- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
canm birşey soracağım, şiddet falan da uyguluyor mu bu adam sana? dayağı yiyp gidersin falan demiş ya merak ettim...
bir iki kere kolumu bükmüştü ertesi gün hatta bilegim morarmıştır... başka bşy yapmadı..ama dünki laflarından sonra demekki biraz damarına bassam vuracakk..
offf inanamıyorum ya bu nasıl bir anlayıştır...aslında eşinin şiddete eğilimli olması onun ne kadar aciz olduğunun bir başka göstergesi.. demişsin ya eşim özünde iyidir aslında diye bunları yapan bir insan iyi olamaz ya...
bencee eşinii kayde almaaa hiç umursamaa bak peşindee kedi gibi dolancakkk şımarmışşş eşinizzz
ben tanıyamıyorum artıkkk öncesiyle sonrası arasında bukdrmı deişir bi insan..hemde 10 ay içinde.. ben normalde sevgiliyken mesafeli bi insandım kolay kolay girişken biri deilimdir..sevgimi falan öyle çok gösteremezdim.. ama evlendim inanınn el üstünde tutuyorummm yani bi erkek eve gelince ev işi yemek haricinde bi kadının bakımlı olmasını istemezmi..bende hepsi var.. saçlarımı evde bile yaparım makyaj dışardaki gibi yapmam ama bi kalem allık kulanırım yüzüme renk gelsin diye..saçma sapan giymem .. bilmiyorumkiii nerede yanlış yapıyorum ne eksigim var.. eşim yakışıklı biri deildir.. herkeste der bana nsl bunu begendin aldınnn diye gülerler şakalaşırlar falan..hoş allah çirkin şansı verseymiş keşke güzellikle bşy olmuyor..şuanda ne eşimin yüzünü görmek nede konuşmak istiyorum..
yani arkadaşlarını çok sevdigini biliyordum ama evlenince eşinin önüne gececek kdr abartılı oldugunu bilmiyordum c nm.. böle olcacagını bilsem hayatta evlenmezdim zaten..sevgiliyken iyidik zaten farklı şehirlerde oldugumuzz için ayda 1-2 kez görüşrürdük iyi gecerdiii..tabi aynı evi paylaşmayla evgili olmak bir olmuyormuş malesef..keske esınzın kankaları baska sehre gıtse yalnz kalsa esınız ben bu kadar umursamaz ınsan gormedım cnm sevgılıyken nasıldı
canım bu durumun senle bir alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen eşinin kişiliğiyle alakalı birşey.. ben de 9.5 aylık evliyim ama öyle çok fazla eve, temizliğe, yemeğe, zaman ayıramıyorum hatta bi kaç kere olmuştur evi falan birlikte temizledik eşimle.. bugün kalkmış ben uyurken kahvaltı hazırlamış falan filan. bunları yazmamın nedeni kesinlikle iç çamaşrına kadar ütülemekle çeşit çeşit yemek yapmakla temizlikle olmuyor bu işler ee tabi ben de yapıyorum bu dediklerimi ama dört dörtlük mü hayır...
arkadaşları herşeyin önüne geçmiş
bekarmı arkadaşları peki?
dediğim gibi işte kişilikle ilgi alanlarıyla ilgili. yemeği de güzel yapar hatta benden iyi yapar..benim eşimin de öyle çok fazla hediye alma huyu falan yoktur birlikte beğenip alırız genelde.ya sevgililer gününde arkadaşıyla gelmiş pes diyorum çicek taşıyınca erkekliğine lafmı gelecekmiş. eşin tam bir klasik türk erkeği sanırım, erkekliğine toz kondurmuyor, tabi karısına değer vermemekle onu hor görmekle ne derece erkek olunabilir o da tartışılır....yani arkadaşlarını çok sevdigini biliyordum ama evlenince eşinin önüne gececek kdr abartılı oldugunu bilmiyordum c nm.. böle olcacagını bilsem hayatta evlenmezdim zaten..sevgiliyken iyidik zaten farklı şehirlerde oldugumuzz için ayda 1-2 kez görüşrürdük iyi gecerdiii..tabi aynı evi paylaşmayla evgili olmak bir olmuyormuş malesef..
mşlh cnmmmmm mşlhh 41 kere eşine...aynı sıralarda evlenmişiz..daha bir kere bile 1 çiçek alıp gelmedi.. kaç kes böleee sevimli şekilde bikerede kahvaltıyı sen hazırlasana dedim.. ne anlarım ben kahvaltı hazırlamaktan dedi... bende yemek yap demiyorumki buzdolabındakileri masaya koycaksın altı üstü dedim.. tabi o lafından sonra hazırlasada bi degeri kalmazdı.. bekarken 1 kez çiçek aldı.. sevgililer gününde arkadaşıyla geldi yanıma çiçegide ona taşıttırmış..dedim çiçek alıp gelmek bbukdrmı zor cvbbı şu.. çiçek taşımayı sevmiyorum utanıyorum..evlenince çiçekçiyi arar eve çiçek yolaırm dedii.. bende saf salak oldugumdan inandım..halbuki sevgiliyken almıyan adam evlenincemi allacak allah aşkına.. küçüçük şeylerden okdr çok mutlu olurumki.. gecen şehir dışına gittii agzımla bana hediye al dedimm.. agzımla istedim düşünün artık..almadan geldii.. dedim niye almadın param yoktu dedi.. ama gece 2 ye kdr arkadaşlarıyla gezmeyi biliyor tabii.. onada cvp hazır ben bşy ödemedimki.. 1 toka bile alıp gelse mutlu olurdum inan.. hani belki bilmiyor akıl etmiyordur diye artık yüzsüzlüge vurup agzımla istememe ragmen yapmıyor..
öyle erkeklerden deilki.. keşke umursamadıgım zaman üzerime düşen biri olsa.. ama inanın ben onu umursamasam o beni hiç umursamaz.. şimdilikk yapacgaım çok bşy yok konuşmuycam umursamıycam
dediğim gibi işte kişilikle ilgi alanlarıyla ilgili. yemeği de güzel yapar hatta benden iyi yapar..benim eşimin de öyle çok fazla hediye alma huyu falan yoktur birlikte beğenip alırız genelde.ya sevgililer gününde arkadaşıyla gelmiş pes diyorum çicek taşıyınca erkekliğine lafmı gelecekmiş. eşin tam bir klasik türk erkeği sanırım, erkekliğine toz kondurmuyor, tabi karısına değer vermemekle onu hor görmekle ne derece erkek olunabilir o da tartışılır....
yok cnm çogu evli bekarda var 4-5 tane..
ama en samimileri evli.. hepsinin eşide benim gibi dertli biraraya gelince görmen lazım halimizi..bi tanesi boşanmayı bile düşünüp ailesiyle konuşmuşş.tabi aileler girince geriii barıştırmışlar falan.. ama nereye kdr böle giderkii..
kesinlikle olmuyor.. çünkü adam eline saglık diyecegine onlaırn hepsi senin görevn diyip işin içinden sıyrılıyor... ama artık umrumda deil 1 tane bile misafir almıycam ne arkadaşlarını ne ailesini..umrumda deil kimse...evi temizlmiycemmm 10 aydır tertemiz birtane saç bulamazsınız yerde o derece.. ama şimdii kirlensin boşversene. okdr zaman temizdide eline sglık diyenmi oldu..katiliyorum
mukkemel sofra
gicir gicir camasir
tertemiz ev
ve sakin sessiz hatun
mutlu bir evlilik nedeni olamiyor
başkaa ilğisini nasıl çekceksin pekiiikendi dünyasını kurmuş eşinizz hayatını yaşıyor yanlızzz
aynen kendi dünyası zaten kuruluymuş eşimin tek farklılık ben eklendimmm kuytu köşe bi kenara...farketmiyor bile o derece kuytudayım.. bense herşeyimi bırakıp hayatımın odak noktasına aldım.. ama ne için kim için degermii..
evt cnnmm ben nsl sabrediyorum onu bile anlamıyorum... bi garip ruh hali geldi bana..evliligin nedemek oldugunu bile bilmiyor... görümcemi severim anlaşırız anlatıyorum ona.. oda diyor kendi eşide öyleymiş zamanla düzeldii ama giden benden gitti diyor tabi..sizin yerinizde başkası olsa çoktan boşanmıştı yani bu kadarda olmaz ki..
evliilğin sorumluluğunu kavrayamamış bu adama napalır bilmiyorum
eşiniz gercekten dayak ıstıyor sızın gıbı bı eşi bulmus yazık yanı onundekı cevherı gormuyor bence yapılacak bı sey yok canım bu kadar sey yazdın okudum yanı bu adam degısmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?