babanız götürecek diye mi götürmedi ? yoksa babanız olmasa bile yine de sizinle gelmeyecek miydi? bu önemli bence.
Eğer babanız var diye gelmediyse ben sorun etmezdim. sonuçta beni götürecek biri var ve yorgun diye eşim gelmek istememiş olabilir diye düşünürdüm. İşin hamilelik boyutu bence cok da önemli değil. ( eğer riskli bir hamilelik yasanmıyorsa.)
Çünkü daha bebek küçükmüş, birde bana hamileyim diyip hasta modunda gezenler mantıklı gelmiyor o sebeple olabilir.
Sonrasında zaten eşiniz sormuş nerdesin diye. Belki benim yapım gereği eşinizi çok ilgisiz bulmadım.
Çünkü bir yere gittiğimden dakika başı mesaj atılması , aranması hiç hoşuma gitmiyor. Yoldayım ve bir sıkıntı yaşarsam haber veririm diye düşünüyorum hep. Sürekli nerdesin, ne yaptın? , iyi misinler beni boğuyor mesela.
Eşinizde böyle biriyse eğer sevmiyor diye düşünmeyin. Kendimden yola cıkarak söylüyorum.
3 yıldır sevdiğini hissetmiyorum demişsiniz buna bir şey diyemem. Öncesini bilmiyoruz. Sadece 3 yıldır sizi sevmeyen biriyle niye berabersiniz ve neden cocuk yaptınız en cok bunu sorgularım.
Cocuk olunca düzelir diye hamile kalmamışsınızdır umarım.
Böyle bir evlilikte büyümüş biri olarak söylüyorum, berbat bir his.