- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi halacocuksun
Noldu kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu kiz
Ben bdvyi takip ediyorum seni degil, bdvde konu acip cinde cok yalnizim kkdan da surekli banlaniyorum iyice yapayalniz kaliyorum ne yapacagim uzuluyorum diye konu acarsan ilginc gelir okurum yani. Durduk yere konulara yazdigim mesajlarimi alintilayip laf sokmaya calisan sensin 2 konudur. Diledigimi yazarim forum kurallari nispetinde. Banlana banlana polemik yaratmamayi ogretecekler sana. Yoruma degil konuya yorum yazmayi ogreneceksin. Mesajlarimi begenmiyosan blockla gec mesajlarimi alintilayip niye en akilli kendini saniyosun sen ordinaryus degilsin diye aglama. Cinde yapayalniz olman benim sorunum degil muhatabini yanlis yerde ariyosun ben ugrasamam seninle bir daha beni rahatsiz etmeAjitasyonla tiye almayi karistirmissin
Ignelemelerini ve kucuk dusurme cabalarindan hoslanmiyorum,bundan beslenenleri de bir turlu benimseyemiyorum..Kisisel olarak sana saldirdigimi dusun muyorsun oyle degil mu ?
En akilli benim,en kadin benim havalarin da beni darliyo napalim darlana darlana devam ederiz bizde .Ayrica buraya istedigim konuyu acma ozgurlugum var takip etmezsen gormezsin kib bye
Obsesif Kompulsif bozuklugun danıskasi işte!
Ya gec bunları arkadasjm onu yaptim da oldu yapmadim da olmadı vs senin hatan yokkkk
Adam bariz pipisine takık işteeee
Baş taci yapmayın şoyle adamları! Benim 2,5 aylık bebegim var
Ne yemek yapıyorum ne temizlik
Eşim gak guk demez herseyjmi yapar , ben de bebegimize bakarım
Onla da ilginlenir , işine de gider dersini de calisir sporunu da yapar.Bir an bos kalmaz hic o zaman da kitap okur sürekli orda degildir akli .orda olursa da başına gelecegi bilir.
Kadın evi temizler yemegj yapar kocasini memnun eder ama o olmaz kadin üzulür kendini yer bitirir ha bide para da kazanır eşine verir hatta maaş kartına kadar.Donuna kadar eskir ama ben giymem esim giysin aman ben yemeyeyim kilo alırım mazallah mankenim ya gece yatakta güzelde görünmem lazım yoksa benim giymedigimi giyen,yemedigimi yiyen baldırı çıplak,yaglı göbegini salmış, kıldan suratı görünmeyen kocam agzınin salyalarını akıtamaz sonraaa,beni begenmezzzz !
Bayanlar butun bu tavizleri kendimiz veriyoruzzz bunu unutmayin!Kimsenin ne evini temizlemek zorundasiniz ne de memnun etmek. Önce kendinize güvenin kim olursa olsun bu beden benim kimse siddet uygulayamaz ve kimse istedigi saatlerde onu zevk aracı olarak kullanamazzz! Nokta!
Ya hala beni arzulasın bilmem ne diyosunuz kendini arzulatmak cilveleşmek güzel bişe ama zaten bunları yapan biriyken ilk fırsatta bebeği ağlarken kendini tatmin eden bi adam için beni arzulasın ama onun olmiyim bilmem ne diyip kendinizi cinsellik üzerine kuruyosunuz hala evet cinsellik önemli ama hayat ondan ibaret değil eşinizn yaptığı terbiyesizlik evet kusura bakmayın anlattıklarınızdan yola çıkıyorum sizi cinsel obje olarak görüyor ve emin olun göster ama elletme sisteminiz hiç işe yaramıcak bi iki peşinizden gelip sonra eee yeter be diyip yine telefona koşucak acı ama gerçek... Eşinizi sevin saygı duyun isteklerini yapın tabiki ama kendinizi ona adamayınEvimi temizlicem yememi yapicam aşırı suslenicem ama yüzüne bakmicam konusmucam ama ben çok safım beni azıcık sevsin buzlarım eriyor ama bu sefer öyle yapmak istemiyorum ne desem ki git telefondaki leri sev desem lütfen dokunma bana mi desem ama kavgacı sert olmayıp kendimden emin duruş sergilemek istiyorum ... ama benim bi dusuncem var ya ölürsem ya ölürsek diye düşünüp eşimle hemen barışıyorum bu çok kotu oluyor ... ama bu sefer öyle olamayacak hem beni çok arzulasin ama bana dokunamasin istiyorum yani bakıyor ya telefondan öyle bakabilsin sadece bana bunu yapmak istiyorum ama nasıl davranmam gerek ona karar veremedim
Birisiyle yatakta yakalayınca herhangi bir uzvunu mahkemeye veriyorsan, bu durumda da elini verebilirsin tabii. O kadar mantıklı bir yaklaşım olmuş ki, bütün algılarım değişti, çok ikna oldum.Neyle aldatiyor peki karisini eliylemi ?
Bosanin ozaman aldatmaysa elinide mahkemeye verin
Ya bence okadar abartilcak bisey degil uzulme. Tamam haklisin sen cok asiri yoruluyosun bebek ev isi yemek temizlik camasir utu bebegin gazi zaten yetiyo cok iyi biliyorum cunku 6 ay once bu durumlardaydim. Lohusalik doneminde bir tek biz depresyon bunalim gecirmiyoruz erkeklerinde bi takim sorunlari oluyo bu donemde bunu goz ardi etme. Bak benim esim cok calisiyo gece gunduz deyim sana oyuzden bebek aglayinca giderdi salona cunku onun dinlenmesi lazim butun gun is yerinde ne yapar yoksa. Ve karisi butun gun bebekle mahvoluyor aile iliskisi kalmiyo oan sadece bebek odakli olunuyo konu hep bebek tek muhabbet bebek bizde boyleydi ikimizde bunalima girdik ama hic kavga etmedik ben yeniliklerden yeni seylerden cok hoslanmam bunalima girerim hemen onun destegiyle benimde ona destegimle sorunsuz gecirdik onuda anla onunda hormonlari var karisinu ozluyo kafasi beyni yorgun hayati tamamen dehisti bak o bebek bi buyusun o aglamalar bi bitsin nasilda guzel olucak eskisi gibi hersey. Bebek aglarken orda biseyler yapmasi normal demiyorum zaten ama sende bi dusun bak adi ustunde normal degil diyoruz normal dusunse onu yapmaz o bi cesit depresyonda cunku diyosun cok yardimci oldu ilgilendi bebek gibi bakti belliki iyi bi esiniz var.