• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi yanlış mı anlıyorum gerçekten sevmiyor mu

Keşke çocuk yapmasaydiniz sonunda pişman olacaksın gibi bı his var içimde ama yin de inşaallah öyle bişey olmaz
Eğer olur da bir ayrılık olursa karnında çocuğum olduğu için pişman olmayacağım emin olabilirsiniz planlı bir bebek değil ama o iyiki var (bebeğim )

Rahat ve şımarık mı yetistirilmis? Kadınlar evlenince evlilik sorumlulugunu alıyor ama erkeklere bunu biraz zorla yaptirmak gerekiyor. Sehir disina kendi işiniz veya keyfi durumdan dolayi gidiyorsaniz buna tepki göstermis olabilir. Bir de erkeklerin fedakarlik yapmasindaki en büyük etken cinsellik. Mutlu degilse onlardan bencili yok bence eğer o noktada uyumsuzlugunuz varsa mutlaka yardim alin. 3 yilda artık alismasi gerekiyordu istemese de sizi götürmeliydi. Böyle konularda aksi mümkün değilmiş gibi davranıp kibar bir şekilde tabiyki senin götürmen lazim başka nasıl gidecegim tavri takınin. Babaniza esinizin vazifesini yuklemeyin. Bir de üslup konusunda öğretmen edası takinilmasi erkekleri soğutuyor sanki. Adam tam yumuşamis "benim için bu kadar endişelenme gozlerim yaşarıyor" yazmissiniz. Biraz kaba olmuş sanki. Isteklerinizi daha kibar, nazlı bir üslupla ifade etmek onu size daha çok baglar. Ona ihtiyacıniz oldugunu, merak edildiginizde mutlu olduğunuzu duymak teşvik eder. 3 gündür siz de mi merak edip aramadiniz? Sizde de bazi şeyler kopmuş o zaman. Yardım alın evlilik daha fazla oturmadan ilk 5 yıl çok mühim
Kaba oldu evet ama 4 5 saatlik bir yolculuk geçirdim ondan sonra sorulan sorular aşırı sinirimi bozduğu için yazdım ben merak ettim ama sinirimden yazmak istemedim kendimi onun için hiç gibi hissediyordum bu yüzden de ben yazmadım yada aramadım babama eş vazivesi yüklemiyorum ağır bir valizle babama mecbur kaldım ailevi durumunu onlara hiç bir zaman aks ettirmedim

Eşiniz aile yapısından uzakta mı büyümüş. Arkadaşlarına karşı da böyle mi? Açık iletişime geçtiğinizde bir şeyler değişiyor mu?

Bazı insanlarda bu huy var keyfine rahatına düşkünlük .Kendini çok seven böyle olur evlilik öncesi nasıldı çünkü bu tarz insanlar hep aynıdır

Sadece dertleşmek ve yanlış anlayıp anlamadığımi bilmiyorum 3 aylık hamileyim şehir dışına çıktım eşim beni otogara bile geçirmedi yorgunmus uyumayı tercih etti babam otogara bıraktı beni hamile olduğum için yol zor gececegini düşündü biraz da hakkı var neyse otogar yolculuğum bittikten sonra eşim uyanmış olacak ki nerdesin ? , Ben uyusam da bana haber ver dedim , gibi sözler yazıp sinirimi bozdu babam gelemeseydi hamile halimle ağır bir valiz kaldırıp minibüse binecektim sözde çok önemliymişim gibi saat olmuş 19.00 yeni aklına geldim sinirim bozuldu birde benim için endişeleniyorum en doğal hakkiymis ama saat 13.00de evden çıktım ben kapıdan bile geçirmedi saat kaç olmuş ondan sonra da diyor ki nerdesin neden yazmıyorsun haber ver demedim mi ula otogara yeni inmisim bekle yazacağım indim diye inmeden bilmediğim yerleri nasıl soyliyim sana neyse saat geç olmuş hava kararmış servis bekliyordum servis geldimi hava karardı senin için endişeleniyorum demeye başladı o saate kadar oldun mu kaldın ki yol nasıl geçti bebeğimiz nasıl bile demedi ki bu ilk defa yaptığı birşey değil bende mesajına cevap olarak benim için bu kadar endişelenme gözlerim yaşariyor yazdım 4 Kasım'da yazdım mesajı bu gün 7 Kasım ve o son yazdığım mesajdan sonra tekrar mesaj bile atmadı tamam bundan sonra birşeyi söyleme dedi ve başka bir mesaj yok ben yanlış anlamıyorum degilmi bunun gibi bir sürü de anlatacağım konum var kendimi seviliyor gibi hissetmiyorum ilgi alaka desen zaten sadece sözde var gerçek olarak hissettiğim hiç bir duygusu yok 3 yıllık evliyim 3 yıldır kendimi onun için değerli gibi hile. Hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum
Arkadaş keyfine çok düşkünmüş...3 Aylık hamilelik ağır bir dönem değil ama tabi ilgi,özel hissetmek istemeniz gayet doğal bir durum.Esinizden çok beklentiye girmemeniz olduğu gibi kabul edip kendinizi uzmemeniz bence tek yapmanız gereken.Sizde hissettirdiği gibi hissetmesini sağlamak için bence geç kalmışsınız bu da aklınızda olsun😉

babanız götürecek diye mi götürmedi ? yoksa babanız olmasa bile yine de sizinle gelmeyecek miydi? bu önemli bence.

Eğer babanız var diye gelmediyse ben sorun etmezdim. sonuçta beni götürecek biri var ve yorgun diye eşim gelmek istememiş olabilir diye düşünürdüm. İşin hamilelik boyutu bence cok da önemli değil. ( eğer riskli bir hamilelik yasanmıyorsa.)
Çünkü daha bebek küçükmüş, birde bana hamileyim diyip hasta modunda gezenler mantıklı gelmiyor o sebeple olabilir.
Sonrasında zaten eşiniz sormuş nerdesin diye. Belki benim yapım gereği eşinizi çok ilgisiz bulmadım.
Çünkü bir yere gittiğimden dakika başı mesaj atılması , aranması hiç hoşuma gitmiyor. Yoldayım ve bir sıkıntı yaşarsam haber veririm diye düşünüyorum hep. Sürekli nerdesin, ne yaptın? , iyi misinler beni boğuyor mesela.

Eşinizde böyle biriyse eğer sevmiyor diye düşünmeyin. Kendimden yola cıkarak söylüyorum.

3 yıldır sevdiğini hissetmiyorum demişsiniz buna bir şey diyemem. Öncesini bilmiyoruz. Sadece 3 yıldır sizi sevmeyen biriyle niye berabersiniz ve neden cocuk yaptınız en cok bunu sorgularım.

Cocuk olunca düzelir diye hamile kalmamışsınızdır umarım.
Böyle bir evlilikte büyümüş biri olarak söylüyorum, berbat bir his.

Eğer olur da bir ayrılık olursa karnında çocuğum olduğu için pişman olmayacağım emin olabilirsiniz planlı bir bebek değil ama o iyiki var (bebeğim )
Bu ozguven varsa bi birakin bakalim kaybetsin sizi , en azindan kaybettigini sansin bakalim kilini kipirdatacak mi . Her tartismanin sonunda verilip tutulmayan sozler mi var yoksa yine tartisma sonrasi ortami yumusatann siz misiniz ?

Bazı insanlarda bu huy var keyfine rahatına düşkünlük .Kendini çok seven böyle olur evlilik öncesi nasıldı çünkü bu tarz insanlar hep aynıdır
Evlenmeden önce fazla ilgiliydi amafazlasiyla keyfine düşkün evet önceden bilmiyordum

Bu ozguven varsa bi birakin bakalim kaybetsin sizi , en azindan kaybettigini sansin bakalim kilini kipirdatacak mi . Her tartismanin sonunda verilip tutulmayan sozler mi var yoksa yine tartisma sonrasi ortami yumusatann siz misiniz ?
İşin sonunda verilen ama tutulmayan sözler var ve sanırım her seferinde fazla şans verdim

babanız götürecek diye mi götürmedi ? yoksa babanız olmasa bile yine de sizinle gelmeyecek miydi? bu önemli bence.

Eğer babanız var diye gelmediyse ben sorun etmezdim. sonuçta beni götürecek biri var ve yorgun diye eşim gelmek istememiş olabilir diye düşünürdüm. İşin hamilelik boyutu bence cok da önemli değil. ( eğer riskli bir hamilelik yasanmıyorsa.)
Çünkü daha bebek küçükmüş, birde bana hamileyim diyip hasta modunda gezenler mantıklı gelmiyor o sebeple olabilir.
Sonrasında zaten eşiniz sormuş nerdesin diye. Belki benim yapım gereği eşinizi çok ilgisiz bulmadım.
Çünkü bir yere gittiğimden dakika başı mesaj atılması , aranması hiç hoşuma gitmiyor. Yoldayım ve bir sıkıntı yaşarsam haber veririm diye düşünüyorum hep. Sürekli nerdesin, ne yaptın? , iyi misinler beni boğuyor mesela.

Eşinizde böyle biriyse eğer sevmiyor diye düşünmeyin. Kendimden yola cıkarak söylüyorum.

3 yıldır sevdiğini hissetmiyorum demişsiniz buna bir şey diyemem. Öncesini bilmiyoruz. Sadece 3 yıldır sizi sevmeyen biriyle niye berabersiniz ve neden cocuk yaptınız en cok bunu sorgularım.

Cocuk olunca düzelir diye hamile kalmamışsınızdır umarım.
Böyle bir evlilikte büyümüş biri olarak söylüyorum, berbat bir his.
Öncelikle babam gelmese minibüs yoluyla tek başıma gidecektim konun sorun kısmı burdan sonra başlıyor saat 17 den sonra nerdesin adlı mesajlar atmaya başladı hamileliğimde bir sorun yok hasta gibi gezenlerden değilim sadece hamileyim hasta değil bir arkadaşa dediğim gibi sevdiğine inanmak istedim çocuğumu o düzelir diye hamile kalmadım duzelmek istemiyor ve aynı sevgisizlik devam ederse beni kaybetmekten korkmaya
n birini yanımda istemem

Eşiniz aile yapısından uzakta mı büyümüş. Arkadaşlarına karşı da böyle mi? Açık iletişime geçtiğinizde bir şeyler değişiyor mu?
Arkadaşlarina karşı böyle değil evet ailesinden uzakta büyümüş ben ne dersem diyim kendi istediği ne ise genellikle o olan karşısındaki insanın duygularını pek umursamayan biri

Öncelikle babam gelmese minibüs yoluyla tek başıma gidecektim konun sorun kısmı burdan sonra başlıyor saat 17 den sonra nerdesin adlı mesajlar atmaya başladı hamileliğimde bir sorun yok hasta gibi gezenlerden değilim sadece hamileyim hasta değil bir arkadaşa dediğim gibi sevdiğine inanmak istedim çocuğumu o düzelir diye hamile kalmadım duzelmek istemiyor ve aynı sevgisizlik devam ederse beni kaybetmekten korkmaya
n birini yanımda istemem
eğer babanız olmadığında sizi minibüsle gönderiyorsa orada bir gariplik var demektir.
Ben hamile bir arkadaşımı bile minibüsle yollarda perişan etmem.
Herkese böyleyse ve en başından beri değişmediyse belki gerçekten düşüncesizdir. Bazı insanlar o kadar düşüncesiz oluyor ki. Sizin kırıldığınız şeylerin farkında bile olmuyorlar.

Açıkça bu konuda düşündüklerinizi söylediniz mi kendisine ?

eğer babanız olmadığında sizi minibüsle gönderiyorsa orada bir gariplik var demektir.
Ben hamile bir arkadaşımı bile minibüsle yollarda perişan etmem.
Herkese böyleyse ve en başından beri değişmediyse belki gerçekten düşüncesizdir. Bazı insanlar o kadar düşüncesiz oluyor ki. Sizin kırıldığınız şeylerin farkında bile olmuyorlar.

Açıkça bu konuda düşündüklerinizi söylediniz mi kendisine ?
Konuşarak halletmeye çalıştım onda da konuları dönduruyor istediği yere çekiyor anladım bir daha yapmayacağım söz diyor ama artık bu sözlere kanmiyorum çok fazla incindim ve pes ettim ben beni üzsun diye evlenmedim ki

Back