eşimi tanıyamıyorum....

Yenisiniz daha... Eşini çok şımartmışsınız ya hem borçlarını öde hemde bu tavırlarını çek. Alıp karşına konuşmuyor musun, ailesiyse ailesi yani onlarla ilgili meseleler seni ilgilendirmez ki ne demeye size savunuyor?
evet şımartım daha doğrusu haketmediği değeri sevgiyi verdim yanlışım bu.

bende artık patlamaya başlıyorum bu seferde ben edepsiz arsız ve ağza alınmaycak başka tabirlere maruz kalıyorum..

Daha kalıcı tepkiler ver ..
Sana kötü davranıyorsa ailene o ay para falan verdirtme ..
Konuşma muhatap olma o yokmuş gibi davran ..
Özür dileyene kadar da barışma ..
Ailesi ile de görüşme ..
Böylesi iyilikten anlamaz ..

evet şımartım daha doğrusu haketmediği değeri sevgiyi verdim yanlışım bu.

Aileniz de ona göre davransın o zaman. Yani maddi destek falan olmasınlar. Kendi nasıl ettiyse ödesin borçlarını. Siz de öncelikle kendinize olan saygınızı koruyun ve siz böyle davranmasına müsade etmeyin.

Valla sizin kendinize saygınız yoksa başkasının hiç olmaz.Başka tabirlere maruz kalıyorumda ne demek?? Ağzını yırtarım.Şuursuz mudur nedir? Adam bariz sizinle maddiyat için devam ettiriyor. Yapılacak şeyler belli ama siz o kadar iradeli misiniz bilemiyorum.
diyorumya bende bir cevap vereyim laf söyleyeyim direk şiddet..o bana söyleyecek bende artık dayanamayıp söyleyince nasıl yapıyor bilmiyorumda direk suçlu ben oluyorum..

diyorumya bende bir cevap vereyim laf söyleyeyim direk şiddet..o bana söyleyecek bende artık dayanamayıp söyleyince nasıl yapıyor bilmiyorumda direk suçlu ben oluyorum..
sen baya baya dayak yiyorsun ya
niye böyle yapıyor diye düşündünmü hiç kendine sordunmu

öyle ders görüyor çünkü..kendisi diyor annem boşatsa rahatlayacak diye bütün çocukları boşanmış çünkü
ne alakası var, kocan olacak adam seninle mutlu değil. benim şahsi fikrim seni beğenmiyor. senle mutlu olsa seni beğense gör bak ailesini takıyormu, evden kovalar valla.

Hiçbirzamanda değişmicek, hep ailesini tutar böyleleri, hele birde çoluk çocuk olunca, yandın sen. Ne demiş atalarımız :Zararın neresinden dönersen kardır!

şiddet var. en önemlisi bu. direk boşan derimde eşin sorunlu bir tip. boşandıktan sonra yakanı bırakırsa iyi...

borcun varmış. evlendikten sonra edindiğin için ortak olur sanırım. onun borçları olduğuna ispatta edebilirsen ne süper olur.

borcu ödemeye devam etsen bile ailen var yardım ediyor, sen çalışıyorsun yaşında yerinde, şiddet görmek için evlenmedin... bir süre evliliğin için savaş... olmuyorsa da zorlama....

ben onu bunu bilmem, şunu öğrendim ki bir adam eşinden korkmalı. sebebi ne olursa olsun içinde korkuyla yaşamalı. eşim beni bırakır diye korkmalı, eşimin bana saygısı kalmaz diye korkmalı, yuvam dağılır diye korkmalı, hata yapınca korkmalı, v.s bir şekilde korkmalı. korku bağı kuvvetlendirir.

7 sene eşimle sevgililik dönemimiz oldu,7 senedir de evliyim.7. ayda evlenmek !! gerçekten çok cesaretlisiniz.
Eşinizin değişeceğini sanmıyorum.Zira şuanda size gerçek yüzünü gösteriyor.

ne alakası var, kocan olacak adam seninle mutlu değil. benim şahsi fikrim seni beğenmiyor. senle mutlu olsa seni beğense gör bak ailesini takıyormu, evden kovalar valla.
kovmasını ben istemem zaten bu bana yakışmaz..seni beğenmiyor dediğiniz adam evlenmeden 1,5 sene önce görüşmek için çareler aradı aynı işyerindeyiz çünkü ..beğenmeme değil konu neden bütün çocukları boşanmış bu ailenin hiçbirimi eşini beğenmiyor herkesmi kötü

Şuan ne kadarlık evlisin peki?
7 ay tanıyıp evlenmek için çok kısa bir süre.
Ben bu haziranda evlilikte 7. yılımı doldurucam.
Üstelik neredeyse 5 senelik flört dönemi de var.
Ona rağmen hala eşimin yeni özelliklerini keşfediyorum.
Acele etmişsin çok.
Umarım eşin düzelir, her şeyi ailesine yetiştirmekten vazgeçer.

bende eşimin ailesine oğullarının vermediği değeri verdim ve onlarda beni enayi gibi kullandılar. ne zaman maymun gözünü açtı bazı şeylere karşı durmaya başladı eşimin gözünde kötü oldum bu seferde. ailesi iyilik meleği oldu sanki. eşime çok fedakarlık yaptım fakat kendisini ve beni salak yerine koyan ailesi iyi şimdi.. ayrılmak en iyi care sessizce uzaklaşmak..seni mumla ararlar ondan sonra. tabi yapabilirsen bana da söyle..

kovmasını ben istemem zaten bu bana yakışmaz..seni beğenmiyor dediğiniz adam evlenmeden 1,5 sene önce görüşmek için çareler aradı aynı işyerindeyiz çünkü ..beğenmeme değil konu neden bütün çocukları boşanmış bu ailenin hiçbirimi eşini beğenmiyor herkesmi kötü

Benim eski eşimin ablası da boşanmıştı.
Eski k. valdemin de kocası ölmüştü. Resmen boşatana kadar akla karayı seçtiler.
Ben de senin gibi adamın borcları için kredi çektim vs vs bir sürü mücadele ettim emek verdim.
Ama asla yaranamazsın bekleme !
Boşandım kredisi de üstüme kaldı.
Babam kapadı onu da sağolsun..
Boşanırken kabul etti gerçi borcu ödemeyi de taahhüt etti ama bir sokak köpeği kadar cesareti yoktu, kayıplara karıştı bulamıyorum şimdi borclarını tahsil edeyim.
İcra ile peşindeyim ama yine de üzülmüyorum. Ondan kurtuldum elini cebimden çekti çok mutluyum. Üstüne şiddette görmüştüm ben, tıpkı senin gibi.
O arsız terbiyesiz haddini bilmez adama daha fazla ezdirme kendini bence. 36 yaşındaymışsın ben 37 oluyorum bu sene.
Eee ? ne olmuş. ölmedik ya..

bende eşimin ailesine oğullarının vermediği değeri verdim ve onlarda beni enayi gibi kullandılar. ne zaman maymun gözünü açtı bazı şeylere karşı durmaya başladı eşimin gözünde kötü oldum bu seferde. ailesi iyilik meleği oldu sanki. eşime çok fedakarlık yaptım fakat kendisini ve beni salak yerine koyan ailesi iyi şimdi.. ayrılmak en iyi care sessizce uzaklaşmak..seni mumla ararlar ondan sonra. tabi yapabilirsen bana da söyle..
çok haklısın şuna inanınki cahille tartışmaya girmek çok zor çok..aslında haksız olduklarını biliyorlar ama bu konuda çok akıllılar ki üste yağ gibi çıkıyorlar.

Benim eski eşimin ablası da boşanmıştı.
Eski k. valdemin de kocası ölmüştü. Resmen boşatana kadar akla karayı seçtiler.
Ben de senin gibi adamın borcları için kredi çektim vs vs bir sürü mücadele ettim emek verdim.
Ama asla yaranamazsın bekleme !
Boşandım kredisi de üstüme kaldı.
Babam kapadı onu da sağolsun..
Boşanırken kabul etti gerçi borcu ödemeyi de taahhüt etti ama bir sokak köpeği kadar cesareti yoktu, kayıplara karıştı bulamıyorum şimdi borclarını tahsil edeyim.
İcra ile peşindeyim ama yine de üzülmüyorum. Ondan kurtuldum elini cebimden çekti çok mutluyum. Üstüne şiddette görmüştüm ben, tıpkı senin gibi.
O arsız terbiyesiz haddini bilmez adama daha fazla ezdirme kendini bence. 36 yaşındaymışsın ben 37 oluyorum bu sene.
Eee ? ne olmuş. ölmedik ya..
tabiki 35 yaşıma kadar o yoktu hayatımda ben sadece veliliğe olan saygımdan emek vermeye sabretmeye çalışıyorum ama anlamıyorsa elimden gelen bu

çocuk yapmak için acele etme.
eşinle konuş olmuyorsa olmuyordur zorlama.insanın hayatında huzur lazım dert değil

Bende ve ailemde, ailecek kazik yedik esimden. 2sene nisanliydim. Evlendikten sonra gercek yüzünü gördük. Yani sadece sende olmadi böyle sey. Gercek suratini saklayan sakliyor...

Esinin borclari ailesinin borclaridir muhtemel.evlenelim huzur bulayim demeside o nedenle olabilir.sende calistigin icin borclari guzelce oderiz diye dusunmus olmali. Bi tahmin daha yaparsam borclari senin dusundugunden fazladir sana soylememistir. Senlede borcu paylasmak icin evlenmis.isi bitince dahada kabalasacak.seni sevdigi begendigi deger verdigi falan yok.borclar bunu bitirmis buda intihar edecegime calisan bi kiz bulum evlenim demis.hem evli olurum hemde borclardan kurtulurum.sana kredi cektirmeside evlenmeden once planlanmis zaten.sende biraz sesini cikarinca hakaret edip dovuyor bastiriyor seni.muhtemelen borclar daha bi odencek seviyelerde.seninle isi bittiginde herseye hazir ol daha ne kadar acik yazayim bilemedim.borctan paradan bahset yine dayak yersin denemesi bedava.

X