eşimi tanıyamıyorum....

onu da söyledim kendin git diyor ben birlikte gidelim diyorum zaten ama herzamanki gibi kabul etmiyor

O zaman sen git ve kendi durumla ilgili tavsiye al ..
Belki cesaret edemediğin ayrılma kararına varacaksın belki de psikologdan aldığın tavsiyeler doğrultusunda
eşinle nasıl baş etmen gerektiğini öğreneceksin ..
Zaten bu hastalıklı, huzursuz ortamda senin de psikolojin iyi durumda değildir ..

onu da söyledim kendin git diyor ben birlikte gidelim diyorum zaten ama herzamanki gibi kabul etmiyor
Bence de git
neden?
Sağlığını koruman lazım şu şartlarda
ve seni doğru bir yola da yönlendirir diye düşünüyorum
burada boşan diyenler olmuş ya o mevzuda..
hem belki eşin de gelmeyi kabul eder bir süre sonra?
Sanki ailesinde gördüğü ama şikayet ettiği şeyleri kendi tekrarlıyor gibi bunu ona hiç söylediniz mi?
Söyleyin bence kendi iç dünyasında belki biraz düşünür sorgular..

Ailen dayak yediğini öğrense herhalde oğlu gibi tutmaz di mi bu adamı?
Ailen arkanda,maddi durumunuz iyi,dayak yiyorsun.
Eee sanırım mutsuz yaşamak hoşuna gidiyor sanırım. Adam da bunu görüyor,devam ediyor seni üzmeye.
maddi durumumuz iyi demedim eşimin evlenmeden önceki borçlarını ödüyoruz daha ailem durumumuzu bildiği için destek oluyor üstelik onlarda emekli multimilyoner değiller sırf zorluk yaşamayalım diye yapıyorlar ama eşim bunların bile kıymetini bilmiyor

Aileniz eşinizin evlenmeden önceki borçları için size yardım ediyor doğru mu anladım???

Aileniz eşinizin evlenmeden önceki borçları için size yardım ediyor doğru mu anladım???
eşimin borçları varmış bunların bir kısmını benden sakladı evlenince çıktı ortaya ben kredi çektim sonuçta artık eşim ortak bir yaşantımız var ailemde zorluk yaşadığımı bildikleri için ellerinden geleni yapıyorlar..

eşimin borçları varmış bunların bir kısmını benden sakladı evlenince çıktı ortaya ben kredi çektim sonuçta artık eşim ortak bir yaşantımız var ailemde zorluk yaşadığımı bildikleri için ellerinden geleni yapıyorlar..
:KK9::KK9:Tebrikler baya ortak bir yaşam. Hakaret, aşağılama , şiddet....

maddi durumumuz iyi demedim eşimin evlenmeden önceki borçlarını ödüyoruz daha ailem durumumuzu bildiği için destek oluyor üstelik onlarda emekli multimilyoner değiller sırf zorluk yaşamayalım diye yapıyorlar ama eşim bunların bile kıymetini bilmiyor
Ben de multimilyonersiniz demedim ki.
Madem ailen arkanda sana ve kocana yardım edecek güçleri var. Git kurtul bu adamdan diyorum.
Adamın borçları için bir avukata danışmalısın,belki bir çözüm bulunur.
Gerçekten anlamak mı istemiyorsun arkadaşım,yoksa ben mi anlatamıyorum derdimi.

İnş bebeğiniz yokdur diye söze başlıyorum yoksa bi süre daha erteleyin bende nişanlıyken eşim böyleydi bunlar evlenince aileleri kıymete biniyor ama ben papuç bırakmam bende demiyorum ananı babanı ez ama azından çıkanları unutma yoksa ben unutturmam isterse 1 ay küssün sizde küsün bu bi takdik bence kimden duyduysam hep böyle kendimizi kandırıyoruz ailesini istemiyor beni seviyor ne boşşşş :KK14:

Bak canım ailen senin huzurlu olman için yardımda bulunuyor,
senin sıkıntı çekmeni istemiyorlar ..
Bence sen bu adama yeterince katı olamıyorsun ..
Sevgisiz büyümüş bir erkeği her yaptığına sevgi ve sahiplenme ile yaklaşıp düzeltemezsin ..
Senin ve ailenin kıymetini bilmesini istiyorsan biraz sert ve közü kara olup
yeri geldiğinde eşine haddini bildirmesini bileceksin ..
Sana kötü davranıyorsa bunun acısını çekecek ..
Yoksa anlatamazsın kendini, emeklerini ..

Sevgisiz büyümüş bir erkeği her yaptığına sevgi ve sahiplenme ile yaklaşıp düzeltemezsin ..
[/QUOT

bende artık patlamaya başlıyorum bu seferde ben edepsiz arsız ve ağza alınmaycak başka tabirlere maruz kalıyorum..

ben ailemle yüzgöz etmek istemediğim için heleki babama bunu diyemem kalp ameliyatı geçirdi babam bypas oldu sinirlenirse diye cesaretim yok..annem babam bize maddi yöndende destek oluyorlar eşimi oğullarında ayrı tutmuyorlar ben eşimin borçlarına ailesine işinin zorluğuna herşeyine katlanıyorum ama yok sevgi şevkat görmediği için kaldıramıyor sanırım
anlamıyormusun anlamak mı istemiyorsun canım. konu eşini tanıyıp tanımamak değil. eşin seni beğenmiyor, istemiyor, dahada ileri gidip haddimi aşaraktan senden içten içe nefret ediyor. bir erkek beğendiği kadın ne yaparsa yapsın onu kaybetmemek için kendi haklı olsa bile eşine kapı orda demez. faraza dese bile hemen saniyesinde özür diler, bir dahada yapmaz. sen yeni evlisin, seni anlıyorum yaşım 36 diye, babam hasta diye, idare ederim sanıyorsun. yapamazsın, bu adam seni mahveder. muhtemelen borçları ödüyorsun falan diye sana bu kadarcık davranıyor, borçları bir azalsın bir bitsin senle işi kalmadığında göreceksin neler olacağını. çocuk yapma, bu adam seni sevmiyor, beğenmiyor, sana saygısı biteli çok olmuş.yok illa ben kocamı tanımak istiyorum diyorsan ilk bakacağın şey seni beğenip beğenmediği. şöyle düşün, sen beğenmediğin, hal hareket konuşmasından nefret ettiğin, her şeyi sana batan, her yaptığı hareketten iğrenen v.s bir kişiyle aynı dört duvar arasında ne kadar süre kalabilirsin? kalsan bile bir gün çatışma şiddet başlamaz mı? devam etme açık ve net konuşuyorum BOŞAN.

arkadaşlar merhaba, ailemize bile anlatayamayacağımız konular vardır burda sizlerle paylaşarak biraz olsun rahatlamak istedim..eşimle kısa sürede tanışıp evlendik eşim ailesiyle mutsuz olduğunu biraz önce benimle evlenip huzuru bulmak istediğini vs söyleyip görüşmeye başlamamızdan 7 ay içinde nişan düğün evlendik..ailesi baştan beri ilgisiz soğuk sorun çıkaran insanlardı ama eşim ailesinden dert yandığı için bunu sorun olarak görmedim yani en azından gerçeği görüyor dedim..ama evlendiğimizden itibaren eşim 180 derece çark etti davranışları değişti kabalaştı ailesini övmeye başladı en ufak bir tartışmamızı ailesine söyleyerek onları bana iyice cephe aldırdı sonrasın da bende artık bunları gördükçe tepkimi göstermeye başladım o laf söyledikçe bene söyledim çünkü bu değişime inanamıyodum ve kendimi kandırılmış hissediyordum..eşim bir tarışmadan sonra 15 gün küs kalır bu süre zarfındada herşeyden bir sorun çıkarır kavga çıkarır..bana hakaretler ediyor bu sefer bende cevap verince ben arsız edepsiz oluyorum ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar aile çok önemliymiş bunu biliyordum fakat eşim başta bana kendini farklı tanıttığı için olan oldu ve evlendim :KK43:

Ne kadar zaman oldu evleneli?

bende artık patlamaya başlıyorum bu seferde ben edepsiz arsız ve ağza alınmaycak başka tabirlere maruz kalıyorum..

Ne demeye uzerinize aldiniz tum borcu ya.
Siddet bile var diyosunz.
Size su an verebilicegim tek tavsiye gidin hastsneye bi spiral taktirin.
Siddet varsa zorla iliskide oluyordur kesin yada olucaktir.
Boyle bi ortama birde cocuk gelmemeli.

yok ben zaten artık bunlara tahammül edemediğim için siznlede paylaşmak istedim...cinsel yaşamdada çok mutsuzum..napıcam bilemiyorum
Valla sizin kendinize saygınız yoksa başkasının hiç olmaz.Başka tabirlere maruz kalıyorumda ne demek?? Ağzını yırtarım.Şuursuz mudur nedir? Adam bariz sizinle maddiyat için devam ettiriyor. Yapılacak şeyler belli ama siz o kadar iradeli misiniz bilemiyorum.

X