- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
- Konu Sahibi halacocuksun
Bu kadar katı, tek taraflı olduğunuz için belki de insanlar başka şeylere yöneliyor bunu hiç düşündünüzmü. Bu adam sana yardımcı oluyormu, yedirmiş giydirmiş mi canım tamam o zaman. Sen ise kocanın bu durumundan şikayet etmişsin, ama konu içinde kv ve kp de koymayı hiç ihmal etmemişsin.Benim resmime bakarak yapsın mast ancak o zaman doğal karsilarim.ki onu da yapma ben varım bebek uyumasını bekle yada bi gün daha bekle. Çokmu zor bazilariniz olayı ne kadar da basite indirgemiş anlamış değilim adam başka kadına bakarak halleniyor ya ötesi varmi ... ne derseniz deyin ben bu durumu doğal karışlamak istemiyorum içim soğudu ona karşı biri de utanmadin mi beni aldatiyorsun derken demiş yuhh ben utaniyim bari zaten ben suçluyum demi ... iste ne kadar da dünyalık insan olmuşum öyle iste bu yüzden bu kadar dünyalık sorunlarla uğraşıyorum belkide ... her zamanlık dan soğuk davranicam fakat kalbim cabuk yumuşuyor buna nasıl çözüm bulacagimi bilemiyorum çünkü bana özenle baktığı günler aklıma geliyor kalbim isiniveriyor...ama en.azından kirildigimi bilmeli ne bileyim bi çiçek alsa küçük bi hediye ne bileyim iste çok ihtiyacım var çok bunaldım .. dans etse benle müzik açıp böyle şeyler istiyorum ... romantik film izlesek o ayarlasın herşeyi ben ayarlamayim ama bunları istiyorum o zaman beni eskisi gibi sevdiğine ikna olurum ama simdi ne kadar seviyorum dese boş hepsi boş sahte ihtiyaç karsilayiciyim ben onun için onu anlarim
Bir de senin demekki sert bir tepkin olmuşki eşin sinirlenip üstüne yürümüş. Senin ilk tepkin belki farklı olsaydı o da suçlu hissedip özür dilerdi.
Allah vergisi çekicilik demekki biryere kadar yeterli oluyor. Biraz da aradaki iletişim boyutu bence daha önemli. Bence bir erkek veya kadın eşinden gizli bu ihtiyaca yöneliyorsa hiç de ben onun için şöyleyim böyleyim olayı ile sınırlı değildir. (istisnalar hariç)
Birisi için kabul edilebilir birşey senin için kabul edilmeyebilir. Ama tepkiler her zaman önemli. Öfkeyle kalkan zararla oturur...