yok,hyr annemler asla yardim edioruz die dusunmez. annem sadece dioki biz bisimi yaptik neden gelmiyor. sonucta benim elimde posetlerle yolculuk yapmami istemiolar. ben akillandim artik. kendi evime bir cöp,dahi getirmiorm
tamda terinde bi aciklama cnm. arabamiz var kullandirtmio tek basima.yoksa ben kullansam yarim saat kendi aracimizla. ama vermiyorBirikim yapıp, kendinize araba alın, onunla rahat rahat gidip gelin. Zaten arabanız varsa, iyice kullanmayı öğrenin, arabayı alıp gidin. Ama eşinize gelsin diye baskı yapmayın. O da onun ailesine 1.5 saatlik yola haftada 1 gitmek istese, siz de fazla bulurdunuz. Çalışan insan için 1.5 saatlik yol gidiş, 1.5 saat geliş 2 haftada 1 gitmek için bile fazla.
butun yillik izinleri, tatilleri kayinvalide de gecirioruz. yilbasi gelio yine ona gidicez. onda daha fazla kalioruzKv ye her hafta mı gidiyorsunuz?
Eğer öyleyse eşiniz de yanlış yapıyor.
aynen cnm. ben bu konuda kararliyim. genelde herkes ayni.fikirdeSiz de onun ailesine gitmeyin eger onun hakli bir sebebi yoksa
O zaman özel günleri de sıraya koyun.butun yillik izinleri, tatilleri kayinvalide de gecirioruz. yilbasi gelio yine ona gidicez. onda daha fazla kalioruz
haklısınO zaman özel günleri de sıraya koyun.
Yılbaşında kv deyseniz, yıllık izinin yarısını annenizde, yarısını kv de geçirin.
Sizde onun ailesine her hafta gidiyor olsanız neyse. Adamı neden habire gelsin diye sıkıştırıyorsunuz? Hemen öyle iyi bende onun ailesine gitmeyeceğim diye gaza gelmeyin. Makul olun biraz. Ayda 1 gidiyormuş, ailenizde neye üzülüyor anlayamadım. Sizi görüyorlar işte, eşinizi niye istiyorlar illa?
Siz eşinizin ailesine her hafta gidiyor musunuz?kızlar 3 yillik evliyim. esim benim aileme akrabalarima gelmek istemio. bana karsi tavidlari cok iyi, her istedigimi yapar. ama nedense anneme yada akrabalarima gidelim dedigimde koca bi kavga edio benle. ben tek cocugum ailemle aramda 1.5 saatlik yol var aramizda. ben aileme gitmek istedigimde genelde yalniz gidiom. esimin ailesi ankarada o istedigi zaman ben hep gidiorum. napmaliyim. nasil davranmaliyim. akil verin. annemler maddi manevi hep destek. esimin hareketleri beni,kahredio
tamda terinde bi aciklama cnm. arabamiz var kullandirtmio tek basima.yoksa ben kullansam yarim saat kendi aracimizla. ama vermiyor
Kesinlikle katiliyorum.gecen ay normalde haftada 2 kere giderken eşim anneme biraz darıldı. 2 hafta gitmedi asla gitmem dedi her döndüğümde sizin dedğiniz gibi davrandm dün hiç dememe rağmen geldi :)Sizin yerinizde olsam bir daha davet etmem
Döndügümde oldugundan fazla mutlu davranır
Abartılı konuşurdum
Kendisi vazgeçilmez oldugunu zannediyor
aile onemli cnmHiç zorlama. Yeri gelir sen de onun ailesine gitmezsin. Çoğu konuda eşler arasında kısasa kısas olmamalı diye dusunurum.ama bu durumda anlaması sart
ne sıklıkla anne babanızın evine gitmek istiyorsunuz acaba. Mesela her haftasonu ise haklı gelmek istemeyebilir. Başka güzel aktiviteler bulun kendinize haftasonunuzu başka şekilde değerlendirin. Ayda bir gelir isterse yazmışsınız. Ailenizle ayda 1 görüşün mesela. Zırt pırt görüşmekten rahatsız oluyor olabilir.kızlar 3 yillik evliyim. esim benim aileme akrabalarima gelmek istemio. bana karsi tavidlari cok iyi, her istedigimi yapar. ama nedense anneme yada akrabalarima gidelim dedigimde koca bi kavga edio benle. ben tek cocugum ailemle aramda 1.5 saatlik yol var aramizda. ben aileme gitmek istedigimde genelde yalniz gidiom. esimin ailesi ankarada o istedigi zaman ben hep gidiorum. napmaliyim. nasil davranmaliyim. akil verin. annemler maddi manevi hep destek. esimin hareketleri beni,kahredio
bunlar cok goreceli kavramlar. ben onun ailesine her istediginde kirmamak adina gidiosam oda gelmeli. sonucta her sey karsilikli. zaten her zaman cesitli aktiviteler yapioruz.ne sıklıkla anne babanızın evine gitmek istiyorsunuz acaba. Mesela her haftasonu ise haklı gelmek istemeyebilir. Başka güzel aktiviteler bulun kendinize haftasonunuzu başka şekilde değerlendirin. Ayda bir gelir isterse yazmışsınız. Ailenizle ayda 1 görüşün mesela. Zırt pırt görüşmekten rahatsız oluyor olabilir.
onlari ailesi degerli. bizimki defilsanki biz kadınlar kaya deliğinden çıktık. erkeklere göre hep kendi aileleri yok öyle bişey arkadaş o kendi ailesini nasıl düşünüyorsa bizde öyle olmalıyız biz kendimizden çok fazla ödün verdiğimiz için hep böyle oluyor. dünya sadece onun ailesi etrafında dönmüyor o gelmiyorsa sende gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?