Merhaba arkadaşlar, biz eşimle severek evlendik. Sade bir nikahla evlendik aileleri yormak istemedik. Benim ailem ve eşimin ailesi de burada yaşıyor. Ailelerimiz bize evleneceğiz diye 2 araba hediye etti eşimin ailesi eşime, benim ailem de bana. Evin masraflarını eşim görüyordu bende birikim yapiyordum hep, derken eşim aniden işinden ayrılmak zorunda kaldı. Benim kendi şirketim var. Eşim işinden ayrılınca ben biraz zorlandım. Eşimin annesi de arsasına ev yapıyor üst kata siz taşının yardım ederseniz eve maddi olarak dedi. Eşim biz yurt dışına taşınacağız ama her türlü yardımcı olacağız tabii eve dedi. Maddi planlamalarına beni katmiyor. Kardeşleri ile sürekli arabayı satarsiniz bizde zaten 2 tane diyor, yurt dışına gidince kardeşine, ben sana şirket açacağım vs diyor diyor bana hiç soran yok. Kolumda 2 bilezik var eminim ki onda bile gözleri var. Eşim işten çıktığı halde nasıl eşimden destek beklerler, ben eşimin ailesine ev almak için mi çalışıyorum,bana paraya ihtiyacın var mı bu çocuk çalışmıyor sen nasıl idare ediyorsun diyen yok üstüne utanmadan bu şekilde konuşuyorlar. Her akşam yemeğe çağırmalar vs. Eşime tepkimi belli ediyorum ben görüşmek istemiyorum, yaptığım birikimi hiç kimse bilmeyecek vs diye, ne demek bu şimdi diyor ve biz aynı evin içinde 4-5 gün hiç konuşmadan yaşıyoruz. Ne desem alınıyor yapmalıyım, tecrübeleriniz neler?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin aile bağları
- Konu Sahibi aslspnr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
- 11 Aralık 2018
- 40.378
- 250.841
- 598
- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
En doğrusunu yapıyorsun sakin taviz verme kardeşleri bile dahil oluyor.esiniz sizinle evli.onlarla değil.Merhaba arkadaşlar, biz eşimle severek evlendik. Sade bir nikahla evlendik aileleri yormak istemedik. Benim ailem ve eşimin ailesi de burada yaşıyor. Ailelerimiz bize evleneceğiz diye 2 araba hediye etti eşimin ailesi eşime, benim ailem de bana. Evin masraflarını eşim görüyordu bende birikim yapiyordum hep, derken eşim aniden işinden ayrılmak zorunda kaldı. Benim kendi şirketim var. Eşim işinden ayrılınca ben biraz zorlandım. Eşimin annesi de arsasına ev yapıyor üst kata siz taşının yardım ederseniz eve maddi olarak dedi. Eşim biz yurt dışına taşınacağız ama her türlü yardımcı olacağız tabii eve dedi. Maddi planlamalarına beni katmiyor. Kardeşleri ile sürekli arabayı satarsiniz bizde zaten 2 tane diyor, yurt dışına gidince kardeşine, ben sana şirket açacağım vs diyor diyor bana hiç soran yok. Kolumda 2 bilezik var eminim ki onda bile gözleri var. Eşim işten çıktığı halde nasıl eşimden destek beklerler, ben eşimin ailesine ev almak için mi çalışıyorum,bana paraya ihtiyacın var mı bu çocuk çalışmıyor sen nasıl idare ediyorsun diyen yok üstüne utanmadan bu şekilde konuşuyorlar. Her akşam yemeğe çağırmalar vs. Eşime tepkimi belli ediyorum ben görüşmek istemiyorum, yaptığım birikimi hiç kimse bilmeyecek vs diye, ne demek bu şimdi diyor ve biz aynı evin içinde 4-5 gün hiç konuşmadan yaşıyoruz. Ne desem alınıyor yapmalıyım, tecrübeleriniz neler?
- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.138
- 53
- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
Bizim harcamalarımiz eşimle ortakti ama eşim ailesine sürekli birşeyler aliyor babasinin borçları öduyor filan en son baktım beni takan yok kartımı aldım, harcamaları ayıralım ben senin aileni ihya etmek için okumadım bizimkiler de parayı piyangodan bulmadı habire kendi ailene yardım ediyorsun dedim resti çektim o da aynı plan proje yaparken kardeşlerine danisir borç alır verir vs. En azından kafam rahat.ne yapacaksan yap sen onlarla evlisin dedim
- 1 Mayıs 2023
- 1.855
- 5.615
- 78
E şuan durumlar nasıl peki? Eve katkısı oluyor mu?Bizim harcamalarımiz eşimle ortakti ama eşim ailesine sürekli birşeyler aliyor babasinin borçları öduyor filan en son baktım beni takan yok kartımı aldım, harcamaları ayıralım ben senin aileni ihya etmek için okumadım bizimkiler de parayı piyangodan bulmadı habire kendi ailene yardım ediyorsun dedim resti çektim o da aynı plan proje yaparken kardeşlerine danisir borç alır verir vs. En azından kafam rahat.ne yapacaksan yap sen onlarla evlisin dedim
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
- 8 Nisan 2023
- 927
- 1.776
- 33
- 35
- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
Ben çocukların okul taksidini ödüyorum birikim yapıyorum kendime harciyorum kendisi de şirket kurmak istiyor bakalim karismiyorum.eve katkısı tabi ki oluyor ama sırf ailesini ön planda tuttugu için sınırlı oluyor.diğer kardeşleri sürekli ağlayıp duruyor borç icindeyz diye eşim de kendini sorumlu hissediyorE şuan durumlar nasıl peki? Eve katkısı oluyor mu?
- 1 Mayıs 2023
- 1.855
- 5.615
- 78
Allah sabır versin size..Ben çocukların okul taksidini ödüyorum birikim yapıyorum kendime harciyorum kendisi de şirket kurmak istiyor bakalim karismiyorum.eve katkısı tabi ki oluyor ama sırf ailesini ön planda tuttugu için sınırlı oluyor.diğer kardeşleri sürekli ağlayıp duruyor borç icindeyz diye eşim de kendini sorumlu hissediyor
- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
asla vazgeçme.
ne demek ,siz ailenin garantörü müsünüz?
gerekirse gizli birikim yapın eşinizle herşeyi paylaşmayın
bir arkadaşım ev verdi,araba verdi, zor boşandılar bir de,kadının aldığı evi ,arabayı boşanırken istedi adam.
lanet olsun zıkkım yiyin deyip verdi, boşandı.
aman ha.
ne demek ,siz ailenin garantörü müsünüz?
gerekirse gizli birikim yapın eşinizle herşeyi paylaşmayın
bir arkadaşım ev verdi,araba verdi, zor boşandılar bir de,kadının aldığı evi ,arabayı boşanırken istedi adam.
lanet olsun zıkkım yiyin deyip verdi, boşandı.
aman ha.
- 17 Haziran 2017
- 99
- 149
- 93
Evlendiğini idrak edememiş bir erkek daha ...çekeceğim seviyorum diyorsanız devam ama yaş aldıkça zamanın da bıraksaydım diyeceksiniz.Merhaba arkadaşlar, biz eşimle severek evlendik. Sade bir nikahla evlendik aileleri yormak istemedik. Benim ailem ve eşimin ailesi de burada yaşıyor. Ailelerimiz bize evleneceğiz diye 2 araba hediye etti eşimin ailesi eşime, benim ailem de bana. Evin masraflarını eşim görüyordu bende birikim yapiyordum hep, derken eşim aniden işinden ayrılmak zorunda kaldı. Benim kendi şirketim var. Eşim işinden ayrılınca ben biraz zorlandım. Eşimin annesi de arsasına ev yapıyor üst kata siz taşının yardım ederseniz eve maddi olarak dedi. Eşim biz yurt dışına taşınacağız ama her türlü yardımcı olacağız tabii eve dedi. Maddi planlamalarına beni katmiyor. Kardeşleri ile sürekli arabayı satarsiniz bizde zaten 2 tane diyor, yurt dışına gidince kardeşine, ben sana şirket açacağım vs diyor diyor bana hiç soran yok. Kolumda 2 bilezik var eminim ki onda bile gözleri var. Eşim işten çıktığı halde nasıl eşimden destek beklerler, ben eşimin ailesine ev almak için mi çalışıyorum,bana paraya ihtiyacın var mı bu çocuk çalışmıyor sen nasıl idare ediyorsun diyen yok üstüne utanmadan bu şekilde konuşuyorlar. Her akşam yemeğe çağırmalar vs. Eşime tepkimi belli ediyorum ben görüşmek istemiyorum, yaptığım birikimi hiç kimse bilmeyecek vs diye, ne demek bu şimdi diyor ve biz aynı evin içinde 4-5 gün hiç konuşmadan yaşıyoruz. Ne desem alınıyor yapmalıyım, tecrübeleriniz neler?
- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
Sade bir nikahla evlenince böyle mi oluyor acaba? İlla burnunu borçtan çıkaramayacak şekilde düğünler ile mi evlenmek gerek böyleleriyle?Merhaba arkadaşlar, biz eşimle severek evlendik. Sade bir nikahla evlendik aileleri yormak istemedik. Benim ailem ve eşimin ailesi de burada yaşıyor. Ailelerimiz bize evleneceğiz diye 2 araba hediye etti eşimin ailesi eşime, benim ailem de bana. Evin masraflarını eşim görüyordu bende birikim yapiyordum hep, derken eşim aniden işinden ayrılmak zorunda kaldı. Benim kendi şirketim var. Eşim işinden ayrılınca ben biraz zorlandım. Eşimin annesi de arsasına ev yapıyor üst kata siz taşının yardım ederseniz eve maddi olarak dedi. Eşim biz yurt dışına taşınacağız ama her türlü yardımcı olacağız tabii eve dedi. Maddi planlamalarına beni katmiyor. Kardeşleri ile sürekli arabayı satarsiniz bizde zaten 2 tane diyor, yurt dışına gidince kardeşine, ben sana şirket açacağım vs diyor diyor bana hiç soran yok. Kolumda 2 bilezik var eminim ki onda bile gözleri var. Eşim işten çıktığı halde nasıl eşimden destek beklerler, ben eşimin ailesine ev almak için mi çalışıyorum,bana paraya ihtiyacın var mı bu çocuk çalışmıyor sen nasıl idare ediyorsun diyen yok üstüne utanmadan bu şekilde konuşuyorlar. Her akşam yemeğe çağırmalar vs. Eşime tepkimi belli ediyorum ben görüşmek istemiyorum, yaptığım birikimi hiç kimse bilmeyecek vs diye, ne demek bu şimdi diyor ve biz aynı evin içinde 4-5 gün hiç konuşmadan yaşıyoruz. Ne desem alınıyor yapmalıyım, tecrübeleriniz neler?
Adamdaki rahatlığa bakın yaa!
Madem sizi konulara dahil etmiyor, günlerce küs kalabiliyor, onu kök ailesiyle başbaşa bırakın. Evin geçimini sağlamayın, faturaları ödemeyin. Hatta yemek bile yapmayın. Alıngan ve küsen kişiye ADAM demem ben.
Aile zır cahil direkt dolduruşa geçerler. Uyarınca anlayacak insanlar olsa zaten böyle davranmazlarAileyle konusun şimdiden, eşim calismiyor nasıl bir destek bekliyorsunuz bizden diye bı sorun bence. Cevapları ne olacak acaba.