- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
minik gelincim önce sen nasıl bir insansın bunu düşün.yani kimi insan vardır eşiyle çocuğuyla aile ortamında olmayı,ailece gezmeyi sever.eşim de ben de öyleyiz mesela.ben arkadaşlarımlar buluşurum bazen,aile bireylerine giderim ama kendi ailemle olduğum kadar lezzet almam.ama kimi de vardır ki ailesinden kaçar hep arkadaş hep arkadaş ya da annesine,ablasına falan sarar ondan çıkmaz.ablamı örnek vermiştim sana eniştem de senin eşin gibi diye.ablam da boşanmadı ama hergün anneme giderdi,istisnasız hergün.o da böyle oyaladı kendini.ya buna mecburen alıştı ya da bu yaşam tarzını daha çok seviyordu bilimem.
şimdi sen de diyorsun ki bende gezeceğim,arkadaş edineceğim.peki sen bunlarla mutlu olabilecek misin?bunar seni hayatından memnun kılacak mı?
bir de aklıma şu geldi.eşinle güzel bir dille konuşsan en azından haftada iki kere mesela beraber bir şeyler yapalım diye birinde dışarı çıkıp eğlenceye ,sinemaya falan gitseniz diğerinde film izlesiniz vs.onun dışındaki günle o gezince sen de aktivite bulup çıksan bazen de evde takılsan nasıl olur?
eşiniz gercekten dayak ıstıyor sızın gıbı bı eşi bulmus yazık yanı onundekı cevherı gormuyor bence yapılacak bı sey yok canım bu kadar sey yazdın okudum yanı bu adam degısmez
Eşinizle nasıl tanıştınız?
daha yeni evlisiniz ,eşin nasıl bir anda böyle değişti???evlendiğiniz günden beri mi böyle?yoksa sonradan mı oldu??...bize anlatamadığın bazı olaylar mı geçti aranızda seni ondan soğutan??
canı acaba cınsellık olarak etkılemeye calıssan boylece evde olsa sonra alışır belkı evıne sana,valla cok uzuldum sana cok da kanım kaynadı
bu kadar arkadaş takıntısımı olur insanda yaa.. okurken bana baygınlık geldi
valla allah sana sabır versin
bu şekilde yürütemediğinizi söyleseniz tepkisi nolur acaba?
Çok yeni evlisiniz daha..
Bu gece çıkmaların önüne şimdiden geçemezseniz ileride başınız çok ağrır.
Sizi kaybedeceğini bilmeli. Mutsuz olduğunuzu,evlilikten beklentilerinizi,tek başınıza yaşayacaksanız neden evlendiğinizi anlamadığınızı vs. konuşmalısınız. Tabii eşinizi tanımam etmem,tepkilerini bilmem,kapıyı gösterdiğinde çekip gidecekseniz bu konuşmayı yapın yoksa boynunuzu büküp oturmaktan başka çare yok.
Ailenize ya da onun ailesine anlatmanın çözüm olduğunu da düşünmüyorum daha çok ters tepebilir.
Çok yeni evlisiniz daha..
Bu gece çıkmaların önüne şimdiden geçemezseniz ileride başınız çok ağrır.
Sizi kaybedeceğini bilmeli. Mutsuz olduğunuzu,evlilikten beklentilerinizi,tek başınıza yaşayacaksanız neden evlendiğinizi anlamadığınızı vs. konuşmalısınız. Tabii eşinizi tanımam etmem,tepkilerini bilmem,kapıyı gösterdiğinde çekip gidecekseniz bu konuşmayı yapın yoksa boynunuzu büküp oturmaktan başka çare yok.
Ailenize ya da onun ailesine anlatmanın çözüm olduğunu da düşünmüyorum daha çok ters tepebilir.
cnm kaç kez konuştum.. hatta dedim kahveye gitme arkadaşlarınla görüşme demiyorum sana dedim..haftada 1-2 kere git kahveye dedim.. arkadaşların bize gelsin dedim.. ama anlamıyorki..dün günlerden cumaydı ve çalışmasına ragmen her zaman ögle arasında kahveye gittigini ögrendim.. bi insan bukdrmı kahve arkadaş aşıgı olur.. en basidi beni işyeirnde bıraktı mal gibi.. gitti okey oynamaya.. yani aklım hayalım almıyor inanın..
bikere yine kavga ettik arkadaşları ve kahve konusunda sen benim hayatıma karışamazsın dedi.. bende tamamen karışmıyayım boşanalım dedimm.. tamam olur boşanalım dedii .. ertesi günnn hiç bşy olmamış gibi konuştu benle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?