- 7 Haziran 2017
- 2.817
- 3.139
Hayır aslında hatalı değilsiniz, hak etmediniz, öyle düşünmeyin. Sadece çok bilmek iyi değil, görmüş oldunuz. Bazen cahillik mutlulukturBen de anlamadım bakmakta hatalıyım diyen biriyim zaten evet hatalısın demenin ne manası var evet hatalıyım hepimiz hemfikiriz fjnfjc Sonuç olarak canım acıdı. Üzülünce yazdım çizdim işte normalde gider tweet atardım bugün de böyle oldu :) Teşekkürler desteğin için
Eşim sevgilim olmadan önce 1.5 senesi çok yakın olmak üzere 2.5 sene arkadaşımdı. Daha neler neler dedimEşine sevdiğim adam başka şehre gitti dedin mi kız
Eee sen kıskanmıyorsun diye doğrusu bu mu?Yaş 19, eşlerimizi geçmişte yaşadıkları şeyler için kıskanmıyoruz, ben kıskanmıyorum en azından.
Ya bu zaten herhangi bi kadını kıskanmak gibi değil. O duygunun adı kıskançlık mı onu da bilmiyorum ama şöyle de bir şey var eğer sen de birilerini sevmiş olsaydın, bir şeyler yaşasaydın böyle hissetmezdin eminim. ☺Ben de anlamadım bakmakta hatalıyım diyen biriyim zaten evet hatalısın demenin ne manası var evet hatalıyım hepimiz hemfikiriz fjnfjc Sonuç olarak canım acıdı. Üzülünce yazdım çizdim işte normalde gider tweet atardım bugün de böyle oldu :) Teşekkürler desteğin için
Olayların oluş şeklini anlatış tarzınızdan bana öyle geldiRahatlık yorumunu nasıl çıkardığınızı merak ettim
yok artık sen sevdiğin adamin arkadaşiyla mi evlendin .Sevdiğim adam başka şehire gitti diye eşimin omzunda ağlamıştım ben hey gidi. Adam beni ne yapsın acaba
yok artık nick gibi yaşamişsinBen dogma buyume buraliyim ya yabanciydi o da, istemiodu beniayrilmisti yani, bende gece gece hap ictim biseyde olmadi kusup durdum sabah normal kalktim
AynenEee sen kıskanmıyorsun diye doğrusu bu mu?
Hayır kendi arkadaşımla evlendim..yok artık sen sevdiğin adamin arkadaşiyla mi evlendin .