- 18 Şubat 2021
- 359
- 191
- 33
- 31
siz resmen benim eşimi anlatıyorsunuz .. aileden kopuk büyümüş kişiler ne yazık ki aile olamıyorlar , çümkü görmemişlerrr hayat hep onların isteklerı mutluluklarına baglııı benım eşimde götürmez bende 3 yıllık evliyim bende aynı durumda olsam onun uykusu varken benı goturmezz onceden bende senın gıbı babamı cagrıyodum kardesımı cagrıyodum artık çözdümmm .. uyandırıyorumm zorlaa da olsa goturuyorum babam goturcek olsa senle evlenmezdım kalk benı gotur sonra uyursun dıyorumm .. planlarıma onu dahil etmıyorum .. neden bana soylemedıgın dedıgınde genel oılarak napcagını kestıremıyorum o yuzdennn gıttıgım yerde senın mutlulugunu senın keyfını dusunemıycemm herkes mutlu oldugu yerde olsun dıyorumm .. gecen kavga ettık yıne dedım kı ev benım işine gelmiyosa cek gitttt .. noluyo sana dıyo ayna olmaya karar verdım artık dıyorum ne ekersen onu bıcersın senınle kavga bıle etmek ıstemıyorum anlamıycagını vbılıyorumm gıttıgı yere kadar gıtsın bakalım dıyorumm .. yavas yavas degısıyorrr .. yanı ondna vazgecebılcegımı bılıyor ayaklarım uzerınde herseyı basarabılcegımı bılıyor .. annesının yanında da dıyorum gıdenın yolu acık olsunnn .. kımse ıcın ugrasamam .. keske bıraz daha sevgıyle buyutseydınız bu cocuguu, kımse sevmedıgı ıcın kendını severek buyumuss yazık dıyorumm :))) zamanla duzelcek hamılesın duygusalsında senıde anlıyorum ama , neden baban gelmese tek gıdesın uyandırcaksınnn kalkk benı bırak gec kalıyorumm ama bende zamanında senın gıbıydımmm uyandırmıyım babam bıraksın uyandıgında agzıma gelenı sayayım dıyodum eskıdendı ooooo esseeekk gıbı kalkıp bırakcak kusura bakmıycakkkkk !!