Evet normal doğumDaha cok yeni eskiye donmesi biraz zaman aliyor bendede oyle olduydu normal dogummu yaptiniz
Evet normal doğumbilmiyorum ki bana hiç eskiye dönemeyecek gibi geliyor ilişkiden önce kendisi diyodu, doğum sonuçta bi bebek doğuyor genişliyo tabi felan demişti..
Çok teşekkür ederim canim aynen öyle doğumumda çok kolaydı ne bileyim hiç aklıma gelmemişti böyle olacağıCanim 5.6 aya donuyor uzme tatli canıni bebisinde iyiyse ani yasa en zor olan dogumu atlatmissin bi kere kendini tebrik et
Evet aslında ben çok kuruntulu bi insanımdır her konuda belkide kendi kendime alınıyorum ama eşimde bi tuhaflık var özellikle gelir gelmez yatıcam demesi baştan uyarır gibi saçma sapan tavırlarBana biraz kendi kendinize kuruyorsunuz gibi geldi.
Yok canım benim ilk doğumda 40ım çıkınca ilişki oldu biz hiç böyle bişey hissetmedik eşim böyle tavırlara felan girmedi. Doğumumda çok kolaydı. Bebeğimde zayıftı 2875 gr. Bilmiyorum neden oldu. Gerçi ilk seferdi sonuçta belki bidaha yaşarsak daha farklı olur bilemiyorumNormal doğumdan sonra o kadar genişliyor mu gerçekten? Eski seviyesine dönme gibi bir ihtimal yok mu? Şimdi dolgu estetik falan yapıyorlar ama duyduğuna göre korktum şimdi normal doğumdan
Normal doğumdan sonra o kadar genişliyor mu gerçekten? Eski seviyesine dönme gibi bir ihtimal yok mu? Şimdi dolgu estetik falan yapıyorlar ama duyduğuna göre korktum şimdi normal doğumdan
Üstelemeyin biraz bırakın peşini...kendinizi sıkmayın zamanla düzelir sonuçta gâlâyââbâââââSelam kızlar konu biraz özel ama dertleşmek istedim.
ben normal doğum yaptım 41 gün oldu. 38. Gunde eşimle ilişki oldu . ve çok genişlediğini hissettim eşime birşey demedim 2. Doğumum. Tabiki oda hissetmiştir genişliği. Neyse ondan sonra eşime bi haller oldu. Youtubeden erotik film izlediğini gördüm o günden sonra. gerçi hamileyken de görmüştüm. Ama benden hiç uzaklaşmamıştı böyle. Hiçbişey yapmasakta yanaşırdı. İlişki yaşadığımız güne kadarda herşey çok farklıydı.
Neyse 2 gundur de öyle bi tavırda ki kapıdan giriyor "belim ağrıyor, kolum çok ağrıyor, hastayım hemen yemek yiyip yatıcam." Yemekten sonra kanepeye uzanıp uyumuş numarası yapıyor 5 yıllık eşimi tanıyorum sonuçta. Ki her zaman ben uyusam uyandıran bi insandı. Ya ben zaten açıkta onu beklemiyorum bi adım atmıyorum cinsellik aklıma bile gelmiyor zaten kolay kolay yanaşan biride değilim bu tavır ne yani daha baştan sinyal verir gibi. sadece doğumdan sonraki zamanlar bi isteğim artmıştı okadar . Ama onun bu yaptığı çok zoruma gidiyor. Kilom felan da yok kızlar 54 kiloyum. Evde bakımlı olmaya calısıyorum.Çok yorucu işte çalıştığıda oldu genede kendisi isterdi. Gözümün içine bakıyor inşallah bişey istemez diye. Bu kadar zamanlık evliliğimde ben eşimin bu tavrıyla ilk kez karşılaşıyorum sormakta istemiyorum adam beğenmedimi doğumdan sonra naptı anlamadım. 2 gündür kendimi tuhaf hissediyorum kızlar dertleşmek istedim sadece.. hele ki bi değişimden ötürü bunu yaptığını düşünmek gururumu kırıyor. Normal zamanda iyi bi sorunu sıkıntısı yok aramızda iyi. moral olarakta iyi ama anlayamıyorum bu halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?