- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
olmak zorunda da değiller amayani benim ailem her fedakar. cok sukur. ama onun ailesi hic bir zaman destek olmaz.
hiiiç umruna bile takma...belki zamanla utanır yaptığından...hatta onun ailesine aşırı iyi davran, vicdanı sızlar zamanla..kızlar 3 yillik evliyim. esim benim aileme akrabalarima gelmek istemio. bana karsi tavidlari cok iyi, her istedigimi yapar. ama nedense anneme yada akrabalarima gidelim dedigimde koca bi kavga edio benle. ben tek cocugum ailemle aramda 1.5 saatlik yol var aramizda. ben aileme gitmek istedigimde genelde yalniz gidiom. esimin ailesi ankarada o istedigi zaman ben hep gidiorum. napmaliyim. nasil davranmaliyim. akil verin. annemler maddi manevi hep destek. esimin hareketleri beni,kahredio
haklisin cnm. simdi o yaptiklariyla gelecege birikim yapio. onlarinda yasliliklari vr. hastaliklari vr.hiiiç umruna bile takma...belki zamanla utanır yaptığından...hatta onun ailesine aşırı iyi davran, vicdanı sızlar zamanla..
beni zorluyo. anlamio ki hic. gitmk istemiorum
Ne kadar iyi niyetlisin maaşallahhiiiç umruna bile takma...belki zamanla utanır yaptığından...hatta onun ailesine aşırı iyi davran, vicdanı sızlar zamanla..
insallah cnm duzelir. evet farkli bi ailede yetismis biz kadar rahat degiller. cok tutucu ailesi. belki ondanDiğer akrabalara hiçbirşey diyemem ama anneye gitmek istememek çok can sıkıcı.
Benim eşimde başta gelse bile yarım saat oturur kalkardı ve ben üzülüyordum sıkılıyor diye.
Sonra konuştum güzelce ve eğer böyle devam ederse bende aynı şekilde davranıcağımı söyledim. Yaptıkları maddi manevi destek karşılığında senin zamanını vermen çok zor olmamalı gibi aktardım.
Başlarda zoraki olsada şimdi alıştı ve kalkalım dediğimde oturuyoduk diyor.
Sonra anladım aile yapısı farkı olduğu için utanıp sıkılıyormuş aslında vakit geçirdikçe kendine yakın hissetti.
Bence konuşun zamanla düzelir inşALLAH .
tek damat canim. simarikligindan yapio. bana kalirsaAltında yatan sebebi araştırfınız mı? Ailenizde rahat mı edemiyor yoksa kendisinin bencilliğinden mi? İkisi ayrı değerlendirilmeli. Hani başka damat varsa ınu çok övüyorlarsa falan filan bir ton sebep olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?