5 senedir hiiç girmedi ama böyle bi döneme . Ve doğum yaptığımdan beri ilişki olana dek adam hiç rahat bırakmıyodu resmen. Bi anda bıçak gibi bu tavırlara geçti. Tamam mesela bazen yatardık döner uyurdu vs ama bu şimdi öyle bi kaçacak yol arıyor ki daha baştan diyor sonrada uyuyor numarasına geçiyor kanepede. Yatağa yat diye uyandırıyorum çok uykum var diyor. Be adam yat uyu sana zaten bişey diyen yok neyin peşindesin
Heh işte bu aralar sırf yanaşmayım diye bunları yapıyor. Kanepede uyumuş numarası, yok işte kolum şişmiş agrıyor (gerçekten şişmiş ama bunu bahane ediyor o istese ohoo hiçbişey engel olmaz.) vs vs gibi ama sordum sen kaç gündür ne kaçıyosun kendi kendine insanı huylandırıyosun sana bişey yap diyen mi var zaten vucut kendını toparlamadı bile dedim bakalım ne cevap gelecek yüzüne dün sabah sordum,kolunu söyleyip geçiştirdiNeden eşinizden sürekli bir adım bekliyorsun ki? Beli oda bunda sikimistir. Bir keren sen yanaş , sen hissetir onu istediğini.
Konuşmaya çalıştım daha lafımı bitirmeden kolum ağrıyor da şöyle böyle diyip geçiştirdi. Bende mesaj attım bakalım bekliyorum cevap. Yani yap diyen yok zaten de kaçmasından bi anlam cıkaramadığımı kendi kendine bi hallere girip huylandırdığını söyledim. Sanki aynı yatağa yatıp hiç mi dönüp uyumadık. Bu şimdi Direk koltukta uyumuş numarası yapıyor yatağa da girince hani "zaten uyuyodum " hesabıAddmın her hareketinden anlam çkkarmak yerine açıkça konuş. Ben içimde tutamam konuşurdum
Ya tam anlayamadım aslında ilk başta biraz acı oldu sonuçta daha 36 gun olmuştu ve afedersiniz ilişki fazla uzun sürmedi toplasak 5 dakikadır en fazla. Ama bana boşlukta hareket etmiş gibi geldi biraz yani. O esnada kegel egzersizi yapmaya çalıştım ama olmadı o derece gevşemiş gibiydi . Ve pıhtı gibi kırmızı bişeyler geldi 2 gün ara araGenişlemek derken anlamadım. Ne kadar genişlemiş olursa olsun vajina penisi kavradığı sürece birşey farketmez. Penis hava boşluğunda bir yere değmeden hareket ediyorsa birşey diyemeyeceğim
Selam kızlar konu biraz özel ama dertleşmek istedim.
ben normal doğum yaptım 41 gün oldu. 36. Gunde eşimle ilişki oldu . ve çok genişlediğini hissettim eşime birşey demedim 2. Doğumum. Tabiki oda hissetmiştir genişliği. Neyse ondan sonra eşime bi haller oldu. Youtubeden erotik film izlediğini gördüm o günden sonra. gerçi hamileyken de görmüştüm. Ama benden hiç uzaklaşmamıştı böyle. Hiçbişey yapmasakta yanaşırdı. İlişki yaşadığımız güne kadarda herşey çok farklıydı.
Neyse 2 gundur de öyle bi tavırda ki kapıdan giriyor "belim ağrıyor, kolum çok ağrıyor, hastayım hemen yemek yiyip yatıcam." Yemekten sonra kanepeye uzanıp uyumuş numarası yapıyor 5 yıllık eşimi tanıyorum sonuçta. Ki her zaman ben uyusam uyandıran bi insandı. Ya ben zaten açıkta onu beklemiyorum bi adım atmıyorum cinsellik aklıma bile gelmiyor zaten kolay kolay yanaşan biride değilim bu tavır ne yani daha baştan sinyal verir gibi. sadece doğumdan sonraki zamanlar bi isteğim artmıştı okadar . Ama onun bu yaptığı çok zoruma gidiyor. Kilom felan da yok kızlar 54 kiloyum. Evde bakımlı olmaya calısıyorum.Çok yorucu işte çalıştığıda oldu genede kendisi isterdi. Gözümün içine bakıyor inşallah bişey istemez diye. Bu kadar zamanlık evliliğimde ben eşimin bu tavrıyla ilk kez karşılaşıyorum sormakta istemiyorum adam beğenmedimi doğumdan sonra naptı anlamadım. 2 gündür kendimi tuhaf hissediyorum kızlar dertleşmek istedim sadece.. hele ki bi değişimden ötürü bunu yaptığını düşünmek gururumu kırıyor. Normal zamanda iyi bi sorunu sıkıntısı yok aramızda iyi. moral olarakta iyi ama anlayamıyorum bu halini
Aldatıyo olabilirYok bu adamda bişey var tam 11 buçukta yazdım mesaj o saatten beri eminim 40 kere telefonu elıne almıştır ama görüldü bile yapma geregi duymadı mesaja. Üstten okumuştur . Yuzyuze zaten konuşmak mümkün değil 50 bahaneyle kaçıp gitti dün Bakalım ne çıkacak altından beklıyorum
Hamileligim hep sikintiliydi iliski yasakti. 9 ay da sadece 1 kez oldu. Son hafta resmen yalvardim eşim istemedi. Ben hem dogumu baslatir belki, hemde dogumdan sonrada olmaz diye istemistim. 2 kez istedim ama reddetti. O kadar agir bisey ki.. nedenini sormadim. Sorsaydim da bebegi bahane ederdi. Karşimda 113 kg kadinsin seni begenmedim diyemezdi. Dogumdan sonrada 60 gün olmadi. Kendisini internetten birsey izlerken yakalamadim. Ama tw da arattigini gördüm o dönemde ve bildigimi hissettirdim
Yok o hiçbirşey demedi ama ben oyle hissettim. Yani hissetmese okadar vahim durumda genişlik olsa ilişki 5 dakikada bitmezdi diyede düşünüyorum. Az önce aradım 11 buçuktan beri kaç kere telefona baktın dedim hiç dedi. Kolu iyice şişmiş ve boğazları ağrıyomuş nefes alamayacak derecedeymiş. Sen napiyosun iyimisin dedi evet dedim kapattımsana genişledi hissetmiyorum falan mı dedi
Çok teşekkür ederim haklısınız hepsi olabilir daha dikkat edicem kendimeAklına bir şey gelmiş olabilir illa genişliğe yormayın...Belki sizi çok hareketsiz cansız bakımsız görmüş de olabilir.Bir koku da almış olabilir illa bir şey olmuştur.Aklından neler geçiyor bilemeyiz.Sizin de hormonlarınız malum daha 41.gündesiniz belki abartıyorsunuz ama şu uyuma numaraları falan 5 yıllık kocanız hissedersiniz illa.Zaman verin ve çocuğa kaptırıp kendiniz koyuvermeyin güzel kıyafetlerle dolaşın belli bir süre yanında emzirmeyin.Sanırım ben böylesini denerdim.
5 dakkada iliski bitmis olması onun sdce cok haz aldıgını gostermez asırı dolmus bir durumda kalmıştırYok o hiçbirşey demedi ama ben oyle hissettim. Yani hissetmese okadar vahim durumda genişlik olsa ilişki 5 dakikada bitmezdi diyede düşünüyorum. Az önce aradım 11 buçuktan beri kaç kere telefona baktın dedim hiç dedi. Kolu iyice şişmiş ve boğazları ağrıyomuş nefes alamayacak derecedeymiş. Sen napiyosun iyimisin dedi evet dedim kapattımgörmemiş mesajı sözde. Yada görmek istemiyor
6 hafta 42 gün eder 6 gün bu kadar mı önemliBence genişlemeyi sorun edeceginize 36.gun iliskiye girmeyi sorun edin normal dogumdan sonra 6 hafta sezeryandan sonra 8 hafta iliski onerilmez. Dikislerin saglikli birlesmesi ve annenin enfeksiyon kapmamasi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?