• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin aileme gelmek istememesi ne yapmalıyım

yok,hyr annemler asla yardim edioruz die dusunmez. annem sadece dioki biz bisimi yaptik neden gelmiyor. sonucta benim elimde posetlerle yolculuk yapmami istemiolar. ben akillandim artik. kendi evime bir cöp,dahi getirmiorm

Birikim yapıp, kendinize araba alın, onunla rahat rahat gidip gelin. Zaten arabanız varsa, iyice kullanmayı öğrenin, arabayı alıp gidin. Ama eşinize gelsin diye baskı yapmayın. O da onun ailesine 1.5 saatlik yola haftada 1 gitmek istese, siz de fazla bulurdunuz. Çalışan insan için 1.5 saatlik yol gidiş, 1.5 saat geliş 2 haftada 1 gitmek için bile fazla.

Birikim yapıp, kendinize araba alın, onunla rahat rahat gidip gelin. Zaten arabanız varsa, iyice kullanmayı öğrenin, arabayı alıp gidin. Ama eşinize gelsin diye baskı yapmayın. O da onun ailesine 1.5 saatlik yola haftada 1 gitmek istese, siz de fazla bulurdunuz. Çalışan insan için 1.5 saatlik yol gidiş, 1.5 saat geliş 2 haftada 1 gitmek için bile fazla.
tamda terinde bi aciklama cnm. arabamiz var kullandirtmio tek basima.yoksa ben kullansam yarim saat kendi aracimizla. ama vermiyor

Siz de onun ailesine gitmeyin eger onun hakli bir sebebi yoksa

butun yillik izinleri, tatilleri kayinvalide de gecirioruz. yilbasi gelio yine ona gidicez. onda daha fazla kalioruz
O zaman özel günleri de sıraya koyun.
Yılbaşında kv deyseniz, yıllık izinin yarısını annenizde, yarısını kv de geçirin.

Sizde onun ailesine her hafta gidiyor olsanız neyse. Adamı neden habire gelsin diye sıkıştırıyorsunuz? Hemen öyle iyi bende onun ailesine gitmeyeceğim diye gaza gelmeyin. Makul olun biraz. Ayda 1 gidiyormuş, ailenizde neye üzülüyor anlayamadım. Sizi görüyorlar işte, eşinizi niye istiyorlar illa?
kızlar 3 yillik evliyim. esim benim aileme akrabalarima gelmek istemio. bana karsi tavidlari cok iyi, her istedigimi yapar. ama nedense anneme yada akrabalarima gidelim dedigimde koca bi kavga edio benle. ben tek cocugum ailemle aramda 1.5 saatlik yol var aramizda. ben aileme gitmek istedigimde genelde yalniz gidiom. esimin ailesi ankarada o istedigi zaman ben hep gidiorum. napmaliyim. nasil davranmaliyim. akil verin. annemler maddi manevi hep destek. esimin hareketleri beni,kahredio
Siz eşinizin ailesine her hafta gidiyor musunuz?
Burda yazılanlardan çabuk gaza geliyorsunuz olacak iş mi?
Sizin aile dinamitleriniz farklı, burda yazan herkesin farklı..Herkes kendi yaşadığına, eşinin ailesine duyduğu hislere göre yorum yapar.
Eşinizin ailenizi ayda 1 görmesi makul..
Fazla içli dışlı olmasına gerek yok..
Çok muhabbet tez ayrılık getirir..

tamda terinde bi aciklama cnm. arabamiz var kullandirtmio tek basima.yoksa ben kullansam yarim saat kendi aracimizla. ama vermiyor

Bu konuda da eşiniz çok hatalı. O zaman “ya bana arabayı verecek kadar öğretip, arabayı verirsin, ben arabayla her hafta rahatça giderim veya 2 haftada 1 benimle gelirsin, 1 hafta yollarda eziyet çekerim, 1 hafta arabada rahat ederim, sen seç” diyebilirsiniz.

Sende onun ailesine gitme.
Bide sen gidince bi haltlar karıştırıoda olabilir çünkü bi sebep yoksa neden gelmesin.
İnsan eşinin hatrı için bile gelir hoşlanmasa elektirikalamasa bile.

Sizin yerinizde olsam bir daha davet etmem
Döndügümde oldugundan fazla mutlu davranır
Abartılı konuşurdum
Kendisi vazgeçilmez oldugunu zannediyor
Kesinlikle katiliyorum.gecen ay normalde haftada 2 kere giderken eşim anneme biraz darıldı. 2 hafta gitmedi asla gitmem dedi her döndüğümde sizin dedğiniz gibi davrandm dün hiç dememe rağmen geldi :)

Hiç zorlama. Yeri gelir sen de onun ailesine gitmezsin. Çoğu konuda eşler arasında kısasa kısas olmamalı diye dusunurum.ama bu durumda anlaması sart

Mutlaka birilerinin dolduruşuna geliyordur. Benim eşimde ilk evlendiğimiz zaman böyleydi. Benimle gelmek istemez,geldiğinde de beraber gittiğime pişman ederdi beni. İlk yılımız böyle ufak tefek tartışmaşarla geçti. Sonra sonra vazgeçti bu saçma hareketinden. Şimdi benden daha çok annemlerle konuşuyor. Çok üstelemeyin ama onu soğutan sebebi de bulmaya çalışın.

ayda bir geliyormuş. siz her hafta gidiyormuşsunuz. her hafta neden gelsin ki sizinle?

sanki biz kadınlar kaya deliğinden çıktık. erkeklere göre hep kendi aileleri yok öyle bişey arkadaş o kendi ailesini nasıl düşünüyorsa bizde öyle olmalıyız biz kendimizden çok fazla ödün verdiğimiz için hep böyle oluyor. dünya sadece onun ailesi etrafında dönmüyor o gelmiyorsa sende gitme

kızlar 3 yillik evliyim. esim benim aileme akrabalarima gelmek istemio. bana karsi tavidlari cok iyi, her istedigimi yapar. ama nedense anneme yada akrabalarima gidelim dedigimde koca bi kavga edio benle. ben tek cocugum ailemle aramda 1.5 saatlik yol var aramizda. ben aileme gitmek istedigimde genelde yalniz gidiom. esimin ailesi ankarada o istedigi zaman ben hep gidiorum. napmaliyim. nasil davranmaliyim. akil verin. annemler maddi manevi hep destek. esimin hareketleri beni,kahredio
ne sıklıkla anne babanızın evine gitmek istiyorsunuz acaba. Mesela her haftasonu ise haklı gelmek istemeyebilir. Başka güzel aktiviteler bulun kendinize haftasonunuzu başka şekilde değerlendirin. Ayda bir gelir isterse yazmışsınız. Ailenizle ayda 1 görüşün mesela. Zırt pırt görüşmekten rahatsız oluyor olabilir.

ne sıklıkla anne babanızın evine gitmek istiyorsunuz acaba. Mesela her haftasonu ise haklı gelmek istemeyebilir. Başka güzel aktiviteler bulun kendinize haftasonunuzu başka şekilde değerlendirin. Ayda bir gelir isterse yazmışsınız. Ailenizle ayda 1 görüşün mesela. Zırt pırt görüşmekten rahatsız oluyor olabilir.
bunlar cok goreceli kavramlar. ben onun ailesine her istediginde kirmamak adina gidiosam oda gelmeli. sonucta her sey karsilikli. zaten her zaman cesitli aktiviteler yapioruz.

Gitmek istemiyorsa mutlak bir sebebi vardır kendi içinde.Belki somut nedenler değildir bunlar o yüzden dile dökemiyordur.Sevememistir ısınamamıstır,bulunduğu ortamdaki aura onu mutsuz etmiştir,her şey olabilir.Eğer bunu tek taraflı yapıyorsa Ve sizi kendi ailesine götürmek için ısrar ediyorsa,siz de bu durumdan rahatsızsanız tavrınızı koyun derim.Ancak eşinizin ailesine gitmek ile olumsuz duygular içine girmiyorsanız,herhangi bir hoşnutsuzluk durumu yoksa eşinize kısasa kısas yapmanıza gerek yok bana göre.

sanki biz kadınlar kaya deliğinden çıktık. erkeklere göre hep kendi aileleri yok öyle bişey arkadaş o kendi ailesini nasıl düşünüyorsa bizde öyle olmalıyız biz kendimizden çok fazla ödün verdiğimiz için hep böyle oluyor. dünya sadece onun ailesi etrafında dönmüyor o gelmiyorsa sende gitme
onlari ailesi degerli. bizimki defil

Back