How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

slm kızlar annemler geldi ondan nete giremiyorum kusuruma bakmayın olurmu..
eşimle kendiliginden konuşrak barıştık özür dileme falan olmadıı zaten dilemezde.. hangi küsmemizde özür dilediki bunda silesin... neyse gelip öpüyor falannn sarılıyor bende hayırdır diyip hiç tepki vermiyorumm.. normalde olsa bende sarılırdım falan..neyse işte böleee çok sürmez annemler gittikten sonra kahveye giderrr yine kavga ederiz..bu arada iş aramaya tam gaz devam ediyorum.. garip bi mallık var üzerimde ne üzgün ne mutluyum öle işte:)annemlerin gelmesi iyi oldu kafam baya dagıldı:)

oh canım kafanın dagılması ıyı olmus bosver uzulme zaten kocan da tam ıkı yuzluymus yanı ne dıyeyım neyse annen gelkmıs tadını cıkar

oh canım kafanın dagılması ıyı olmus bosver uzulme zaten kocan da tam ıkı yuzluymus yanı ne dıyeyım neyse annen gelkmıs tadını cıkar

aynen öle cnmm.. şimdi konuşmamız sürekli böle gitcegini göstermedigini bildigim için aman aman barıştık diye mutlu olmadım yanii. onda o arkadaşlar oldugu sürece böyle gider.. dün kaynanam kayınpederim yemege geldiii.. kaynanama söyledim oglun böleböle yapıyo diye.. ileride bşy olursa sonra demeyin bu kız niye böle yaptıı dedimm.... kaynanamda eşim gelince gelinimi üzmeee dedii.. eşimde öffffff diyip kestirdi...öle işteeeee bu sefer bi gamsızlık geldi banaa.. ne hali varsa görsün diyorum.. ha konuşuyorzz eşim sırnaşıyoo nadirde olsaaa öle tepkisiz duruyorum okdr:)bakalım gün ola neler olaaaa..
yanımda oldugunuz için hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum.. allahım kimseye yuvasında huzursuzluk,mutsuzluk vermesin:(

of canım ya, annenin gelmesine sevindim ama kocanda bi ışık göremiyorum. adamın huyu bu demekki.sen çok uğraşıcaksın bu adamla. :59: inşallah zamanla hatasını fark eder insan gibi savranır sana.

of canım ya, annenin gelmesine sevindim ama kocanda bi ışık göremiyorum. adamın huyu bu demekki.sen çok uğraşıcaksın bu adamla. :59: inşallah zamanla hatasını fark eder insan gibi savranır sana.

inşşş cnm inşşşş dua ediyorum bol boll.. başkası olsa bukdr sabretmezdi inan.. elimden hergeleni yaptım artık dua ediyorumm dogru yolu bulur diye.. dün kayınvalideme dedimki sürekli bebek yap diyip duruyorsunn snein ogluna kurban ederimm bebegi dedim. kyananamda bebek olursa daha düzelir dedi tabi oglunu tam anlamıyla atacak deil ya.. sinirli söledigim için çok diretemedi bebek yap lafını..

kayınvaliden bi sussun canım, bi o eksikti zaten. nasıl evlat yetiştimişse hanfendi:41:

gezmelere gitmekten evlat yetiştirememiş malesef cnmm.. dünnn bize geldiii inan iki taşın arası bizim evden bisürü bşy götürdüü.. dün akşamda annemler geldiii birsürü bşy getirmiş kızdım niye getiriyorsun diye.. ama anne yüregi işte dayanamamış sevdigim herşeyden yapıp getirmişş.. kaynanamda bize gelince herşeyden alır götürür..
dün ev temizliyorum annemler gelcek diye .. neyse banyo ile tuvalette paspas takımı var.. tuvalettekinin klozeti yokk alafıranga tuvalet neysee sadece paspasını serdim diger klozet kapagı bide ayak önününnnn paspasını kaldırmıştım.. kaynanam sürekli onu istiyordu bende.. bende niye vereyim begenerek almışım çeyizimin eşyası sonucta.. neyse dün diyoki bana o kulanmadıgın parçaları versene.. dedim belki kulanırımmm.. seninkide güzel onu kulansana dedimm.. diyokii eskir kaldırcammm... inanamadım kızlar kendi malı eskimesin diye benim malımı alcakk... yani nediyeyim buna şimdii sonra sinirlendim oluyor...inanırmısınız söylenmez ama peynir ve yumurta götürdü dün bizdenn.. neymiş çok varmış yiyemessiniz kötü olur dedii.. yanii ben hep kaynanamı söylerimde bu sıra eşim çok üzdüğünden onu bile unutmuştum sglsun dün kendini hatırlattı oda..

boşwer canım, o kadın senin hayat arkadaşın değil. ne yaparsa yapsın, düşünme bile. senin için önemli sorun eşin.
hem şimdi anlaşıldı eşinin niye dışarıya bağımlı olduğu. annesi gezmede doğurmuş mübarek.
sen de "attım o kullanmadığım parçaları, fakire verdim, senin zaten ihtiyacın yokmuş, sevap olsun dedim "dersin kayınvalidene.:34: :68:

ailenin gelmesi iyi olmuş biraz kafan dağılmıştır..
al senin kaynanayı vur benim kaynanaya insan hiçmi utanmaz yaa peynir yumurta götürürken..
ben açlıktan ölüyo olsam onun kırıntısına tenezül edipte almam yani...
boşver eşin sırnaşsın dursun gelirse böyl böyle yola gelir gelmezsed kendi kaybeder zaten

fazla şımartmışsın canım...erkekler böyle işte sen ona değer verdiğin için bişeler yaparsın onun biryerleri havalara kalkar...mutlaka ama mutlaka dışara yapabileceğin bir aktiviteler bul...evde çok vakit geçirme..bırak o düşsün peşine..illa maaşlı bir şeyler yapmak zorunda değilsin ki

canım eşine güvenmiyosan bence kesinlikle çocuk yapma bekle çocuk olunca işler inan daha da zorlaşıyo..bence biraz uzak kalın birbirinizden kendi arkadaşların falan varsa mesela onlarla buluş ailenin yanına git biraz orda kal kaçan kovalanır misali evlilikte bile olsa ben ce bu kural şaşmaz hatası olduğunda konuş söyel farkına varsın kendini ezdirme kesinlikle canım tüm mesajları okuıyamadım ama umarım bi pot kırmamışımdır:) severek evlenmişsiniz zaten elbet seni kazanmak için uğraşır biraz ağırdan sat canım kendini:1:

ayy kayınvalidenin yüzsüzlüüne yaaa...benim bildiğim gelin alır kaynanadan bişeyler,bu sizden istiyooo....hiç utanmak da yok millette..bak benim kaynananm bende fazla fazla var diye sağolsun bize veriri..peynir olsun zeytin olsun.zeytini falan o kurar bize yani..senin kaynana ise fena...daha da gelinden ne "araklarım" diye düşünüyoo galibaa..pess..

boşwer canım, o kadın senin hayat arkadaşın değil. ne yaparsa yapsın, düşünme bile. senin için önemli sorun eşin.
hem şimdi anlaşıldı eşinin niye dışarıya bağımlı olduğu. annesi gezmede doğurmuş mübarek.
sen de "attım o kullanmadığım parçaları, fakire verdim, senin zaten ihtiyacın yokmuş, sevap olsun dedim "dersin kayınvalidene.:34: :68:
yok cnmm kaynanamın istedigini banyoya serdimmm almasın diye.. çünkü alana kdr bıkmadan ister...gezme yönüüünü annesinden almış eşim orası kesinlikle dogru:)
ailenin gelmesi iyi olmuş biraz kafan dağılmıştır..
al senin kaynanayı vur benim kaynanaya insan hiçmi utanmaz yaa peynir yumurta götürürken..
ben açlıktan ölüyo olsam onun kırıntısına tenezül edipte almam yani...
boşver eşin sırnaşsın dursun gelirse böyl böyle yola gelir gelmezsed kendi kaybeder zaten
aynen cnm bende açlıktan ölsem kimseden istemem bşy yani gruruma yediremem.. kaynanama genelde biz gideriz.. ayda 1 falan gelir bize.. her geldigindede evi boşaltır götürür.. heleki bşyden iki tane varsa kesinlikle alır.. diyelim tatlı hazırlarım yemekten sonra.. o tabagını yer sonra der benim hakkımı koy bşye eve götüreyim... zaten yemişssin be kadınnn bide eve istiyorsun .. ha bide dikat etmesi lazım ydiklerine ama imkansız yani:)
fazla şımartmışsın canım...erkekler böyle işte sen ona değer verdiğin için bişeler yaparsın onun biryerleri havalara kalkar...mutlaka ama mutlaka dışara yapabileceğin bir aktiviteler bul...evde çok vakit geçirme..bırak o düşsün peşine..illa maaşlı bir şeyler yapmak zorunda değilsin ki
öle cnmmm işte zamanla çevre edinirim umudundayım.. arkadaş ortamım memleketimde kaldı..eşimi şımarttıgım kesin ama artık dank etti kafamaa eski karısı yok eşimin artık..
canım eşine güvenmiyosan bence kesinlikle çocuk yapma bekle çocuk olunca işler inan daha da zorlaşıyo..bence biraz uzak kalın birbirinizden kendi arkadaşların falan varsa mesela onlarla buluş ailenin yanına git biraz orda kal kaçan kovalanır misali evlilikte bile olsa ben ce bu kural şaşmaz hatası olduğunda konuş söyel farkına varsın kendini ezdirme kesinlikle canım tüm mesajları okuıyamadım ama umarım bi pot kırmamışımdır:) severek evlenmişsiniz zaten elbet seni kazanmak için uğraşır biraz ağırdan sat canım kendini:1:
yok yokk cnmm inan ben hep derdim evleneyimmm 1 sene olunca bebek yapayımm. ama vazgeçtimm düzelene kdr bebek yapmam..ayrıca pot kırmadın cnm:=)eşime ne söylesen hakeder o derece:)
ayy kayınvalidenin yüzsüzlüüne yaaa...benim bildiğim gelin alır kaynanadan bişeyler,bu sizden istiyooo....hiç utanmak da yok millette..bak benim kaynananm bende fazla fazla var diye sağolsun bize veriri..peynir olsun zeytin olsun.zeytini falan o kurar bize yani..senin kaynana ise fena...daha da gelinden ne "araklarım" diye düşünüyoo galibaa..pess..

hiççççççç sorma cnmmm yani her gelmesinde sinirleniyorm.. aslında götürdüklerinde bşy yok beni fakir etmez ama böle bana garip gelio anne evimde görmedigim için..
ama inanırmısınız eşimde farkında bunun.. biz kaynanama gideriz görümcemde gelir evde ne varsa yemek bile oluyor çogu zaman koyar benim yanımda kızım bunu götür der.. bizede vermez..bari yanımda verme demi kızına.. ayıp yanii nebilim garipsedigim için sinir oluyorumm..bigün kendi anneme gittik.. her gittigimizde annem sevdigim şeylerden koyar.. eşim bi anda dediki anneme.. demek kız anneleri böyle oluyorrr.. benim annemde bize bşy vermez ablama verir dedii.. annemde gülümseyerek yok oglummm ben kız erkek diye ayırmam oglumda evlensin onada veririm dedii:)
masa örtüsü aldımmm çok begendigim için.. 2 tane masa örtüm var.. eskisini istedii dedim değişik değişik kulanıyorum...eşimden sürekli haçlık ister.. şimdi tuturmuş 60 yaşındaki kadın evinin tüm eşyasını deiştrcekmişş.. herşeyi atacam diyor bana. bide kredi borcu bitmedi ogglum yardım eder diyo.. inanın kızlar evt kredi borçu var ama kayınpederimin yüksek emekli maaşı var.. eşimden daha çok alıyor inanın.. hiç ihtiyacı yokk.. amaaa işte ben salak olunca kaynanamda böle söyler.. eşimde annem bölee işte boşver takma der hepp.. çünkü cidden annesinin cingen gibi herşeyi istediginin farkında. kimi zamanda anne ayıp falan der ama anlamaz kaynanam..bu arada diger gelinii ne evine bikere almış nede bikere kaynanama gitmiş kul deil.. konuşmuyolar... o halde bile benim kıymetimi bilen yok..

bu başlığı okuyunca bnmde dertleşesim geldi konuşmaya ihtiyacım var annemlerle konuştum ama yeterli gelmedi. başka bi başllık mı açayım(hiçç istemiyorum) yoksa buraya mı yazayım?

bu başlığı okuyunca bnmde dertleşesim geldi konuşmaya ihtiyacım var annemlerle konuştum ama yeterli gelmedi. başka bi başllık mı açayım(hiçç istemiyorum) yoksa buraya mı yazayım?

başka bi başlık açsan daha doğru olur canım..
arkadaşın konusu dağılmasın...:34:
sen bilirsin yinede

minikgelin arkadaşım Allah yardımcın olsun.
bende bir dua kitabı var. şöyle bir dua var. isterseniz bir okuyun inşallah eşiniz düzelir.

bir bardak suya 7 defa ya hafizü ismi şerifini okuyup üfledikten sonra eş bu suyu içerse huyu güzelleşir.

bir de bu dua:

258 defa ya rahim düzelmesi istenen kişinin ismi niyet edilirek çekilirse kısa zmanda huyunda düzelmeler olur.

Dualarla düzelen birşeyler olsaydı!.......17 senedir allahım bana sabır kocamada doğru yolu göster diye ettiğim dualar kabul olurdu.

Dualarla düzelen birşeyler olsaydı!.......17 senedir allahım bana sabır kocamada doğru yolu göster diye ettiğim dualar kabul olurdu.

Önce siz inanacaksınız ki duanız yerini bulsun. Tabi sinirle söylediğinizi farz ediyorum.:31:

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. Size de burdan dua etmiş olalım.:46::46:

merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..

sen onun annesi olmuşsun kısa zamanda güzelim. hergün çeşit çeşit yemeği yapılıyor, ütüsü kusursuz, akrabalarını ağırlıyorsun sürekli. bırak biraz eşin olduğunu farketsin. tabi sinirli biri mi bilemiyorum ama bir şekilde tepki göstermen lazım.

Back