eşimin aileme gelmek istememesi ne yapmalıyım

annem rahatsiz. her hafta giidiorum ihtiyaclarini.gorup geliorum. zaten yaptigim yol masrafi vs bir suru. kayinvalide ile pek fazla gorusmuyo esim. yapabilecegim bisi yok yani ailesi icin
Kendi ailesine de gitmiyormuş, sizinle alakası yok ki. Üstelik ailenize gitmiyor değil, her hafta gitmiyormuş, kahrolacak bir şey yok. Bir de şu gitmior, gelmior nedir yahu? Neden doğru düzgün yazmıyorsunuz, sanki birisi yanımda cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyor gibi hissettim.
Annenize Allah şifa versin ayrıca

Eşinize hak veriyorum çalışan biri her haftasonu 1.5 saatlik diyorsunuz bir de gitmek istememesi normal. Sizin her hafta gitmenize sıkıntı çıkarmıyorsa yine iyi adam derim ben ona. Her gün annesine gitse de sizin ailenize gitmese haklısınız. Bence anneniz gereksiz duygusallık yapıyor siz de etkisi altında kalıyorsunuz.

İşte hata senin hep gitmen. Sen de gitme. Neden o sana zulmederken sen ona iyi davranıyorsun ki

Siz de onun ailesine gitmezsiniz,ailenize söylersiniz maddi desteği sadece size verirler.O Zaman tepkisi ne olacak bakalım.

Annenize geçmiş olsun. Ama zaten her hafta gitmenize bişey demiyormuş. Ayda bir gelmesi de bence yeterli. Çok büyütüpte kendinizi de eşinizi de üzmeyin.
Ayrıca annenize de yansıtmayın. Zaten hasta bi de kızım mutsuz zannedip üzülmesin.
Eşinizin ailesinin yapmadığı desteğin de konuyla ilgisi yok bence.

Sen de onun ailesine gitme, niye gidiyorsun ki ?

Eşim aileme hürmet etmese ben de onunkilere etmem bu kadar basit.

Aile desteğini de kesin.
Zikkim yesin hem maddi hem manevi.
Saf bulmuş sizi belli.
Aynı şeyi yazdım sizin yorumu okumadan.Gitme olsun bitsin di mi yani? Triplere gel , sıkılıyormuş.

Şimdi okudum her hafta gitmek istememesi normal eşinizin.Haftasonu dinlenme zamanı , her hafta çok zor olur bi' zaman sonra.

Beni zorluyor demissiniz ama gideceği gün siz de tartışma çıkarıp burnundan getirip gitmeyin. Sen gelmediğin sürece bende gelmiyorum diye resti çekin ve gitmeyin.

Bu erkekleri o kadar ataerkil yapıyoruz ki kendi ailelerini zaten zorunlu gidilmesi gereken kutsal ev olarak görüyorlar.

Ay aynı ben tabi tam tersi
Bende eşimin ailesine gitmek istemiyorum keske oda sen gibi anlayıslı olsa götürmese

Aynı şeyi yazdım sizin yorumu okumadan.Gitme olsun bitsin di mi yani? Triplere gel , sıkılıyormuş.
evet cnm. onunki aile bizimki degil sanki.

yalniz kalmak istiomus. bende calisiorum. istiyorum ki birlikte gezmelere gidelim. kahvaltiya ama hic ses yok
Sizde onun annesine gitmeyin kısas a kısas ben böyle çözdüm ama bir sebebi olmalı ne alaka eşin ailesine niye gitmiyor

katılıyorum

Bir de ailenizden destek falan almayın, illa veriyorlarsa da kendinize ait bir hesapta gizlice biriktirin.
Valla kimse kusura bakmasın ama kız ailelerini geri plana attıran genelde biz kadınlar. Ailenizi savunup sert durursanız eşiniz mecburen gider onlara.
Hem ziyaret etmiyorsun hem benim ailemin maddi desteğini alıyorsun, yok oyle bir dünya demeniz lazım.

biriktiriyorum cnm. kendime ait var hesabm. zaten calisiyrm bi kamu kurumunda benm esim buldu. bunadi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…