Eşimin 9 yıl önceki sevgilisiyle mesajlarını ve fotoğraflarını buldum

Bir eğer bir amaca yönelik değilse ( aldatildiginiz suphelenme vs gibi) eşinizin telefonunu karıştırmayın.
Keşke siz de eşinizden önce flört etseydiniz gerçi sanal olarak etmişsiniz. Sizin yasayamadiginiz özel hayatın sorumlusu eşiniz değil.
Facebook'tan mesaj mi kaldı artık. Ki bilerek de saklıyor olabilir. Kaç sene önceki hadise. Bu o kişiyi halen arzuladığını değil geçmişte yaşanan o duygularin hatırası olarak durabilir. İnsan evlenince evlenmeden önceki tüm duygular havaya ucmuyor, iyi kötü hatıra olarak kalıyor .
Lütfen kendinize eşiniz dışında bir uğraş bulun. Yoksa iyi giden evliliğinizi baltalayacaksiniz. Adama gidip sil vs demeyin.

Evlenmeden once ugruna intihar etmeye bile calistigim biri vardi öldük bittik sevdik gecti gitti yani, sizin sanssizliginiz bunlari bulmak olmuş. Sacma da olsa Üzücü de olmustur eminim. Ama uzatmaya değecek bir konu değil.
Sadece o kisinin mesajlari duruyo olsa ozellikle saklamis derdim de bisuru mesaj varmis heralde en altlarda buldum dediniz.

ohoooo kaç yıl olmuş geçmiş gitmiş,bide herkesin bir gecmişi o geçmişe ait güzel anılarıda vardır o da beyninde bir anı olarak kalmış,adama söylemeyin derim geçmişe karışılmaz hesabı sorulmaz sonuçta,msj kalsın nolacakki belkide bakıp gülüyordur çocuktuk neler yazmışız fln diye,size böyle şeyler söylememiş olabilir o yaş o heyecan başka tabi,birde her ilişkinin dinamiği farklıdır,sizinki daha dingin bir ilişki gibi

Alamanyalara gittin gözlüğü taktın adamı unuttun tabi

Sanmiyorum unuttuğunu bazen eli gitmiyor insanın. Bende şuan sevgilimi seviyorum ama geçmişteki ile çoğu şeyim hala duruyor üç yil oldu insanın eli gitmiyor bazen. Ama sizi sevdiğinize eminseniz evliliğiniz de gayet iyiyse sorun etmenin anlami yok belkide unutmuştur günah almayalım

Bende güldüm

Yahu biz kimler kimler için öldük geberdik, ne mesajlar attık ergenken sevgililerimize. En deli çağlar, hormonlar coşmuş, cinselliğin tabu olduğu ülkede bir ele değmek, bir dudaktan öpmek bile insanı başka alemlere götürüyordu;ama dediğim gibi ergenlik, çocukluk heyecanı ve delilikleri bunlar. Eşiniz bile görse o mesajları en fazla gülümser. O kişi ile şu anki eşiniz aynı kişi değiller. Ayrıca sizin yaptığınız şey, devamlı bir şeyleri kurcalamanız, yıllar yıllar önceye kadar didiklemeniz; saygısızlık ve kişilik haklarına saldırı. Eşiniz olabilir, evet; ama herkesin bir özel alanı, sınırı olmalı.

Bu ne drama ne yeşilçam gibi tripler , sevgi görmediğiniz adamla evlenmek zorunda değildiniz kendinize bunu layık gördüyseniz yapacak çok bir şey yok bence

Anaokulu aşkına ulaşsanız hastanelik olursunuz gibi geliyor

Ben de güldüm hdndjjd ya içim aşırı sıkıldı içimi dökme sebepli geldim. Yazdığıma bakıyorum da kendimi de oldukça suçlayıp kendi kendime eşimin savunmasını da yapmışım. Anlık yazıp paylaştım. Sonra yakın arkadaşımı arayıp konuştum şimdi iyiyim. O şarkı o anlık iç daralmasıydı
Bir de konudan bağımsız, pazartesi dedemin cenazesi vardı. Ondan 10 gün önce de anneannem. İki cenaze üst üste daha çok taze gördük ruhum aşırı sıkkın bu aralar. Bu olay da üstüne tuz biber oldu. Yakınlarıma anlatmak istemiyorum eşime de sarmak istemiyorum söylemicem ona zaten. Ama ona söylememek için bir şekilde kendimi rahatlatmam lazımdı ben de buraya geldim :)

Hayır adama ne diye saracaksınız
Nasıl elalemin kızıyla 19 yaşında yazıştın mi diyeceksiniz.
Mantığınızın geri dönmesine sevindim

O kadar normal ki. Siz açıp baktığınız için olan size oldu. Eşinizle paylaşamazsınız çünkü ne telefonu karıştırmaya hakkınız var ne de geçmişin hesabını sormaya.

Içinizde kalacak ve kendi kendinize dert edineceksiniz. Neden yaptınız ki böyle bi şeyi

Artık bu dert ile adamın kafasını yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…