- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
eger oda gelirse 2 haftada bir kahvaltiya gidelm istyrm cnm. cok degil bence. ama insanlar malesef ayni dusunmuo. benim esim cok inat.Acaba cok sık mı gıtmeyı teklif edıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger oda gelirse 2 haftada bir kahvaltiya gidelm istyrm cnm. cok degil bence. ama insanlar malesef ayni dusunmuo. benim esim cok inat.Acaba cok sık mı gıtmeyı teklif edıyorsunuz
O gitmek istemediği zaman bir daha ki istediğinde bende gelmiyorum madem annengile sende git kendin otur gel diyorum :)) bu baya işliyordu 5 senedir ana bu iki aydir ben annesigile gitmek için aradım bnm kv kabul etmedi telefonda konuşmaya bile tenezzül etmedi az bizi ozlesinler bakalım diye gitmiyorum aynı şeyi de bnm herif bana yapıyor iki aydır annemgile gitmiyor eline taktik verdim dikkat et ilerde bu duruma gelmeyinsen nasil cozdun cnm
2 haftada 1 se iyi tabi ama su sekilde dusunmek lazım sadece haftasonu tatıl olan bir işi varsa bu onun için 4 gunde bir gibi oluyor. O gelmese de siz gidin olmuyor mu oyleeger oda gelirse 2 haftada bir kahvaltiya gidelm istyrm cnm. cok degil bence. ama insanlar malesef ayni dusunmuo. benim esim cok inat.
Evet zaten çoğu erkek eşinin ailesine gitmeyi sıkıcı gereksiz buluyor ama her defasında gelmese bile ayda bir size eşlik edebilir. Sizinle kac kere geldiğini sayıp siz de o sayıda ona eşlik edin. Beni anlaman için böyle bir yöntem buldum, aileme karşı beni mahcup ediyorsun sende tek git beni sorduklarında anlarsın ne dediğimi deyin.biriktiriyorum cnm. kendime ait var hesabm. zaten calisiyrm bi kamu kurumunda benm esim buldu. bunadi resmen
Dediğiniz gibi yaparsa konu sahibi zararlı çıkar zira adamın ailesine senede bir iki kez gidiyorlarmış.Evet zaten çoğu erkek eşinin ailesine gitmeyi sıkıcı gereksiz buluyor ama her defasında gelmese bile ayda bir size eşlik edebilir. Sizinle kac kere geldiğini sayıp siz de o sayıda ona eşlik edin. Beni anlaman için böyle bir yöntem buldum, aileme karşı beni mahcup ediyorsun sende tek git beni sorduklarında anlarsın ne dediğimi deyin.
Senin esin yine ayda bir gidiyormuş benim eşim 20.dk.lik yola gitmez en son annemlere.ne zaman geldi hatırlamıyorum. Ama onun ailesi yakin diye haftada 3 gun en az 2 gun muhakkak gideriz.kızlar 3 yillik evliyim. esim benim aileme akrabalarima gelmek istemio. bana karsi tavidlari cok iyi, her istedigimi yapar. ama nedense anneme yada akrabalarima gidelim dedigimde koca bi kavga edio benle. ben tek cocugum ailemle aramda 1.5 saatlik yol var aramizda. ben aileme gitmek istedigimde genelde yalniz gidiom. esimin ailesi ankarada o istedigi zaman ben hep gidiorum. napmaliyim. nasil davranmaliyim. akil verin. annemler maddi manevi hep destek. esimin hareketleri beni,kahredio
bende oyle yaomayi dusunuyrm artk cnm.Senin esin yine ayda bir gidiyormuş benim eşim 20.dk.lik yola gitmez en son annemlere.ne zaman geldi hatırlamıyorum. Ama onun ailesi yakin diye haftada 3 gun en az 2 gun muhakkak gideriz.
Bende alıştım artik umursamıyorum çünkü kendini bisey zannetmeye başlamıştı. Size tavsiyem o yalvarsin geliyim diye annenize acil şifalar dilerim
evet cnm. kayinvalidenin yonlendirdigini dusunuyrm. her telefonda.soruo cunku yinemi gittiniz derken 3~4 kere yakaladim.Misilleme yapın sizde. Beni zorluyor demişsiniz kolunuzdan tutup arabaya sokmuyordur herhalde. Acaba kendi ailesinden birileri akıl veriyor olabilir mi?
yok,hyr annemler asla yardim edioruz die dusunmez. annem sadece dioki biz bisimi yaptik neden gelmiyor. sonucta benim elimde posetlerle yolculuk yapmami istemiolar. ben akillandim artik. kendi evime bir cöp,dahi getirmiormİyi de kendi ailesine de gitmiyormuş. Siz de onun ailesine ayda 1 falan gidiyorsunuz muhtemelen. Onun da sizin ailenize ayda 1 gelmesi normal.
Ailenizin “biz maddi yardım yapıyoruz, o yüzden bizimle kendi ailesiyle görüştüğünden bile sık görüşmesi lazım” diye düşündüklerini sanmıyorum. Öyle düşünüyorlarsa da yardım yapmamaları daha iyi olur.
son bi hareket bekliorm cnm.Esine ger o senın aılene gelmezse sen de onun ailesıne gıtmeyecegını söyle. Baktın hala aynı sende onun aılesıne gitme.
Arkadaşlar yazmış görmezden geliyorsunuz.evet cnm. kayinvalidenin yonlendirdigini dusunuyrm. her telefonda.soruo cunku yinemi gittiniz derken 3~4 kere yakaladim.
kayinvalide benim kendi yaninda oturmami istedi. ona yakin olucam. anneme uzak. cunku neden oda annesine uzak die. bakis acisi tamamenSanki kayinvalideyi de annenize götürüyorsunuz. Niye karşı tarafın ailesine gidince soru soruyorlar anlamıyorum
bende onun ailesine ayni sekilde yapsam hosmu olur peki. o istedigi zaman gotursun beni. ben.istedigim zaman gitmesin oylemiArkadaşlar yazmış görmezden geliyorsunuz.
Eşiniz her hafta sizin ailenize gelmek zorunda değil.
Ayda bir gelmesi yeterli.
Neden zorluyorsunuz?
Kv ye her hafta mı gidiyorsunuz?bende onun ailesine ayni sekilde yapsam hosmu olur peki. o istedigi zaman gotursun beni. ben.istedigim zaman gitmesin oylemi