How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

cnmm ailem arkadaşlaırm yanımda olsa inan giderdim sürekliii umursamazdım bile eşimi..çünkü memlekete eşimle gidince aklıma bile gelmiyor eşim..meselaa haftada bir yemege gideriz iyi bir flim gelirse ayda 1-2 sinemayada gideriz.. ama arkadaşlarıda gelir yalnız sıkılıyor çünkü.. bi bakarım iki taşın arasında aramış.. hadi sinemaya girelim derimm du arkadaşlarda gelcek der..

bune bukadar arkadas bagımlısı olmak ya allahallah ya sevgılıler gununde yanına arkadas getırme esınle sınemaya gıderken yanına arkads getırme yuhhhhhhhhhhh :53::53::53:sasırdım dogrusu

çok şükür cnm bnm iyiyimmmm eşim biraz daha akıllıı çünkü eskisi gibi ilgilenmiyorum.. önceden evde sürekli oturdugumdan takıyordum evde olmadıgı zamanları kafama şimdi zaten yoruluyorummm işten eve gelince evde olmasada dert etmiyroum valla azcık net tv takılıp uyuyorum:) eşim beni bu sıra sinirlendiremez işimi düşünmekten başka bşy yapmıyorum zaten:) hafta sonlarıda dışardayız kahveye gitmedii işe başladıgımdan beri hafta sonu bi gün kaynanamda bigünde arkadaşlarla zaman geçiriyoruz ama hafta içi gidiyor kahveyeee vazgecemezde zatenn.. dün regl olmuştum agrıdan ölüyodum kalktı çay yaptı bana meyve hazırladıı rekor kırdı yani ömründe ilk kez :)
bunların büyük sebebi çalışıyor olmam maaşımın olması onaaa muhtaç olmamam kendime acaip güvenimin gelmesii bi çok etken var.. eskiden evinde hizmetciydim ihtiyaclarını görenn.. şimdii iseeee el üstünde tutuyor tabi yinee arada yaptıgı şeyler oluyor ama eskisinde göre çok şükür..mesela 1 sene içinde hiç çiçek almayan adam işe başladıgım gün odama çiçek yolladıı yani şaşırttı benii.. ama ben o çiçegi çoktan hakediyordum işe başladım diye alması çookta önemli deill neyseee yinede gelişmeler var bunada şükür:)
kaynanama her gittigimde kaynanam sürekli söylenirdi niye gelmiyorsunuz aman birine sadaka vercem geldiniz diye herseferindemi sitemle kapı açılırr bıkmıştım süreklide eşime diyordum annene zatne haftada 1-2 gidiyoruz niye böle söylüyorrr diye.. neyse gecen hafta yine aynısını dedi kaynanam eşimde sinirlendi " bu ne yaa her seferinde aynı şekilde karşılıyorsunuz geliyoruz işteee "diyip fırçaladı ve ondna sonra 1 kere gittik öle bşy demediler:)

canım senin adına gerçekten çok sevindim
inşallah çok güzel günler yaşayacaksın. erkek milleti işte hepsi hemen hemen aynı
şımartınca tepene çıkıyolar, biraz ilgiyi alakayı kesince kedi gibi olup peşinde dolaşıyolar :) anneleri desen tam bir felaket, hiç bahsetmek bile istemiyorum :(((
bebek konusuna gelince daha acele etme derim ben... çalış gez toz kendi paranı ye tadını çıkar
herşey gönlünce olsun canım

bide merak ettım eşiniz kumar oynuyo olmasın?bağımlı gıbı resmen kahveye..

arkadasa katılıyorum bunlar kesın kumar oynuyor sureklı kontrol altında oynayamaz dıyosun da annemlerın altında kahve var ordan bılıyorum kumar oynatmak ıcın gızlı bır bolum yapmıslar polıs geldımı gormesın dıye ordan bılıyorum esın arkadas bagımlısı degılde kumarbaz mı acaba:28:

birden kalk kocanin yanina git ellini tut yanas öp hicbirsey olamis gibi davran birde bunu dene bence ise yarar güller yüz göster saril bakalim o ne yapacak sonucda esin
ya adam zaten cok sevıldıgındem bıyerlerı kakmıs bıde boyle yaparsa ıs ıyıce cıgrından cıkar

Ben de yapmıyorum artık canım buraya ilk geldiğimde bir süre onlarda kalmıştım gerçek yüzlerini gördüm, şimdi asla yapmam ama onlar bekliyor biliyorum.
Valla benim de bazı beklentilerim var onlar yapmıyor ben de yapmam.
İşe başlaman çok iyi olmuş senin için, biraz kendini düşün kayınpederin gelir bir tabak yemek yer ağır gelmez sana tabi ama kızı bu kadar yakındayken eğer ilgilenmezse ayıp eder. Sen de biraz paranı biriktir, eşine verme sakın.
bakalım kayınvalidem iki gün önce gittii dün aldım kayınpederimi yemege hatta gitme kal yalnız ne yapcan evde dedim yok dedii gittii.. başka yerde kalamıyo:) bakalım görümcem çagırcakmıı:) 2 günde bir çagırcam hergün gel desemde gelmez kayınpederim anlayışlıdır:)gelsede 2 saat duurp gidiyor kaynanam olsa gece 12 den önce gitmez:)
bende arkadasla aynı seylerı yasıyorum hemen hemen 2 sene olucak evlenelı benımkının arkadas ortamı yok ısınden evıne evınden ısıne olsa ne yazar gene soguk gene ılgısız bende bakımlı hos bır bayanım gırdıgım tum ortamda dıkkat cekerım ama esım evlendıkten sonra guzelıgımden etkılenmez oldu bız evlenmeden evvel 4 sene gecırdık canım 2 senedır bu olayları yasayan bırı olarak sana sunu soyleyeyım naparsan yap eskı ılgı alakayı gormek cok zor klasık köpruyu gecene kadar ayıya dayı der hesabı yapıyolar esım eskıden benım guzellıgımden okadar etkılenırdı kı anlatamam sımdı ıse sankı bambaska bırı oldu bu yuzden cok kavgalar ettık ılgısızlıgı soguklugundan dolayı tamam duzeltıcem kendımı dıyo soz verıyo yemın edıyo 1 gun sonra gene aynı eskıden gunde 100 msj yazan adam tek msj atmaz oldu gelde delır me evlenınce donen erkeklerden nefret edıyorum:47::47::47:ınsan kendını kandırılmıs degersız hıssedıyo

bune bukadar arkadas bagımlısı olmak ya allahallah ya sevgılıler gununde yanına arkadas getırme esınle sınemaya gıderken yanına arkads getırme yuhhhhhhhhhhh :53::53::53:sasırdım dogrusu

arkadasa katılıyorum bunlar kesın kumar oynuyor sureklı kontrol altında oynayamaz dıyosun da annemlerın altında kahve var ordan bılıyorum kumar oynatmak ıcın gızlı bır bolum yapmıslar polıs geldımı gormesın dıye ordan bılıyorum esın arkadas bagımlısı degılde kumarbaz mı acaba:28:

kac saattır bu konuyu okuyorum sabah olmujs mıdeme agrılar gırdı :93:

yasemin cnm topuca cvp vereyim:) öncelikle sabah 6 ya kdr okumuşssun konuyu başını agrıttım demii:) çok şükür düzelir gibiyiz haaaa sevgili gibi olmuyor tabiki ama eskisinde göre dahaa iyidir. yinede bana yetiyormu hayır.. şevkat istiyorummmm çok farklı bi duygu hanii böle omzumu yaslayayım ve hiçbşyi düşünmeyeyeim diyorum.. eşim biraz sorumsuz mesxelaaa şu sıralar işe bi giidyo bi gitmiyo ondan parada kazanamıyor.. iyiki işe girdmmmm bilmem nolurdu halimiz..eşim özelde çalışıyor ben işe girdigimde aman iki kuruşamı çalışcan dedikii kii maaşım 1500 tl yani bi evi gecindirir.1 ay boyunca o maaşa ben çalışamam dedii. eşim özelde çalıştıgı için kazanınca baya iyi kazanıyor.. şimdideeee benim maaş almamı bekliyorki ev kirasını ödesin..yani elime düştüü nslmışş para beklemekkk anlasın.. bana günlük 10 tl bile bırakmıyordu inanın eve..öle işte aslında anlatsam çok şey vardaaaaa boşveriyorumm artık..bizde evlendik msj atmıyorz cnmm hani önceden 5000 msj hakkı falan vardı biz onu 1 ayda bitirirdikk..şimdi arada msj atar ama sadece eve geç gelcem işten çıktım yemegi hazırla çok acım gibi msj atıyor okdr:)
yinede allah yokluklarını göstermeisn nediyeyim seviyorum belki daha yeni oldugunda 1 senelik evli olunca:) 10 sene sonra fikrim deişirmi bilmem:)

canım senin adına gerçekten çok sevindim
inşallah çok güzel günler yaşayacaksın. erkek milleti işte hepsi hemen hemen aynı
şımartınca tepene çıkıyolar, biraz ilgiyi alakayı kesince kedi gibi olup peşinde dolaşıyolar :) anneleri desen tam bir felaket, hiç bahsetmek bile istemiyorum :(((
bebek konusuna gelince daha acele etme derim ben... çalış gez toz kendi paranı ye tadını çıkar
herşey gönlünce olsun canım
teşekür ederim cnmm bnmmm çalışmak çok önemliymiş onu anladım herkes aman ne çalışcan otur evinde ye iç gez diyordaa.. öyle olmuyor.. oyalanmam gerekk yoksa taktıkca takıyor büyüttükce büyütüyorsun..ben işe başlamadan önce eşimle küsünce ertesi gün işten gelince eşim normal konuşmaya çalışırdı çünkü adam dışarı çıkmış kafasını dagıtmış gelmiş oluyordu bense evde kafamda kura kura deliriyor iyisene sinir oluyordum ..şimdi aynısını ben yapıyorum sinir etsede beni işe gidince kafam dagılıyor cidden eve gelince eşimle ugraşasım bile gelmio valla:) allahım saglık versin herkese gerisi bi şekilde oluyorr:)

merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..

Allah sana sabır versin canım herkezin evde problemleri oluyo benimkide bir pc başındadır bir tv ama tv izlerken benimde ne istediğimi sorar yabancı filmi çok sever benim eşim genelde onları izleriz ama beraber çok bencilmiş seninki :47: :47: :47: kızdım vallahi evlenene kadar canım gülüm sonra nasıl olsa elinde ya hiç gitmiyecek sanır birkaç gün git annene o zaman belki eve gelince kimsenin olmayışı zoruna gider. Hafta sonları damı bişeyler yapmıyosunuz birlikte yani dışarı çıkmak yemeğe gitmek gibi bende evdeyim ama eşimin cebinde para varsa hafta sonları alırız çocuğumuzu da çıkarız dışarı gelir bizi eve bırakır 1-2 saat kahvede takılır gelir eve okuyorum da ben ama okula gitmiyorum sınavdan sınava gidiyorum kızım var çünkü zaten internetten de görüyoruz dersleri evde oyalanabiliyorum yani sende eğer böyle bir imkanın varsa yani açıköğretim de olsa başla yada birsürü kurslar var halkeğitim lerin belediyeler bile açıyo istanbulda ismek mesela canın sıkılmaz evde boş durma durdukça kurarsın sende gez toz arkadaşın varsa etrafında onlara git kendine iyi bak :21: :21: :21:

Allah sana sabır versin canım herkezin evde problemleri oluyo benimkide bir pc başındadır bir tv ama tv izlerken benimde ne istediğimi sorar yabancı filmi çok sever benim eşim genelde onları izleriz ama beraber çok bencilmiş seninki :47: :47: :47: kızdım vallahi evlenene kadar canım gülüm sonra nasıl olsa elinde ya hiç gitmiyecek sanır birkaç gün git annene o zaman belki eve gelince kimsenin olmayışı zoruna gider. Hafta sonları damı bişeyler yapmıyosunuz birlikte yani dışarı çıkmak yemeğe gitmek gibi bende evdeyim ama eşimin cebinde para varsa hafta sonları alırız çocuğumuzu da çıkarız dışarı gelir bizi eve bırakır 1-2 saat kahvede takılır gelir eve okuyorum da ben ama okula gitmiyorum sınavdan sınava gidiyorum kızım var çünkü zaten internetten de görüyoruz dersleri evde oyalanabiliyorum yani sende eğer böyle bir imkanın varsa yani açıköğretim de olsa başla yada birsürü kurslar var halkeğitim lerin belediyeler bile açıyo istanbulda ismek mesela canın sıkılmaz evde boş durma durdukça kurarsın sende gez toz arkadaşın varsa etrafında onlara git kendine iyi bak :21: :21: :21:

cnm benim son sayfalarda baya anlattım işe başladım çok şükür:) eşim eskiden hafta sonralarıda kahveye gitmek için bahaneler uydururdu ş hafta içi zate gidiyorduda şimdi benim işe başlayıp onla ilgilenmedigimden dolayı artıkk eskisi gibi davranmıyo biraz daha ilgili tabi yinede çok sayılmaz.. evlenene kdr bu erkeklerin cnm cicim demesiii. hevesleri gectii ondan başkasınada gitmiycegimden eminn ondan gamsızlaştı:) neyseee çok şükür şimdilik iyiye gidiyor umaırm eskisi gibi olmayız..

cnm benim son sayfalarda baya anlattım işe başladım çok şükür:) eşim eskiden hafta sonralarıda kahveye gitmek için bahaneler uydururdu ş hafta içi zate gidiyorduda şimdi benim işe başlayıp onla ilgilenmedigimden dolayı artıkk eskisi gibi davranmıyo biraz daha ilgili tabi yinede çok sayılmaz.. evlenene kdr bu erkeklerin cnm cicim demesiii. hevesleri gectii ondan başkasınada gitmiycegimden eminn ondan gamsızlaştı:) neyseee çok şükür şimdilik iyiye gidiyor umaırm eskisi gibi olmayız..

aynen canım soyledıklerıne katılıyorum allah mutlulugunu arttırsın maddı acıdanda kendını kullandırtmamaya calıs tabıkı esınde yoksa sende varsa harcama yaparsın ailesınız sonucta ama nebılım ıyı nıyetını suistimal etmelerıne ızın verme ne esının ne kaynananın kaynanan tıplı ınsanları ıyı bılırım dunyaları versen doymazlar ac gozlu olurlar bıde namkor olurlar canım o kaynanana maddı manevı kendını kullandırtma benım yıgenımın annesı oyle yıyıcı bır tıptı yıyenım evlendı gelın kaynanasının ne mal oldugunu gordu bır mesafe koydu araya yıgenım bıle kestı elını ayagını annesınden gelının korkusundan kız cok akıllı bır kız cunku cokta ıyı yaptı yoksa yengem onları cok somururdu yok sıgaram yok yok haşlıgım yok yok verın sunuda gotureyım yok su borcumu odeyın dıye omur boyu yer bıtırırdı allahtan kız akıllı cıktı

Ne güzel.O kadar mutlu oldum ki senin adına.Eskiye göre iyi olması sevindirici.Temennim,en kısa sürede ''işte beklediğim ilgi,istediğim eş''dedirtir sana eşin.Ufak tefek,istemediğin şeyler oluyor evlilikte.Ama gerçekten üzerinde durmayıp inadına tebessüm edince,hayattan daha çok zevk alıyor insan.

peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..

iste bunlari yapmayacaksiniz cok fazla simartmissiniz havalara girmis:51:

evet katılıyorum yapmayacaksın
üzerine titremiyeceksin küçük çocuk gibi
sonrada ciddi ciddi konuşucaksın bu ne be bir senelik evliyiz diyorsun
20 senelik evliler gibi olmuşunuz allah aşkına şimdi sizin yapışık ikizler gibi dolanmanız lazım yahu:44:

Artık tanıyamamak ? erkekler nezaman tamamen teslim oldularda bizde tam anlamıyla tanıdık ki ? siz onun kölesi değil EŞİSİNİZ önce bunu öğretin. Herşeyi üstlenirseniz tabi yapmaz yapan var dimi nasıl olsa :47::47:

konuyu bastan okuyunca ınan cok uzuldum.son yazılanlarwa baktım rahatladım senın ıcın.bak sana ne dıycem umarım yaparsın eşini gıttıgı kahveyı kumar oynanıyor dıye ıhbar et.gercekten öle bısey varsa ayagtı kesılır.benım esımın kahvesı yok ama teknolojı manyagı benmkıde bır ara arkadas manyagı bız de yenı gırdık 2.yılımıza .ılk baslarda kavgalıysak kımseye yansıtmıyordum yabancılara o zaten onun arkadasları ile ilgili bir durum varsa o anlık barısıyordu ustume dusuyordu,baktım olmuyor sureklı benı kandırıryor bende belkı yanlıs ama yaradı kımsenın yanında kavga etmekden cekınmedım ne zaman onun cevresınden ınsanlarla bır araya gelıcek olsa ufak bı seyı buyutup rezıl olduialltan almasına da ızın vermedım,simdi ne arkadaslrı gelır ne eskısı gıbı görusur dısarda onlrla nede baska bısey,bana acık acık bız sureklı kavga ettıgımız ıcın ınsanlar görusmek ıstemıyor dıyor böle olmasın falan.ama onlarda abartmasın cok görusmesınler.haaaa bıde ben önceden esım bana cok guvendıgı ıcın senın esın gıbı kavga ettıgımız zamanlarda eve gec gelıyor,benı arıyıp sormuyor ben kendımı sahıplenılmemıs onun ıcın bı hıcmısım gıbı dusunmeye baslamıstım tıpkı senın gıbı.ne yaptım bılıyorrmusun onun bana olan guvenını kırdım bana guvenme dedım her zaman burda senı beklıyormusum gıbı davranma dedım .ne zaman gıdıcegım hıc bellı olmaz dedım ve benı aldattıgına ınandıgımı söledım.benı umursamaz davrandıgın vakıtlerde benım ne haltlar yedıgımı bılıyomusun dedım.kısacası guvenını kırdım sımdı kavga etsekde arar nerdesın dıye eve vardınmı dıye.sımdı işede gırmısssın cok sukur sıne dör t elle sarıl.yerı geldıgınde lafını sok.1.50 tlye çalısılçmaz dıyormus ya yerı geldıgınde onu bu söledıklerı yuxzunden utandır.sen ne kadr kötu olmayalım dıye ugrastıkca onlsr o kadar abartır.hem iş hem ev dıye kendını hırpalama onun yemegıne ,camasırına yetscem dıye yorgunsan yapma bısey sölersen ben senın hızmetcın degıl hayat arkaadasınım de ama sureklı de bunu karfana soksun bı ımza ile basladıysa ömrunu feda etmıycegını bılsın.hersey bı kere karsılıklı bu hayattta bunu kafasına sok.bıde cok rıca edıcem bunu kesınlıkle yap para bırıktır o bılmesın ama.hayatın neler getırecegını bılmıyoruz hıc bırımız.umarım cok daha ıyı olur hayatınıx.cok uzun yazdım umarım sıkılmazsınız.

son günlerde gelemedim kızlar son yorumlar için teşekür ediyorum:) ev temizlemiyorum artık kadın tuttum eşim ödüyorrr vallaaa her yere yetişememki:)bana gecen dediki işe başladın benim papucum dama atıldı diyo.. bende eeee olacak okdrrr dedimm.. farkında artık eskisi gibi peşinden koşmadıgımınn.. iyii oldu baya düzelmeler var kızlarrrr melek gibi olursa 1 sene içinde hiç şaşmıycam:)kredi kartını verdii çalışıyosun git elbise kıyafet al bolca kendine dedii:)iş yerime çiçek falna yolluyo niye bukdr deişti anlamadım...sanırım çalışan bi eşinin olması hoşuna gidiyo:)

son günlerde gelemedim kızlar son yorumlar için teşekür ediyorum:) ev temizlemiyorum artık kadın tuttum eşim ödüyorrr vallaaa her yere yetişememki:)bana gecen dediki işe başladın benim papucum dama atıldı diyo.. bende eeee olacak okdrrr dedimm.. farkında artık eskisi gibi peşinden koşmadıgımınn.. iyii oldu baya düzelmeler var kızlarrrr melek gibi olursa 1 sene içinde hiç şaşmıycam:)kredi kartını verdii çalışıyosun git elbise kıyafet al bolca kendine dedii:)iş yerime çiçek falna yolluyo niye bukdr deişti anlamadım...sanırım çalışan bi eşinin olması hoşuna gidiyo:)

çok sevindim durumuna, allah nazarlardan saklısın :)

Çalışan eş değil de kaybedeceğinin farkına vardı, sen ne kadar kendini düşünür onu ihmal edersen o kadar üzenine düşer. Malesef erkekler böyle, iyi olmak onlara yaramıyor, ne kadar kötü olursan o kadar değerli oluyorsun.

çok sevindim durumuna, allah nazarlardan saklısın :)
teşekür ederim cnm bnmmm:) inş inşşş böle devamm eder amaa agzım bikere yandıgı içinnn bakalımmmm tedbirliyim:)

Çalışan eş değil de kaybedeceğinin farkına vardı, sen ne kadar kendini düşünür onu ihmal edersen o kadar üzenine düşer. Malesef erkekler böyle, iyi olmak onlara yaramıyor, ne kadar kötü olursan o kadar değerli oluyorsun.

çalışınca evde hizmetci giib dolanmıyorrum mesela bisürü beyaz gömlek giyer eşimmm sürekli yıkamıyorum diyorum temiz giyin iki hafta sonra beyazları yıkıycamm önceden olsa en geç haftada 1 yıkardımmm manyakmışımm ama:) yemekkk yapmayı görev edinmiyorum artık canım isterse yapıyroum istemesse yemege gidiyoruz..ev temizlemiyorum kadın tuttuyorummm eşimden alıyorum parasını:) sonucta sadece ben kulansammmm evim hiç kirlenmez dikat ederimde eşim sagolsun heryeir maffediyor:)
dedigin gibi erkekler iyilikten anlamıyorrr bende anladıgı dilden konuşuyorum artık:)

kızlar merhaba aynı dertten muzdaribim benimde eşim ilgisiz ağlasam ağlama diye kızıyor birde küçük bebeğim var 2 yaşında iyice sinirlerim bozuldu. ne fatura umrunda ne yiyecek hiç borcumuz bitmiyor hergün ayrılma noktasına geliyorum

Back