Esimin 6 yasindaki yegeni ile ilgili konu acmistim..

Ne haksızı canım sonuna kadar haklısın böyle saçma işmi olur oh walla ne ala memleket kendisi dinlensin diye 2 aylık bebeyle sen perişan olcaksın

Ben bu cocugu birakip kendi ailelerine gidenlerin ailesinide cözemiyorum, bir tanede bende var öyle elti, kendi annesine kardesine giderken cocugunu niye götürmezki bi insan? Benim annem beni almazdi sanirim eve cocuk yokken.
Benim de ailem sokmaz eve çocuksuz gitsem. Hatta çocukları gönder sen gelmesen de olur derler çoğu kez.

Bende konu sahibini haklı buldum.. Bakacak olsa, konu sahibi 10 çocuk doğurur. Herkes kendi çocuğunun sorumluluğunu alsın.. Konu sahibi yeni doğum yapmış.. Bebeğine alışmaya, uyum sağlamaya çalışıyor.. Asıl konu sahibinin yardıma ihtiyacı var. Yeni anne olmuş..
Bundan sonrası için ne yaparsınız bilemem. Ama çok zor bir durum.. Ben en çok çocuğa üzüldüm. Anası resmen başından savmış.. Siz olmasanız, nereye bırakacakmış??
Çocuk sorumluluğu almak, büyük cesaret.. Kendisi bakmaz, ama çocuğun başına bir iş gelse, sorumlusu siz olursunuz...

Diğer konuya yorum yazmamıştım ama ben haklı buldum.
Emrivaki çocuk veren anne de ilk defa görüyorum. Bir gün de olsa arayıp çocuğu gönderiyorum müsait misin, uygun mu demesi gerekir.

Al götür yalanfan drki ÇOCUK SABAHA KADAR UYKUSUNDA SAYIKLADI ANNE DİYE falan dr

bence haklısınız, yeni doğum yapmış birinin türlü türlü sorunu olur. bir de başkasının çocuğuna bakmak ağır gelmiş olabilir size tabii ki haklı olarak.

Eşinize gelince yakıyorsunuz yıkıyorsunuz. Eltiye sus pus.. Siz de suç, sanki ekmeğinizi mi veriyor. Müsait değiliz.. Bu kadar sadece bunu diyeceksiniz. Susmaya devam ederseniz daha çok bırakır çocuğu size

Eğer durum aynen böyle ise tabii ki haklısın. Ettin gittiği yere çocuğunu neden götürmüyormuş anlamadım?

Annemlere gidicem deyince eltiniz ne dedi?

Ay öyle bir haftada sen benim çocuğuma bak bende biraz kafa dinleyim deseydin. Mümkünse bir daha çocuğunu bize bırakma ben kendi çocuğuma zor bakiom bide senin çocuğuna mi bakcam diyede lafini carpsaydin direkmen. Bu ne genişlik be. Olur kendi çıkardığı bebeye bakmicak ben bakicam başka bir arzusu varmiymis sorsaydın.

İlk konundada seni haklı bulmstm smdi haklı bulmakta haklymsm diorm dibine kadar haklsn. Ver ağzının payını cocugunn bakıcısı deilm ben de millet fırsatçı olms

Acikca soylemem gerekirse o yavrular icin icim acidi.. Eltinizin bir sorunu olmali muhakkak insan yavrusu icin al şunu gotur der mi..? Gittigi yerde yemek bogazindan gecer mi? Eşiyle bir sorun var buyuk ihtimalle sinirini cocuklarindan cikariyor

Sanırım siz tepkilerinizi ayarlayamıyorsunuz.ilk gün kalmaya geldiğinde gösterdiğiniz tepkiyi ikinci yaşanınca eltinize gösterecektiniz.ve kabul etmeyeceksiniz.neden aldınız.eer kadın başından atacak yer arıyor belliki siz kabul etmeye devam ettikçe burda daha çooook konu açardınız. umarım bunun ceremesini çocuk çekemez.en çok ona üzüldüm çünkü

Normalde bende oyle bi teoki vermezdim kizimin hastaydi bi kac gundur bende perisan durumdaydim uyku yuzu gormemistim oyle oluncada moral bozuk oluyo sansina o gune denk grldi yoksa herhangi bi gunde asla trpki vermezdim

Niye dadımıyımzben deseydin sıçmalamıs

Selam verdin borclu ciktin. Hic bence kabul etme bundan sonra kirilirsa kirilsin. Bakamam cocugun da seninle gelsin nolur nolmaz emanet cocuktan ben korkarim kusura bakma de. Gercekten de emanet cocuk kabul etmeyin sizde basina bisey gelse Allah gostermesin kendinizi kurtaramazsiniz.

Baskalarinin yaninda kocasini övüyo ama esimin abisi oldugu icin bizde biliyoruz cok kavga ediyolar dayak yedigi bile oluyo bi kalabaligin icine girince benim adam seninkinden bin kat iyi diyo esim baya kiskanc oldugu icin onu kastediyo iste allah tarafindan bende agzimi acip diyemiyorum ben enazindan dayak yemiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…