele yüz bulsa hergün gideriz :) babam başka şehirde görevliyken avm otoparkında yer bulamayıp sinirlenip zaten babanı da özledim diyerek sadece akşam yemeği yemeye 3.5 saat yol gidip aynı yolu geri geldiğimizi biliyorum düşün

ne güzel şeyler bunlar, keşke benim de babam hayatta olsa eşimle öyle keyifli vakit geçirseler diye geçirdim içimden.
tadını çıkartın bence. eşiniz tv izliyorsa öyle dinleniyordur belki. oturup saatlerce sizinle konuşamaz ki biraz da kendine zaman ayırmak ister insanlar... ne kadar şanslısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…