arkadaşlar merhaba, ailemize bile anlatayamayacağımız konular vardır burda sizlerle paylaşarak biraz olsun rahatlamak istedim..eşimle kısa sürede tanışıp evlendik eşim ailesiyle mutsuz olduğunu biraz önce benimle evlenip huzuru bulmak istediğini vs söyleyip görüşmeye başlamamızdan 7 ay içinde nişan düğün evlendik..ailesi baştan beri ilgisiz soğuk sorun çıkaran insanlardı ama eşim ailesinden dert yandığı için bunu sorun olarak görmedim yani en azından gerçeği görüyor dedim..ama evlendiğimizden itibaren eşim 180 derece çark etti davranışları değişti kabalaştı ailesini övmeye başladı en ufak bir tartışmamızı ailesine söyleyerek onları bana iyice cephe aldırdı sonrasın da bende artık bunları gördükçe tepkimi göstermeye başladım o laf söyledikçe bene söyledim çünkü bu değişime inanamıyodum ve kendimi kandırılmış hissediyordum..eşim bir tarışmadan sonra 15 gün küs kalır bu süre zarfındada herşeyden bir sorun çıkarır kavga çıkarır..bana hakaretler ediyor bu sefer bende cevap verince ben arsız edepsiz oluyorum ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar aile çok önemliymiş bunu biliyordum fakat eşim başta bana kendini farklı tanıttığı için olan oldu ve evlendim