- Konu Sahibi minikgelin
-
son şansları zaten.. ciddiyim busefer hiç olmadıgım kdr eminim kızlar.konuşmuycam barışsak bile mesafe koycam aramıza.. abktım düzelmiyor boşancam.. bi ömür mutsuz olmayı haketmiyorum..Demek ki anlamayacak! O hayatından memnun..
Karar sizin!
Ya yolunuza böyle devam edeceksiniz ya da yolunuzu değiştireceksiniz...
böle sürekli dayanamam zaten 10 ayda tükendim bittim.. daha çok gücüm kalmadı son anları oynuyorum gibi bşy artıkk.. ne sevcem ne ilgilencem öpmeden uyandırmazdım sabahları işe giderken ama bikere bile eşim öperek uyandırmadı beni ne acı demi.. normalde erkekler ayapr bizde tam tersii.. daha umrumda bile deill.. inaınnn bukdr emin olmadım kendimdensende kararlı olduğunu göster o zaman o yumuşayınca sende kopçaları bırakma hemen..
bişekilde düzelmesi lazım yoksa böyle hayat geçmezki...
katlanılmaz bi durum bu...
Eşinizin sizi sevdiğine inanıyormusunuz ?
bikere yine kavga ettik arkadaşları ve kahve konusunda sen benim hayatıma karışamazsın dedi.. bende tamamen karışmıyayım boşanalım dedimm.. tamam olur boşanalım dedii .. ertesi günnn hiç bşy olmamış gibi konuştu benle..
eşimde vicdan olsa zaten tüm gün evde yalnınz oturyorum.. bide akşamları yalnız bırakıyor... normalde akşam karanlık olunca evde yalnız durmaktan korkardım kızlar.. ama alıştım artık.. korktugumu bile bile gidiyordu.. gitme bak korkuyorum diyordumm ablamı çagır annemi çagır diyordu..yalnız banyo yapamıyorum evde bi ses biri olmalıı kaç kez tam banyoya girdigimde seni bekliyemem gidiyorum diyordu.. ondan ben hep banyomu geceleri yaparım eşim gece evde diye..insan kendi haline acır üzülürmü işte ben kendime acıyorum üzlüyorum inanın..
eşimde vicdan olsa zaten tüm gün evde yalnınz oturyorum.. bide akşamları yalnız bırakıyor... normalde akşam karanlık olunca evde yalnız durmaktan korkardım kızlar.. ama alıştım artık.. korktugumu bile bile gidiyordu.. gitme bak korkuyorum diyordumm ablamı çagır annemi çagır diyordu..yalnız banyo yapamıyorum evde bi ses biri olmalıı kaç kez tam banyoya girdigimde seni bekliyemem gidiyorum diyordu.. ondan ben hep banyomu geceleri yaparım eşim gece evde diye..insan kendi haline acır üzülürmü işte ben kendime acıyorum üzlüyorum inanın..
1 Yıl içinde evliliğinizde çok şey tükenmiş insan üzülmeden edemiyor sizi tanımasam da.Evliliğin ilk başında da biraz vurdumduymazmış dediğinize göre ama sonradan bu durum daha ayyuka çıkmış.Büyük ihtimal daha sevgiliyken de biraz böyleydi çünkü adamın huyu bu.Huylu huyundan vazgeçmez diye boşuna dememişler.
Eşiniz çok kırıcı konuşmalar yapmış bir kadın yemek yapmar,ütü yapar vs ama bunu eşini sevdiği için yapmalı aslında.Senin görevin tabi ki yapacaksın tarzı konuşmalar çok kırıcı.Anlamadığım genç adamın kahvede işi ne ya?Kahvelere karşı bir antipatim var.Hadi yaşlı olanlar,emekli olan erkekler gidiyor akranlarıyla sohbet edebiliyorlar ama genç bir adam kahvede geçireceği zamanı eşine,çocukları varsa çocuklarına ayırabilse keşke.
Eşiniz bundan sonra da böyle olacak ama olmaz inşallah.Yemeğini yapmayın,gömleklerini ütüsüz giysin,ilgi göstermeyin belki o zaman aklı başına gelir.Kadının ekonomik özgürlüğünün olması çok önemli.İş bulamıyorsunuz şu an gerçekten de iş bulmak da bir dert ama üniversitede bitirdiğiniz bölümü bilmemekle birlikte acaba Kpss sınavında sizin okuduğunuz bölüme uygun alım oluyorsa sınavlara da hazırlanabilirsiniz.Allah yardımcınız olsun.
aynen de öyle çok emin.. benden önce ki sevgililerin hepsi aldatmış eşimi..bense yan gözle birine dönüp bakmış kul deilim..Sizi kaybetme korkusu yok eşinizin ..
ben okuduklarımdan sonra boşanmanızın tek çözüm olduğunu söylemek istiyorum..sağlıcakla kalın dilerim mutluluğu bulursunuz..
bu hafta malesef ailem yanıma gelcek 3-4 günlügüne kalmaya bşyden haberleir yok zavallılarımın.. onlar haftaya hafta sonu evlerine döner bende bş kaç gün sonra eşim iş için çehir dışına gitti dyip annemlere gitcem.. hemde haber vermeden..benden önce ki sevgililerin hepsi aldatmış eşimi-canım bence cok ıyı yapmıslar,madem son şans dıyosun aılenın yanına gıt eger gelmezse yanına eve hıc donme
Kıskanırmı seni hiç
Son şans,son şans deyip duruyorsunuz da eşiniz kendisini affettirmek için ne yaptı?
O günkü küfürü için özür diledi mi,bir daha gece çıkmayacağına söz verdi mi?
Hani haftada 1,2 çıksın ama her gece çıkmasın diyorsunuz da bence doğru değil. Bu hafta 1 çıkar haftaya 2 olur,sonra 3,4 derken yine ipin ucu kaçar.
Ev arkadaşı değilsiniz siz karı kocasınız bunu unutmayın!
Son şans,son şans deyip duruyorsunuz da eşiniz kendisini affettirmek için ne yaptı?
O günkü küfürü için özür diledi mi,bir daha gece çıkmayacağına söz verdi mi?
Hani haftada 1,2 çıksın ama her gece çıkmasın diyorsunuz da bence doğru değil. Bu hafta 1 çıkar haftaya 2 olur,sonra 3,4 derken yine ipin ucu kaçar.
Ev arkadaşı değilsiniz siz karı kocasınız bunu unutmayın!
yok cnm kpss den atamam olmuyor.. benim bölümüm bira farklıı batıda daha çok iş imkanım var doguda daha ne oldugunu bile bilmeyen insanlar var..zaten atamam olsa bile bu kafayı toplayıp ders çalışamam..iş bulamıyorum inanınnn neternetten başvurmadıgım yer kalmadı..valla artık kişisel igtiyaçlarını yeme çamaşrı ütü falannn kendisi yapsın bende bekarken yapmazdım annem yapardı herşeyim.. nslki yapa yapa ögrendim oda yapsın ögrenir zamanla.. inanın içimde okdr kin nefret varki şuanda anlatamam..
Allah kocanı ıslah etsin kardeşim.Öyle birşey olsun ki senin kıymetini anlasın ve bir daha hiç üzmesin.Bundan sonra inşallah herşey gönlüne göre olur.
öyle yaptı zaten hafta da 1 di sonra 2 sonra 3 sonrada hergün oldu.. özür dilemedi dilemezde.. arkadaşınaaa haketti demişş bunu diyen adam özürmü diler.. son şans çünküüü ben küssem bile her işini yapardım şimdi hiç bişy yapmıycam ütüsüz kıyafetler kirli kıyafetler yemeksiz kirli ev bulsun bakalımm.. kahveye niye gidiyrosun bile demiycem çünkü kızdıgım zaman hep gitti inadıma ne hali varsa görsün. birazdan arkadaşının karısı gelcek konuyu bilen.. onlara gitcem gel laflarız kafan dagılır az dedi.. emini eşimde gelcek suratına bakmayı bırak aynı odada bile durmayı düşünmüyorumm..
şuanda bir kelime bile etmek istemiyorum onlaa... biraz şu içimdeki sinir can agrısı sakinleşsin öyle konuşmayı deniycem.. ama kaç kez kavga ettik konuştum anlamadı.. hatta dedim ya mektup yazdım sayfalarca hani okunan şey daha akılda kalır mantıgıyla nolduuuuuu bi kaç gün iyi sonra yine vurdumduymaz oldu..Adınız gibi kendiniz de küçüksünüz sanırım.
Sizin iş yapmamanızla eve ya da kendinize bağlamayazsınız eşinizi.
İnsanlar sevdikleri ve mutlu oldukları yerde var olmak isterler. Eviniz toplu olmasa da çamaşırlar birikmiş de olsa huzur olduktan sonra evi beraber temizlemek, ütüyü paylaşmak bile güzeldir aslında.
Eşinizle küserek değil kesin konuşarak sorunlarınızı çözersiniz.
Ha bu çözüm ya evliliğe devam olur ya da tamam dersiniz.bu arada 27 yaşındayım cnm küçük sayılmam sanırım:) zaten şu 1 senede 10 yaş yaşlandım.. hernekdr minyon tipli olup yaşımı göstermesemdeee ruhum yaşlandı..
Adamla muhatap olmamak zaten onun ekmeğine yağ sürerse daha çok üzülmeyin diye söylemek istedim.
amin inş cnm inşş... öyle olsun ben daha ne isterim şu hayatta..
arkadaşlar kızıyor son şansı niye veriyorsun diye haklılar ama benim ruh halimde garippp..boşanmaya bunca şeyden sonra bile dilim varmıyor... onun bana yaptıgı giib deger vermiycem arıtk ona belki anlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?