eşimin aileme gelmek istememesi ne yapmalıyım

Sende onun ailesine gitme bazı erkekler böyle benim Ailem uzakta esim senede bir kere gelir benimle her seferinde gelmez kendi aileside karşı apartmanda onada gitmez ben hep giderim o ayda bir zorumla gider yapı meselesidir belkide benim eşim gibi zorlamayin sizde onunkine gitmeyin

rahat edemıyordur.yada sevmiyodur davranışalrını kendılerını..sızde onunkıne gıtmeyın sızın hıssetiğinizi hissetsin

yani benim ailem her fedakar. cok sukur. ama onun ailesi hic bir zaman destek olmaz.
olmak zorunda da değiller ama
Annenize Rabbim acil şifalar versin tüm hastalara da
herhafta 1,5 saatlik yol gitmek istemiyordur adam
o ayda 1 geliyorsa sizde ayda 1 onun ailesine gideceksiniz o kadar

hiiiç umruna bile takma...belki zamanla utanır yaptığından...hatta onun ailesine aşırı iyi davran, vicdanı sızlar zamanla..

Her haftasonunuzu anne evinde her tatilinizi de kv de geçiriyorsunuz? Allahım bu nasıl bir hayat?

Bir de kamuda çalışıyorsunuz. Kendinize ve eşinize özel hatıralarınız tatilleriniz aktiviteleriniz yok mu?

Bence bu küçük hesapları yaparken kendi hayatınıza da bakın. Eşiniz belli ki birey olmak istiyor, dinlenmek, eğlenmek istiyor.

Boş zamanlarınızı bu kadar başkalarına ayırıyorsanız birbirinizden soğumanız yakındır.

sebebi şu sen kadınsın ve kadınlar ağaç kovuğundan çıkmışlardır. kocan erkektir ve sadece onun anası kutsaldır öğrenemediniz mi hala bunları?

Teklıf dahı etme artık
Aynı durumu yasadım yıllarca
Gecen yılbasında annemlerde toplanıcaktık kı her yıl orda toplanırız
Dedım ben gıdıyorum bu yılbası sen ne ıstıyosan yap
Gelmedı sonra dedı kı cok ıcerledım benı çağırmadım dıye
Iyı oldu ona kendını bısey sanıyodu benım aılem hem maddı hem manevı herzaman destek olur
Ama nankör ınsan hep nankor
Sımdı de hıc cagırmıyorum kızımla gıdıyoruz kalıyoruz ohh rahat valla
Tabı bızım evlılıgımız tukendı belkı bı yuzdende hıc takmıyorum Durumu

Diğer akrabalara hiçbirşey diyemem ama anneye gitmek istememek çok can sıkıcı.
Benim eşimde başta gelse bile yarım saat oturur kalkardı ve ben üzülüyordum sıkılıyor diye.
Sonra konuştum güzelce ve eğer böyle devam ederse bende aynı şekilde davranıcağımı söyledim. Yaptıkları maddi manevi destek karşılığında senin zamanını vermen çok zor olmamalı gibi aktardım.
Başlarda zoraki olsada şimdi alıştı ve kalkalım dediğimde oturuyoduk diyor.
Sonra anladım aile yapısı farkı olduğu için utanıp sıkılıyormuş aslında vakit geçirdikçe kendine yakın hissetti.
Bence konuşun zamanla düzelir inşALLAH .

insallah cnm duzelir. evet farkli bi ailede yetismis biz kadar rahat degiller. cok tutucu ailesi. belki ondan

Kendi ailenize kendiniz gidin. Onun ailesine gitme sıklıgını iyice azaltin. Tek basina gitsin o da. Bayramdan bayrama gidin onun ailesine. Erkekler misilleme yapmadan anlamaz hatasini. Benim uzuldugumu gorsun anlasin diyorsan anlamaz

Altında yatan sebebi araştırfınız mı? Ailenizde rahat mı edemiyor yoksa kendisinin bencilliğinden mi? İkisi ayrı değerlendirilmeli. Hani başka damat varsa ınu çok övüyorlarsa falan filan bir ton sebep olabilir

tek damat canim. simarikligindan yapio. bana kalirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…