Sadece dertleşmek ve yanlış anlayıp anlamadığımi bilmiyorum 3 aylık hamileyim şehir dışına çıktım eşim beni otogara bile geçirmedi yorgunmus uyumayı tercih etti babam otogara bıraktı beni hamile olduğum için yol zor gececegini düşündü biraz da hakkı var neyse otogar yolculuğum bittikten sonra eşim uyanmış olacak ki nerdesin ? , Ben uyusam da bana haber ver dedim , gibi sözler yazıp sinirimi bozdu babam gelemeseydi hamile halimle ağır bir valiz kaldırıp minibüse binecektim sözde çok önemliymişim gibi saat olmuş 19.00 yeni aklına geldim sinirim bozuldu birde benim için endişeleniyorum en doğal hakkiymis ama saat 13.00de evden çıktım ben kapıdan bile geçirmedi saat kaç olmuş ondan sonra da diyor ki nerdesin neden yazmıyorsun haber ver demedim mi ula otogara yeni inmisim bekle yazacağım indim diye inmeden bilmediğim yerleri nasıl soyliyim sana neyse saat geç olmuş hava kararmış servis bekliyordum servis geldimi hava karardı senin için endişeleniyorum demeye başladı o saate kadar oldun mu kaldın ki yol nasıl geçti bebeğimiz nasıl bile demedi ki bu ilk defa yaptığı birşey değil bende mesajına cevap olarak benim için bu kadar endişelenme gözlerim yaşariyor yazdım 4 Kasım'da yazdım mesajı bu gün 7 Kasım ve o son yazdığım mesajdan sonra tekrar mesaj bile atmadı tamam bundan sonra birşeyi söyleme dedi ve başka bir mesaj yok ben yanlış anlamıyorum degilmi bunun gibi bir sürü de anlatacağım konum var kendimi seviliyor gibi hissetmiyorum ilgi alaka desen zaten sadece sözde var gerçek olarak hissettiğim hiç bir duygusu yok 3 yıllık evliyim 3 yıldır kendimi onun için değerli gibi hile. Hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimi yanlış mı anlıyorum gerçekten sevmiyor mu
- Konu Sahibi Madamco
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- sevmiyor mu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Neden çocuk yaptınız o zaman?3 yıllık evliyim 3 yıldır kendimi onun için değerli gibi hile. Hissetmiyorum
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Ben okumamıştım o cümleyi çok doğru bir soruNeden çocuk yaptınız o zaman?
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
Neden çocuk yaptık güzel soru beni sevdiğini sanıyordum benim bu problemim çocuğumla ilgisi yok eğer arkadaş beni sevmiyorsa sevmek zorunda değil benim çocuğum olduğu gibi onun da çocuğu bana bağlı değil sevmiyor sa gidebilirNeden çocuk yaptınız o zaman?
Kimse için suratımı asamam mutlu değilsek bilmiyorumBende öyle hissediyorum evde suratım bi karış artık.
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Ama kendi yazdıklarınızla çelişiyorsunuz. 3 yıldır size değerli hissettirmeyen bir adamın sizi sevdiğini düşünmeniz garip değil mi?Neden çocuk yaptık güzel soru beni sevdiğini sanıyordum benim bu problemim çocuğumla ilgisi yok eğer arkadaş beni sevmiyorsa sevmek zorunda değil benim çocuğum olduğu gibi onun da çocuğu bana bağlı değil sevmiyor sa gidebilir
Beni kaybetmek korkmadığını biliyorum en azindanYa çok aşırı rahat kendini seven bir adam
Sizin kendi başınızın çaresine bakacaginiza emin .
Ya da önceden ilgili simdi degilse ilişki de bazı şeyler kopmuş
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Evet Google dan daha hızlıKadın hislerine pek yanılmaz bu arada site inanılmaz yavaş bana mı öyle geliyor
Uygulamada çok ağır
Aşk denilen şeyin bir salaklık olduğumu yani anladım ben seviyorken onunda beni sevdiğini düşünüyordum onunla bu konuda defalarca tartıştım zaten ilgilenmediği için sevdiğini hissetmedigimi söyledim celismiyorum sözlerine inanmak istedimAma kendi yazdıklarınızla çelişiyorsunuz. 3 yıldır size değerli hissettirmeyen bir adamın sizi sevdiğini düşünmeniz garip değil mi?
Ya da inanmak istedim hissetim paylaştım sözlerde kaldı ilgisi sevgisi hislere hiç degmediAşk denilen şeyin bir salaklık olduğumu yani anladım ben seviyorken onunda beni sevdiğini düşünüyordum onunla bu konuda defalarca tartıştım zaten ilgilenmediği için sevdiğini hissetmedigimi söyledim celismiyorum sözlerine inanmak istedim
- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.090
- 158
Aslında o günün öncesinde bir kavga bir tartışma hiç bir şey yaşamadık hatta bir gün öncesinden beni bırakmak istemediğini belli etti ama sonuçta onun eşiyim ve uzak bir şehire gidiyorum sadece ona dediğim beni sen bırakacaksın otogara degilmi sonuçta bir süre beni göremeyeceksin dedim ve o da bana bakarız dedi onun dışında bir konusmamiz da çok olmadı hamileliğin verdiği duygusallık da olabilir ama bilmiyorum dediğim gibi tartışma yaşamadıkSadece sizin anlattığınıza bakarsak evet haklısınız ama o günün öncesinde neler oldu bilmiyoruz, tabi bu hamile bir eşle ilgilenmemenin gerekçesi olamaz ama siz de hamileliğin verdiği yoğun duygusallık ile hareket ediyor olabilir misiniz?
Yanılmak isterdimKadın hislerine pek yanılmaz bu arada site inanılmaz yavaş bana mı öyle geliyor
Ben söylemekten yoruldum şu ana kadar hep Altan aldım yardımcı olmaya çalıştım ama yorulan ve bu en son damlada yorulan ben oldum şu an çok fazla kırgınım düzelmesini beklediğim ve rahatsız olduğum konuları söylediğim halde bu kimi zaman ilgisizlik kimi zaman da hissetmedigim duygular hepsini söyledimSizi hamile halinizle tek başına yollamadım bile çok düşüncesizlik. Belki konuşarak isteklerinizi belirtebilirsiniz. Belki çocuktan sonra değişir.
- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
- 17 Ağustos 2021
- 323
- 507
- 18
- 30
Rahat ve şımarık mı yetistirilmis? Kadınlar evlenince evlilik sorumlulugunu alıyor ama erkeklere bunu biraz zorla yaptirmak gerekiyor. Sehir disina kendi işiniz veya keyfi durumdan dolayi gidiyorsaniz buna tepki göstermis olabilir. Bir de erkeklerin fedakarlik yapmasindaki en büyük etken cinsellik. Mutlu degilse onlardan bencili yok bence eğer o noktada uyumsuzlugunuz varsa mutlaka yardim alin. 3 yilda artık alismasi gerekiyordu istemese de sizi götürmeliydi. Böyle konularda aksi mümkün değilmiş gibi davranıp kibar bir şekilde tabiyki senin götürmen lazim başka nasıl gidecegim tavri takınin. Babaniza esinizin vazifesini yuklemeyin. Bir de üslup konusunda öğretmen edası takinilmasi erkekleri soğutuyor sanki. Adam tam yumuşamis "benim için bu kadar endişelenme gozlerim yaşarıyor" yazmissiniz. Biraz kaba olmuş sanki. Isteklerinizi daha kibar, nazlı bir üslupla ifade etmek onu size daha çok baglar. Ona ihtiyacıniz oldugunu, merak edildiginizde mutlu olduğunuzu duymak teşvik eder. 3 gündür siz de mi merak edip aramadiniz? Sizde de bazi şeyler kopmuş o zaman. Yardım alın evlilik daha fazla oturmadan ilk 5 yıl çok mühimSadece dertleşmek ve yanlış anlayıp anlamadığımi bilmiyorum 3 aylık hamileyim şehir dışına çıktım eşim beni otogara bile geçirmedi yorgunmus uyumayı tercih etti babam otogara bıraktı beni hamile olduğum için yol zor gececegini düşündü biraz da hakkı var neyse otogar yolculuğum bittikten sonra eşim uyanmış olacak ki nerdesin ? , Ben uyusam da bana haber ver dedim , gibi sözler yazıp sinirimi bozdu babam gelemeseydi hamile halimle ağır bir valiz kaldırıp minibüse binecektim sözde çok önemliymişim gibi saat olmuş 19.00 yeni aklına geldim sinirim bozuldu birde benim için endişeleniyorum en doğal hakkiymis ama saat 13.00de evden çıktım ben kapıdan bile geçirmedi saat kaç olmuş ondan sonra da diyor ki nerdesin neden yazmıyorsun haber ver demedim mi ula otogara yeni inmisim bekle yazacağım indim diye inmeden bilmediğim yerleri nasıl soyliyim sana neyse saat geç olmuş hava kararmış servis bekliyordum servis geldimi hava karardı senin için endişeleniyorum demeye başladı o saate kadar oldun mu kaldın ki yol nasıl geçti bebeğimiz nasıl bile demedi ki bu ilk defa yaptığı birşey değil bende mesajına cevap olarak benim için bu kadar endişelenme gözlerim yaşariyor yazdım 4 Kasım'da yazdım mesajı bu gün 7 Kasım ve o son yazdığım mesajdan sonra tekrar mesaj bile atmadı tamam bundan sonra birşeyi söyleme dedi ve başka bir mesaj yok ben yanlış anlamıyorum degilmi bunun gibi bir sürü de anlatacağım konum var kendimi seviliyor gibi hissetmiyorum ilgi alaka desen zaten sadece sözde var gerçek olarak hissettiğim hiç bir duygusu yok 3 yıllık evliyim 3 yıldır kendimi onun için değerli gibi hile. Hissetmiyorum sizce ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum