Eşimin 9 yıl önceki sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını buldum

Valla 2014 yılını kafanıza takmayın deemek için geldim.

Ayrıca eşinden sevgi dilenme , beni çok sev bilmem ne seni degersizlestirir.

Devamlı kurcalamıyorum ya. Evleneli aylar oldu bir kere twitter baktım neler yazmış diye. Bir kere rehbere baktım dün de facebook işte. Yani evet baktım ama sürekli didik didik etmiyorum zaten bir şey yok ki zaten ikimizde de face id kayıtlı telefonumuz ortadadır her zaman. Aylardır her gece baş ucumda telefonu şarja takılı 2-3 kere şeytana uyup sonuncusunda belamı buldum işte fjfnfj Bakmak tabii ki yanlış burda ben suçu kabul ettiğimi yazının başında da söyledim, içimi dökmekti paylaşmaktaki niyetim :)

Anlıyorum. Kendi görse o mesajları kahkahalarla güler. Facebook hesabımı yıllar önce kapatmıştım, 2018’de açıp bakıp, utancımdan tekrar kapattım. Eski sevgililerimle yazışmalarıma kopmuştum. Bunları ben mi yazdım dedim. Şeytan dürtüyor sizi, kafanızı oyalayın; bakmayın, kurcalamayın. Kendinizi de böyle anlamsız şeyler için üzmeyin. Hangimiz sevmedik çılgın kekolar gibi?

görücü usulü evlenip sevdiğine nasıl emin olabiliyorsunuz çok saçma
Bir seneden fazla görüştük sadece oturup ciddi konuşup kalkmıyorduk ki. İlk 2-3 görüşmede hayattan beklentin evlilikten beklentin konuşulur genel hayat çizgin birbirine uyarsa görüşmeye devam edersin sonrasında duygularla ilerleniyor zaten sözlülük nişanlılık hepsi tanımak için de sevmek için de flört için de yeterli bir süreç. 13 ayda evlendik ama 6-7 aydan sonrası hep kavuşmayı beklemekle geçti insan sevdiğini nasıl anlamaz :)

Ben de olsam kötü hissederdim. Bence çoğu insan o satırları okuyup geçmiş gitmiş olduğunu bilse kötü hisseder. Evet biliyoruz geçmişi var ama görmek ayrı. Keşke hiç okumamış olsaydınız. Neyse unutup geride bırakacaksınız artık

Haklısınız ben duygu yoğunluğuyla yazdım işte. İnsan ister istemez kıskanıyor dünden beri beni çok sev diyip duruyorum :’)

Evet keşke, ama yapacak bir şey yok her hatanın da bir bedeli var. Aşarım inşallah bi süre sonra :) Teşekkürler anlayışlı yorumunuz için.

Birilerinin intihar girişiminin benim içimi rahatlatmaması gerekirdi ya Teşekkür ederim teselliniz için evet uzatılacak bir şey değil mantıken her şeyin farkında olsam da duygusal yoğunlukla yazdım hiç tanımadığım kişilerden iç rahatlatıcı şeyler okuyorum kendimi yiyip bitirmekten daha iyi oldu sağolun

Biraz drama queen miyiz sanki? 9 sene diyorsunuz benim ilk aşkım 11 sene önceydi şimdi çıksa karşıma kalbim gram atmaz. Ne yapıp ettiği umrumda bile değil ama 2012de uğruna ölebileceğim ailemi bile karşıma alabileceğim biriydi. Çocuktum, büyüdüm güzelleştim. Olgunlaştım. Ve bu adam üzerine kaç kişi geldi gitti sayamadım.

Mesela iki numara bundan 3 sene önceydi hani nispeten daha yakın bir süre. O dahi çıksa karşıma yüzüne bakmam. İnsanlar geçmişte yaşamıyor emin olabilirsiniz. O yüzden kurban olam çıkın şu drama quennlikten.

Hayatı kendime nasıl zorlaştırabilirim diye düşünüp bir şeyleri araştırmışsınız bulmuşsunuz da tebrikler. Yahu 9 sene geçmiş üstünden. Yaşı 30a yaklaşmış bir adamın sevgilisi olması, bir zamanlar birini sevmesi çok normal. Eğer sizin de bir ilişki tecrübeniz olmuş olsaydı bunu anlar aldatılmış gibi bir tepki vermezdiniz.

Yasandigini bilmemiz tabiki canimizi acitmaz, herkesin gecmisi var.. Dedigim gibi sizin icin üzücü olan konusmalari okumaniz, esinizin başkasına yazdigi guzel cumleleri gormeniz vs cok iyi anliyorum, kim görse ici bi tuhaf olurdu.
Ben esimin ikinci evliligiyim mesela, oo ilk karisiyla neler neler yapmışlardir dugun bile yapmışlar sey gibi, biz yapmadık mesela oyle buyuk bisi, e ozaman onu seviyordu ne yapayım yani. Uzulmeyinnnnnn

Ben de anlamadım bakmakta hatalıyım diyen biriyim zaten evet hatalısın demenin ne manası var evet hatalıyım hepimiz hemfikiriz fjnfjc Sonuç olarak canım acıdı. Üzülünce yazdım çizdim işte normalde gider tweet atardım bugün de böyle oldu :) Teşekkürler desteğin için

geçmiş gitmiş öbemsiz. Ama ben dayanamaz derdim bi kavga ederdim herhalde. Kavgaya gerek yok ama kavga edince bi rahatlardım:)
İşte ben de dayanamaz gider konuyu açar sonra suçlu durumuna da düşerdim sonra küser darılırız falan hiç gerek yok o yüzden soluğu burda aldım tjnfjfk Öğrendiğimi bilse o da üzülür bence ben üzüldüm o üzülmesin gerek yok fjfjjf

valla 10 yıl önce filan lise aşkım vardı, ölüyorum bitiyorum zannederdim bundan normal ne var
bence sizin üzüldüğünüz şey 9 sene önce olan aşkı ya da mesajlaşmaları değil de, bu adam bu kadar güzel şeyler söylüyorsa bana neden söyleyemiyor duygusu..

Biz kadınlar hep böyleyiz bende sevgiliyken eski sevgilisinin açtığı ama kapatmadan şifresini unuttuğu taşa 2014 ten kalan Facebook hesabındaki resimlere bakıp üzülüp agliyordum şimdi Yeni bir hobim var adil can ve şu sürekli YouTube yorumların da sosyal ağlarda erkekler sadece Bir kere aşık olur yazanları okuyup acaba eşim bana aşık değil mı diye üzülüp agliyorum çünkü o 32 yaşında ben 24 30 yaşında tanıştık benden önce aşık olmamış olması imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…