- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
inş cnm alahım önce saglık sonrada huzur versin iyilik yaptım okdr anlamı olmadıı şimdi kendim için mutlu olcam annem babam için mutlu olcam gözlerimin içine bakıyorlar annemlerrr onları üzmeye hakkım yok kendimi üzerek:)hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğingibi gider
bundan sonra deişcek herşey cnmmm dün alışveriş için 100 tl aldım eşimdennn normalde harcamam hemennn biraz tutumluyumdur:) neyse herzaman harcamadıgımı bildigi için verdiig günün ertesinde alırdı parayı harcamıyorsun bana lazım diye busefer minübüs param haricinde hepsini harcadım 1 kuruş bile bırakmadım:)eşimi öle iyi tanımışımki akşam istedii harcamadıysan ver diye dedim 1 kuruş bile yokk alcagını bildigimden hepsini harcadım dedimm eşimde artık gözlerin açılmış diyip güldü:)eşime dedim 50 tl bile verem maaşımdan sana:)ev kirası falanda ödemem yatırı yapcam ev yada araba alcammm... benim maaşımın eve girmedigini düşün sen öyle ayarla kendini dedim:)Eferinnnnn tuttum minikgelin seniii
Sevdim ben bu işiii
unutma KACAN KOVALANIR
Hiççç yüz verme kız hiççç baktın dibinden ayrılmıyor
Senin kahve arkadaşların nerdeeee deyiver
İNTİKAM SOĞUK YENEN YEMEKTİRRR
canım benim ya aferin sana, böyle devam
inş cnm alahım önce saglık sonrada huzur versin iyilik yaptım okdr anlamı olmadıı şimdi kendim için mutlu olcam annem babam için mutlu olcam gözlerimin içine bakıyorlar annemlerrr onları üzmeye hakkım yok kendimi üzerek:)
bundan sonra deişcek herşey cnmmm dün alışveriş için 100 tl aldım eşimdennn normalde harcamam hemennn biraz tutumluyumdur:) neyse herzaman harcamadıgımı bildigi için verdiig günün ertesinde alırdı parayı harcamıyorsun bana lazım diye busefer minübüs param haricinde hepsini harcadım 1 kuruş bile bırakmadım:)eşimi öle iyi tanımışımki akşam istedii harcamadıysan ver diye dedim 1 kuruş bile yokk alcagını bildigimden hepsini harcadım dedimm eşimde artık gözlerin açılmış diyip güldü:)eşime dedim 50 tl bile verem maaşımdan sana:)ev kirası falanda ödemem yatırı yapcam ev yada araba alcammm... benim maaşımın eve girmedigini düşün sen öyle ayarla kendini dedim:)
gitsin kahvesine arkadaşlarına umrum bile deill arkadaş ortamıda yaptımmı kendime iş yerinde vız gelir eşim.. takii akıllanana kdr adam gibi bi es olur ozaman bende kıymet bilirm
Harika bir karar almışsın aynen devam kaçan kovalanır demişler.Bende eşimle öyleydim ben oldum umursamaz, vurdum duymaz biri şimdi eşim benim peşim niye aramıyorsun, hiç gelmesem umrunda degil,zaten sevmiyorsunki deyip duruyor neler çektim zamanında; şimdi tın ama bu seferde o ayrılmıyor dibimden Valla bak müstahak bu kocalara sürtecen burnunu aklı başına geliyor
yazdıklarınızdan güçsüz bir karekter olduğunuzu düşündüm yanılıyorda olabilirim..bence sirkelenip bir kendinize gelin sizinde neler yapabileceğinizi gösterin,ona onun davranışları ile karşılık verin,monotonluktan kurtarın önce kendiniiizi,sizdeki değişimin farkına varmasını sağlayacak kadar değişsin tavırlarınız,anneme gitsem umrunda olmaz demeyin gidin bakalım ne olaca,sizde çevre edinin bir kursa yazılın arkadaşlarınız olsun gidin gelin,çok şey değişecek görürsünüz,sizin kendinize olan güveninizi görünce oda şaşıracak,onu şaşırtacaksınız görürsünüz..
cnmm aslında çok güçlü karakterliydimm taki evlenene kdr snaki evlendim herşey eşim oldu hayatımda umrumda deildii 1 tane bile arkadaşım yoktuu ama önemsemiyordum:)son sayfalara bi bakarsan artık farklı olcak okdr üniversite okduum ve 1 hafta sonra işe başlıycam inş artık herşey deişcekk eski ben olcam inş:)
evt canım daha sonra anladım cvp yazdıktan sonra gördüm,çok yol katetmişsin, biz kadınlar istersek yapamayacağımız hiçbirşey yok...sana da güveniyoruz herşey çok daha güzel olacak bak görürsün, bikere işe başlama kararı almakla en iyi adımı atmışsın,bu öz güvenini geri kazanmanı sağlayacaktır, senin adına çok sevindim, gelişmeleri yaz lütfen, öpüyorum görüşürüz...
ay başından beri okuyorum içime daraltı geldii ufff,nası bişiymiş senin bu koca yawellerimle boğmak istedim yanımda olsa valla.Canım ama sonucuna sevindim,yeni işin hayırlı olsun,yeni düzeninde umarım hersey gonlunce olurrr...
cnmmm içini karartım demi:) ciddende öleeeydi ben artık bunalıma girmiştim ama allahım okdr büüykküüü tammmm da en zor anımda şu işi çıkardı karşıma aylardır cvp bekliyordum burdannn inan..şimdilik mutluyum takmıyorum kendime güvenim geldii.. bakalımm ilerisi nsl olur.. allahım saglık versinde en önemlisi o:)
slm nasilsin uzun zamandir yazmiyorsun hersey yolundadir insallah
canım durumunu merak ettim
inşallah iyisindir?
Minikgelin gelişmelere çok sevindim canım, işte böyle kendine güvenen ayakları yere basan bir kadın ol hep.çok şükür cnm bnm iyiyimmmm eşim biraz daha akıllıı çünkü eskisi gibi ilgilenmiyorum.. önceden evde sürekli oturdugumdan takıyordum evde olmadıgı zamanları kafama şimdi zaten yoruluyorummm işten eve gelince evde olmasada dert etmiyroum valla azcık net tv takılıp uyuyorum:) eşim beni bu sıra sinirlendiremez işimi düşünmekten başka bşy yapmıyorum zaten:) hafta sonlarıda dışardayız kahveye gitmedii işe başladıgımdan beri hafta sonu bi gün kaynanamda bigünde arkadaşlarla zaman geçiriyoruz ama hafta içi gidiyor kahveyeee vazgecemezde zatenn.. dün regl olmuştum agrıdan ölüyodum kalktı çay yaptı bana meyve hazırladıı rekor kırdı yani ömründe ilk kez :)
bunların büyük sebebi çalışıyor olmam maaşımın olması onaaa muhtaç olmamam kendime acaip güvenimin gelmesii bi çok etken var.. eskiden evinde hizmetciydim ihtiyaclarını görenn.. şimdii iseeee el üstünde tutuyor tabi yinee arada yaptıgı şeyler oluyor ama eskisinde göre çok şükür..mesela 1 sene içinde hiç çiçek almayan adam işe başladıgım gün odama çiçek yolladıı yani şaşırttı benii.. ama ben o çiçegi çoktan hakediyordum işe başladım diye alması çookta önemli deill neyseee yinede gelişmeler var bunada şükür:)
kaynanama her gittigimde kaynanam sürekli söylenirdi niye gelmiyorsunuz aman birine sadaka vercem geldiniz diye herseferindemi sitemle kapı açılırr bıkmıştım süreklide eşime diyordum annene zatne haftada 1-2 gidiyoruz niye böle söylüyorrr diye.. neyse gecen hafta yine aynısını dedi kaynanam eşimde sinirlendi " bu ne yaa her seferinde aynı şekilde karşılıyorsunuz geliyoruz işteee "diyip fırçaladı ve ondna sonra 1 kere gittik öle bşy demediler:)
Minikgelin gelişmelere çok sevindim canım, işte böyle kendine güvenen ayakları yere basan bir kadın ol hep.
Emin ol eşin biraz zaman geçsin daha da değişecek, seni üzdüğü için pişman olacak.
Malesef erkekler kadınların kıymetini kaybetmeye başladığında anlıyor.
Benim eşim beni çok üzdü, ailesiyle aramızda bir denge kuramadı beni ezdirdi, ona tüm içtenliğimle ağlayarak anlattığımda bile beni teselli etmedi.
Ben de artık takmıyorum, bu evliliği devam ettirmek için o ve ailesi için çaba harcamaktan çoktan vazgeçtim, inceldiği yerden kopsun diyorum.
Ama gör ki eşimi bir telaş almış, nasıl değişti anlatamam, beni savunmalar, gezmeye götürmeer, yeterki sen iste herşeyi yaparım demeler, hoşlanmadığım hiçbir şeyi teklif bile etmiyor, eskiden öyle değdi malesef.
Acaba diyorum eşim gizli gizi burayı mı okuyor, benim yazdıklarımı görüp tanıdı mı? Sanmıyorum ama birden bire değişmesi ya benim umursamaz tavırlarımdan kaynaklanıyor ya da kafasına taş düştü.
Oooooo anlıyış mı ne diyorsun o insanlarda var mı öyle birşey? Bizimkiler kendileri evdeyken, evde iki tane kız varken benim işten gelince evde iş yapmamı bekliyorlardı, hatta şimdi şehirdışındayım onlara taşınırken yardım etmedim onu konuşurlar kesin. Gerçi yapmıyorum artık hiçbirşey.cnm snein adınada çok sevindimmm dedigin giib bu adamlar kaybetmeyi hissettikleri an bşyler yapıyorlar.. valla dedigin gibi umrumda deilll nolursa olur ben kafama göre takılıyorum bana 1 adım yaklaşırsa ben ona 10 adım la yaklaşırım..benden daha iyisini bulursada gidip evlensin.. hep söyledim hep söylüyorummm..dün ilk kez bebekimiz olsa ne hoş olurdu dedii. bende işe yeni başladım öle bşy istemiyorum sonra belki dediim geçiştirdim normalde ben derdim bebegimiz olsa ne güzel olur deilmi falan diye o sallamazdı...kaynanam gezmeye başka şehire gitti 20 gün gelmiycek kayınpederim evde yalnız şimdii ben nsl yemege çağırmayayım evde yalnız bırakmaya gönlüm el versin.. kaynanamda keyfine pek düşkün insan nsl 20 gün eşini bırakabilirki tabi bana güveniyor.. biraz anlayışlı olsa geliniö yeni işe başladı yorgun oluyorrr falan der.. inanın daha alışamadıgımdan işe eve gelince pilim bitmiş oluyor.. sadece diyorumki aynı şekilde babam yalnız olsa ben ona bakmazmıyım bakarım.. onun gibi düşünüyorummm ondan aama üzülüyorum valla..gezmeye giderkende kaynanam kocama iyi bak gelin gelin dedi gülerek aklınca şaka yapıyo ama ben böle imalı şakaları sevmiyorum..kaynana keisnlikle melek gib olmaz onu bilir onu söylerim.. kocalarda anneci olursa daha çekilmezler.. alahtan eşim öle anneci deildirr.tek iyi yönü bu zaten:)
Oooooo anlıyış mı ne diyorsun o insanlarda var mı öyle birşey? Bizimkiler kendileri evdeyken, evde iki tane kız varken benim işten gelince evde iş yapmamı bekliyorlardı, hatta şimdi şehirdışındayım onlara taşınırken yardım etmedim onu konuşurlar kesin. Gerçi yapmıyorum artık hiçbirşey.
Bence sorun esinizde degil canim, sorun yanlis arkadas cevresinde, esinize cok belli etmeden, yeni aktiviteler planlayin, mumkun oldugunca esinizi kahve kulturunden, yanlis arkadaslardan uzak tutun..
her aksamini bir programla doldurun mesela..
Baktiniz olmuyor, en son care, kahve arkadaslarini esleriyle beraber evinize cekin, esleride alip beraber, kagit, okey ne oynuyorlarsa iste hep beraber oynayin..
baskada ne yapilabilir dusunelim hep beraber :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?