Esimi tekrar sevmek istiyorum...

Kimsesiz YETİM gibi bir çocuğa bakmak için illa kan bağı olması gerekmez!
Bu insanlıkla alakalı bir şey
Sevabı büyük
Ben çok eminim konu sahibi o çocuk yeğeni bile olmasa o çocuğa sahip çıkardı
bu yazdıklarından bile belli
en başından söylemek istememiş insanlar sorunda anlatmış
eşimin yeğenide olsa bakarım
en baştan kabul etmiş şimdi yan çizemez çizerse zaten konu sahibi yolu göstericem diyor haklıda
Eşininde sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum çünkü ilk konusunu hatırlıyorum oda çok istemiş koşturmuş çaba sarfetmişti EŞİNİN YEĞENİ olmasına bakmadan
!
Umarım bu kadar mükemmel bir insanın evliliği bitmez
Benim yorum yapmama gerek kalmadi cok guzel anlatmisiniz,sag olun.

Sevabı büyük
en baştan kabul etmiş şimdi yan çizemez çizerse zaten konu sahibi yolu göstericem diyor haklıda
Eşininde sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum çünkü ilk konusunu hatırlıyorum oda çok istemiş koşturmuş çaba sarfetmişti EŞİNİN YEĞENİ olmasına bakmadan
!

:KK9::KK9::KK9:

Benim aklıma şu da geldi eşinin yabancı olduğunu da söylemişsin özgürlüğüne düşkün yapıda bir insansa ve çocuk sizde kaldığından beri seni onunla paylaşmak zorunda kalmayi Kabullenememis Olabilir... Eğer ona eskisinden az zaman ayırıyorsaniz oncesinden farkliysa atıyorum her gece dışarı çıkıp birseyler yapıyorsanız öncesinde, kendini dislanmis hissetmis ve çocuğu kiskanmis bu cümleyi de o kıskançlık duygusuyla söylemiş olabilir... Çünkü normal evliliklerde bile erkekler kendi çocuğu olduğunda bile bi adaptasyon süreci gerekiyo... Ben onun gözünden bakmaya çalışarak böyle bi yorum yaptım umarım halledersiniz...

Ve sizi gerçekten yürekten kutluyorum kendi çocuğunu bırakan anneler bi tarafa siz gerçekten çok yüce gönüllü bir insansıniz... Allah da size kolaylıklar versin size ferahliklar kolaylıklar nasip etsin hayırlı yollar açsın önünüze inşaallah...

Edalı geceler, inşallah her şey yoluna girer. Evlilik zor bir şey, aşk da sınanıyor işte ve senin sorumluluğun da ayrı. Hatırlıyorum, yemek tarifleri sormuştun, serbestken sen sorumluluğunu almıştın yeğeninin, hayatın değişti yani kısaca. Senin bu özverin bile ne kadar güzel bir insan olduğunu gösteriyor. Eşinin de sıkıntı yaşaması normal aslında ama inşallah o da atlatır bunu. Allah sevginizi daim etsin.

Sevabı büyük
!

Hakaret eder gibi altını çizmen umrumda bile değil, kan bağı olması gerekir diyen olmadı ben bir zorunluluk olmadığından , bakmak istemese de suçlanamayacağından ve insanın bazen kendi çocuğuna bile tahammül edemediğinden bahsettim. Bu kısımların tartışılacak bir yanı olmadığından böyle ünlemlerinle bağıra bağıra yazmandan "benim eşimin yeğeni olsa bakmam" dememe dişlerini çıkardığını varsayıyorum ki bu seni hiç ilgilendirmez kendi hayatına bak.

bende kendi yeğenlerimi çocuğum gibi seviyorum.siz çok güzel bişey yapmışsınız.aslında eşinde öyle.ortak kararla almak istemişsiniz çünkü.kırılmakta çok haklısın nası bi vicdan demekte de.bunaldığı bi zamanda kafasınından geçirdiğini ve sizi, onu düşünmeden kendini düşünerek dillendirdiğini düşünüyorum.çocukla ilgilenmek bakmak kolay değil sorumluluk ağır gelmiş olabilir.ya da sizin ona karşı ilginizin azalmasından çocuğa kaymasından olabilir.onu anlamanın en iyi yolu konuşmak.

X