eşimi tanıyamıyorum....

düğün için beş kuruş ortaya atmayan,destek için tek bir iğne bile almayan köşe bucak kaçtığı kp evlendikten sonra kıymetli oldu.eşiniz kendini toplamak zorunda yada onun sülalesinden eşinizin yandaşı olmayan iyi biri varsa anlatın durumu.ailesi zaten objektif göremez.kendi çocuğuna yontar. eşiniz de böyle yaparsa kendi evliliğine dinamit koyar. baştan bende eşime kızıp anneme çok söyledim.baktım işin sonu yok.annemde karışmıcam ben dedi sen seçtin dedi kapattı konuyu.şimdi annemle üstün körü konuşup geçiyoruz bu konuları.ve kızgınlığmı gören annem kızarsa eşimle kesinlikle konuşturmuyorum.eşiniz kaç yaşında karı koca arasına kimsenin ailesi girmemesi lazım.

arkadaşlar merhaba, ailemize bile anlatayamayacağımız konular vardır burda sizlerle paylaşarak biraz olsun rahatlamak istedim..eşimle kısa sürede tanışıp evlendik eşim ailesiyle mutsuz olduğunu biraz önce benimle evlenip huzuru bulmak istediğini vs söyleyip görüşmeye başlamamızdan 7 ay içinde nişan düğün evlendik..ailesi baştan beri ilgisiz soğuk sorun çıkaran insanlardı ama eşim ailesinden dert yandığı için bunu sorun olarak görmedim yani en azından gerçeği görüyor dedim..ama evlendiğimizden itibaren eşim 180 derece çark etti davranışları değişti kabalaştı ailesini övmeye başladı en ufak bir tartışmamızı ailesine söyleyerek onları bana iyice cephe aldırdı sonrasın da bende artık bunları gördükçe tepkimi göstermeye başladım o laf söyledikçe bene söyledim çünkü bu değişime inanamıyodum ve kendimi kandırılmış hissediyordum..eşim bir tarışmadan sonra 15 gün küs kalır bu süre zarfındada herşeyden bir sorun çıkarır kavga çıkarır..bana hakaretler ediyor bu sefer bende cevap verince ben arsız edepsiz oluyorum ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar aile çok önemliymiş bunu biliyordum fakat eşim başta bana kendini farklı tanıttığı için olan oldu ve evlendim :KK43:

Evleneli ne kadar oldu peki?

Esinin borclari ailesinin borclaridir muhtemel.evlenelim huzur bulayim demeside o nedenle olabilir.sende calistigin icin borclari guzelce oderiz diye dusunmus olmali. Bi tahmin daha yaparsam borclari senin dusundugunden fazladir sana soylememistir. Senlede borcu paylasmak icin evlenmis.isi bitince dahada kabalasacak.seni sevdigi begendigi deger verdigi falan yok.borclar bunu bitirmis buda intihar edecegime calisan bi kiz bulum evlenim demis.hem evli olurum hemde borclardan kurtulurum.sana kredi cektirmeside evlenmeden once planlanmis zaten.sende biraz sesini cikarinca hakaret edip dovuyor bastiriyor seni.muhtemelen borclar daha bi odencek seviyelerde.seninle isi bittiginde herseye hazir ol daha ne kadar acik yazayim bilemedim.borctan paradan bahset yine dayak yersin denemesi bedava.
doğru söylüyosunuz evlendikten sonra çıktı ortaya borçlarından bazıları yani gizlemiş ailesi desen düğünde bile pazarlık etti benle durumlarıda iyi aslında oturdukları ev dışında evleri arabaları herşeyleri var oğullarını sevmezlerdi şimdilerde ise ne zamanki onlara gitsek annesi ağlamaya duruyor özledim oğlumu diye bu kadar sene oğlu olmamış evlenince kıymetlendi benim eşimde safmı da bilmiyor anlamış değilim

düğün için beş kuruş ortaya atmayan,destek için tek bir iğne bile almayan köşe bucak kaçtığı kp evlendikten sonra kıymetli oldu.eşiniz kendini toplamak zorunda yada onun sülalesinden eşinizin yandaşı olmayan iyi biri varsa anlatın durumu.ailesi zaten objektif göremez.kendi çocuğuna yontar. eşiniz de böyle yaparsa kendi evliliğine dinamit koyar. baştan bende eşime kızıp anneme çok söyledim.baktım işin sonu yok.annemde karışmıcam ben dedi sen seçtin dedi kapattı konuyu.şimdi annemle üstün körü konuşup geçiyoruz bu konuları.ve kızgınlığmı gören annem kızarsa eşimle kesinlikle konuşturmuyorum.eşiniz kaç yaşında karı koca arasına kimsenin ailesi girmemesi lazım.
evlenince oturacağımız yere kadar müdahale ettiler onlara yakın oturmamızı istiyorlardı bende işyerimize yakın yerde tutalım evi dedim sonuçta kmlerce yol gelip gitmeye gerek yok masraf olmasın dedim

eşimle aramızda 5 yaş var benden küçük dediğim gibi aynı işyerindeyiz kişi olarak 4 senedir tanıyorum 1,5 sene hayır dedim ama kendini öyle bir balladı ki inandım şu küslük huyu olmasa diyelimki kavga ettik 1 gün sonra geçse bişey olmayacak 15 gün küs kaldığı için bu süre zarfında ne yapsam kabahat buluyor

eşimle aramızda 5 yaş var benden küçük dediğim gibi aynı işyerindeyiz kişi olarak 4 senedir tanıyorum 1,5 sene hayır dedim ama kendini öyle bir balladı ki inandım şu küslük huyu olmasa diyelimki kavga ettik 1 gün sonra geçse bişey olmayacak 15 gün küs kaldığı için bu süre zarfında ne yapsam kabahat buluyor
eşin 5 yaş ufak mı dedin? bizim yaşadıklarımız birbirine yakın inan senden küçük olanı evcilleştirmen çok zor.bi de uyarınca zorlarına gidiyor. ben inanmazdım ama gerçekten hürmet olgunluk hep büyükten bekleniyor.bende illa eşimin ısrarı üzerine kayınvalidemin evinde oturduk.kimsenin bir şeyi üstümüzde kalmasın diye pek sıcak bakmadım.mecbur kaldım.bazen sinirlerimi zorluyor.baştan çok takıyordum şimdi eskisi kadar takmıyorum.sonuna kadar haklı olsanda haksız çıkıyorsun.

Ayne
eşin 5 yaş ufak mı dedin? bizim yaşadıklarımız birbirine yakın inan senden küçük olanı evcilleştirmen çok zor.bi de uyarınca zorlarına gidiyor. ben inanmazdım ama gerçekten hürmet olgunluk hep büyükten bekleniyor.bende illa eşimin ısrarı üzerine kayınvalidemin evinde oturduk.kimsenin bir şeyi üstümüzde kalmasın diye pek sıcak bakmadım.mecbur kaldım.bazen sinirlerimi zorluyor.baştan çok takıyordum şimdi eskisi kadar takmıyorum.sonuna kadar haklı olsanda haksız çıkıyorsun.
N

Aynen

benim şu an için tek çözümüm.annemle konuşsam bile bunu eşine yansıtmayacaksın.ona da söyle ailesine şikayet ederek olmaz o işler.ailesini araya sokmuş gibi oluyor.ne yapsan kabahat olcak onların gözüne batcak eşin hatasından dönse bile çok geç olacak.
ayrıca sizden niye bu kadar şikayetçi oluyorsa kimse onu silah zoruyla evlendirmedi siz onun kendi iradesi ile seçimisiniz lütfen bunu hatırlatın.

benim şu an için tek çözümüm.annemle konuşsam bile bunu eşine yansıtmayacaksın.ona da söyle ailesine şikayet ederek olmaz o işler.ailesini araya sokmuş gibi oluyor.ne yapsan kabahat olcak onların gözüne batcak eşin hatasından dönse bile çok geç olacak.
ayrıca sizden niye bu kadar şikayetçi oluyorsa kimse onu silah zoruyla evlendirmedi siz onun kendi iradesi ile seçimisiniz lütfen bunu hatırlatın.

Haklisiniz..cok mantikli cevaplariniz icin ayrica cok tesekkur ederim

X