Eşimi tanıyamıyorum artık:(

duanın gücüne inanan biri olarak bende dualardan yardım almanı tavsiye ederim.
ama daha reel bi yol gösterecek olursam,
amcam aynı senin eşi gibiydi,ama onda çok cazgır bi eş var.
sürekli babamı arayıp kardeşin eve gelmiyor kahveden çıkmıyor çocuklarıyla ilgilenmiyor diyip durdu,
babamda sürekli kardeşini uyardı,evne git,eşine çocuklarına sahip ol diye,
babamda kahve kültürü yoktur,en zevk aldığı şey bizle evde vakit geçirmek,
kardeşinede bunu aşılamak için sürekli akşamları evine misafirliğe gittik,haliyle amcamda kahveye gitmeyip bizle oturdu.derken o oturmalrda fark ettiki çocukları büyümüş,her birinin ayrı bi sorunu var,her biri babasına özlem halinde,eşi kocasının ilgisizliğinden hayata küsmüş..
ve böyle böyle ev hayatına alıştı,sanırım birazda vicdanı sızladı.
varsa eşinizin sözünü dinlediği bi büyüğü ondan yardım alabilirsiniz.
umarım bi yol gösterebilmişimdir.

merhaba kızlarr haber vereyim dedimm:)işe girdimm bugun aradılar beni:) inanamadım kızlar aylardır cvp bekiyordum inanın hergün dua ettimm:) oldu allahıma bin şükür :)garip bi mutluluk var:)haftaya başlıycammm inş i,şe.. bu arada eşimde annemler var diye pek bi iyi ..hoşş iyi olunca çok iyi oluyor o ayrıı.. ama böle iyi halleri az tabi.. kaç gündür bakamıyorum kusura bakmayın olurmu misafirim var..

Konunu yeni okudum ve başta çok üzülmüşken sona bir geldim mutlu haber
Senin adına çok sevindim
Takip eden arkadaşlara yoğun olduğun halde bile cevap yazdığın için herkes adına teşekkür ediyim sana
Mutluluğun daim olsun:)

çok sevindim ..
hayırlı olsun minkgelin
inşallah bütün sorunları hallolur..
artık çalışıyosun ve her istediğini yaparsın eşine bi bağımlılığın kalmadı gözün aydın

canım tebrik ederim çok sevindim, hayırlısıyla çalış kafanı dağıt, para biriktir bol bol ve kendi mutluluğun için harca paranı inş eşinle de aranız düzelir de her şey yoluna girer,, dua ediyorum senin için..

teşekür ederim kızlar alah razı olsun hepinizden:)
eşimm kirayı ödersin artık dedii:) benseee kredi çekip araba alcam kendime:) hemen başlıyayım kredi çekeyimki istemesin para:)
para bi yanaaaa çok mutluyummmmm bi ugraşım olacak sürekli evde kendi kendimi yemiycem:)

Minikgelin hayırlı olsun çok sevindim, umarım çok başarılı olursun. Eşinle aranızın düzelmesi de çok güzel. Birilerinin hayatının iyi gitmesi gerçekten mutluluk verici. Sevgiler.

Minikgelin hayırlı olsun çok sevindim, umarım çok başarılı olursun. Eşinle aranızın düzelmesi de çok güzel. Birilerinin hayatının iyi gitmesi gerçekten mutluluk verici. Sevgiler.

teşekür ederim cnm bu sıra ehliyetimi aldımmmm işe girdimmm ailem yanıma geldii çok mutsuz olurken 1 hafta içinde çok mutlu hale geldim.. allahım büyyükkkk heran herşey oluyor onu anladım.. eşim bundan sonra nsl olur bilmiyorum çalışıyorum ya benim ilgim daha azalcak o keisn yorulup yaarım eve gidince:)herkese iyi gecelerr:) yine ugrarım ara ara:) eşimmm kesin bşy çıkartır yine:)

sakın kırayı odemeye felan kalkma canım dedıgın gıbı en guzelı kredı cekıp araba alman cok sevındım canım benım

[COLOR="#8b0000"]öncelikle bir not : bütün msj lari okumadan zaten cevaplanmis olan sorulari bir kez daha sorup msj kirliligne sebep olanlarin daha dikkatli olmasini dilerim.

sana gelince canim ilk msj n dan beri okuyorum
icim daraldi bunaldi fenalik geldi icime.
bu nasil sorumsuzluktur nasil vicdansizliktir anlamiyorum.

neyseki su an mutlu oldugunu yazmissin.
Umarim kisa süreli olamz bu mutlulugun zira
ben annenler gittitkten sonra esinin davranislarinin
degisecegini hic sanmiyorum evet ise baslayacaksin
bu belki senin de umursamaz olmana yardimci olabilir
ama esin ayni tas ayni hamam devam eder... bence tabii
bunu senin anlattiklarina dayanarak yaziyorum. Insallah
ben yanilirim.

tavsiyeme gelince ; ise girmemis olsaydin bütün
sayfalar boyunca yazmak icin sabirsizlandigim seyi söyleyecektim.
" arkana bile bakmadan annenlerin yanina git "
zira denemedigin bir tek bu kalmisti.
Yani bosanmayi teklif etmissin adam bunu bile kaale almamis ki
senin blöf yapman gerekiyor bence yanii ciddi oldugunu göstermen gerekiyor.
Ha blöfünü ciddiye alir seni secerse ne ala ama secmezse
zaten birsey kaybetmezsin
cünkü evli bile sayilmazsin su halinle.
canim herkes ne yorumlar yapti ne tavsiyeler verdi
ama sen zaten hepsini denemissin ve esin hepsini cürütecek sekilde karsilik verdi. Deneyecek baska hic bir sey kalmamis bence.
Kolunu bükerek acitmasina söyleyecek birsey bulamiyorum bile.

Ha simdi ise giriyorsun elbette onun kahve olayini
falan görmezden geleceksin nihayetinde ugrasin olacak.
Ama isin icinden cikamadigin durumda yani baktin ki hala
kaldiramiyorsun bu hareketlerini ( ki kaldirilmayacak seyler)
o zaman denemedigin tek yol olan
ciddi ciddi bosanma meselesini ac
( hatta annenleri arya sok ) ki tepkisini anla.
Yoksa böyle sürüncemede gider bu is.

Kaynana meselesine de izninizle yuh diyorum. Bir arkadasin dedigi gibi cocugu düzgün yetitirememis utanacagina bir de kalkmis ayrica cektiriyor. Valla pes
s
.[/COLOR]

Son düzenleme:
Önce siz inanacaksınız ki duanız yerini bulsun. Tabi sinirle söylediğinizi farz ediyorum.

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. Size de burdan dua etmiş olalım.

saolun dualarınız için.Ama inanın olacağı yoksa olmuyor.İstediğim kadar allahımdan bazı şeyleri düzeltmesi için dua edeyim.Ne yapabilirki? hamurdaki maya, ne kadarsa hamur o kadar kabarır.

sana değer vermiyor aldırmıyorsa sende o yokmuş gibi davran her dediğini yapmaa git ailenin yanında gez tozz dolaş sık sık aramaa ona onu düşündüğünü hissettirmeee ...sen sanıyorsunki ben bunları yaparsam beni terk eder yok öğle davaaa sen onu tepene çıkarmışsın evde bekleyen bir eşi var yemeği pişiyo kirlisi yıkanıyo ütüsü yapılıyo gel dediğinde geliyoo bunları yaparsan tabi baş edemezsinn sen söylediklerimi uygula bi genede sen bilirsin arkadaşımm .)

cnm işimin olması kendim acaip bigven verdirdi.. haftaya başlıyorum allahın izniyle.. daha çalışmadan bilekendime güeniyorum çalışsam nolur.. bi kaç kez sabah işlemle için gittm.. ozaman bile akşam eve elince yorgun şekilde azcık oturup yattımmm hiç eşim umruma gelmedii valla..bide tüm gün çalışsam sanırım hiç sallamıycam:) kendiside görecek sallanmamanın nsl kötü b his oldugunu.. kendime araba almayı düşünüyorumm tabi kendime diye alcamda eşimin iş yeri benimkinden daha uzak beni bırakıp kendisi gider arabayla.. güya arabada benim olur.. zatenn ehliyeti yeni aldım babasının arabasını falan süreyim ögreneyim diyorum güvenmiyor bana..zaten babasının arabasıda külüstür inanın yani vursamda kimse bşy demez.. kaç kez arabayı ben kulalnayım dedimmmm yok dedii.. en sonnn sinirlendimmm gerek yok zaten kendi arabamı alırım paşa paşa sürer biyerede vurursam kendi arabam sonuçta minnet etmem kimseye dedim..araba almasam kirayı öderim keisn kızlar... geri kalanınıda kaynanam her ay biyler ister.. sadece anneme heray para vercem kardeşimin çeyizini yapıyor eksikleirn alsın diye.. onun içinnn ben parayı kredi çekip bşylere yatırmam şart yoksa boşu boşuna gitcekk..sizce neyapayımmm aba almak mantıklı demii hoş eşim çok kulanır ama olsunnnn en aından paramı kaynanam istemez şunu al bunu al diye... yada aab çok lazım deill ev alalım yavaş yavaş öderiz okdr kira veriyoruz dedimde benim işim garantimii ıllarca çalışcakmıyım kesin dei ondan riske atamıyorum.. sonucta kredi çekip ev alsam 15 sene ödemem lasımm ..öle işte kararsızım şuanda paramı bi kaç ay alıp yiycem bolca sonrada bi yatırım yapmalıyı ama ne ?

saolun dualarınız için.Ama inanın olacağı yoksa olmuyor.İstediğim kadar allahımdan bazı şeyleri düzeltmesi için dua edeyim.Ne yapabilirki? hamurdaki maya, ne kadarsa hamur o kadar kabarır.
cnm inanki duanın gücüne hep inanırdım ama bu sefer ercekten rabbimmmm zor durumumu görüp yardım etti... işi okd rçok istedimki aylardır bulamadıgım iş biandaoluverdi.. bolca dua et allahımmm şu eşlerimize akıl fikir versin..
aynen cnm şimdiden başladım yok gibi davranmaya.. ev temizligine kadın alcam toz bile almıycam daha dedim. yemekleride allah ne verdiyse öle ugraştırıcı şeyler yapmam herseferinde salata çorbaya kdr detaylı yemek yapardım.. şimdi diyorum bi çorba yaparımmmm 3-4 gün yeriz ona göre dedim..allahımmmm herkese önce saglık versin kızlar sonrada geri kalan şeyler oluyor yavaş yavaş

İşe başlamana(başlayacak olmana)çok sevindim canım.Kesinlikle bir uğraş ve maddi gelir olması insanı olumlu yönde etkiliyor.Kendine duyduğun güvenle sağlam adımlar atıyosun.Alacağın para konusunda yatırım fikri sormuşsun.Öncelikle senin de dediğin gibi bir kaç ay istediğin gibi harca.Çok hoşuna giden,almaktan çok mutluluk duyacağını düşündüğün her şeyi al.Kendini mutlu et.Yatırıma gelince,işin özel sektör anladığım kadarıyla.Kendini riske atma derim ben.Kredi çekmek tamamiyle risk.Benim tavsiyem;maaşını alır almaz,her ay aynı miktarda parayı bankaya yatırman.sadece senin bileceğin banka hesabın olsun.eve gelmeden parayı yatırmayı alışkanlık haline getir.Damlaya damlaya göl olur inş.

aslında özel sektör deil cnm sözleşmeli olarak başlıycam ama yinede garantisi yok..ondan ev deilde araba alsam daha kısa sürede taksidi biter 1-2 senede inş..nebilim kıslar ben tutumlu olmasam eşim bi çöp bile almaz yer savurur parasını ondan benim maaşımla bşyler almak isityorum.. almasamda parama göz dikecek kaynanam var.. her ay bşyler ister benden. mobilya alcakmış sinyalini veriyor.. taksitlere yardım edersiniz falna diye.. hiç cvp vermedim.. ondan kredi çekip bşy almam lasımki paramı kredi borcu ödüyorum diyeyim.. bunlaır bile düşündürüyo şu kaynanam.. işte 2-3 ay harçıycam bolca sonaısndada allah büyüktür:)

İlk üç ay kendine ve evine yatırım yap. Gözün nede kaldıysa canın ne çektiyse onu al. Kayınvaliden imalarda bulunursa da gönlünü alıcak ufak tefek seyler alırsın. Sonra direk paranı arabana yatır. Taksitlerini harçlığını benzin paranı masrafını falan düşünerek hesaplarsan 2 yıl içinde güzel bir araba sahibi olmuş olursun.

Eğer baştan işi sağlam tutmazsan havaya gider haberin olsun

kızlar işe daha başlamadımmm ama başlamadan bile ayrı bi özgüven verdi.. eşimle dün dışarıdaydık yemege gitik yine arkadaşları geldi yemege hiç tınmadım bile.. yemegimi yedim sonra kalktım ben alıverişe gidiyorum dedimm.. alışveriyaptım eve geldim eşimde kahveye gitti.. gece 12 de geldii inanın umrumda bile deil.. eskisi gibi sevgimide çok belli etmiyorummm önceden olsa hemen yanına giderdim falan şimdii ya pc elimde oluyor yada tvisliyorum gelirse kendisi gelioo..anladımki bu erkeklere deger vermiyceksiniz verince anlamıyorlar çünkü..
şimdilik böylee işe başlaynca sanırım bi eşimin oldugunu unutcam gibi:)yorgun gelirim evime uyurummm..gecikennnn kariyerimi şimdi yapcamm okdr azimliyimki kızlarrr gece gündüz çalışmak istiyorum..1 sene evde durdumda noldu deli gibi ev temizledim yemek yaptım ütü yaptımda noldu kıymet bilindimi.. hayırr.... bana bi faydası oldumu ... hayır...
bundan sonra peşimden koşan eşim olcakkk süslenip püslenip gitcem.. rejime falan başladım.. eski halime geri döncem söz verdim kendime.haftalık kadın tutcam ev temizligine ben işteyken gelip evi temizlesin..yemekkkk falanda eskisi gibi yapmıycam.. 1gün yemek yapcam 3 gün yiycez:)bakalım böle olunca nolcakk :)

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey istediğin gibi gider

Eferinnnnn tuttum minikgelin seniii
Sevdim ben bu işiii
unutma KACAN KOVALANIR
Hiççç yüz verme kız hiççç baktın dibinden ayrılmıyor
Senin kahve arkadaşların nerdeeee deyiver
İNTİKAM SOĞUK YENEN YEMEKTİRRR

bu arada 2 gğn önce kaynanama gittik..eşim biraz zayıfladı 3 kilo vermiş:) ama düğünden sonra 20 kilo aldı ..ömrü boyunca aşırı zayıf birisiydii.. kaynanamdada misafirler vardıı.. içeri girdik oturdukk ne deseee begenirsiniz.." aaaaaaa gelin oglumu zayıfatmışşş iyi bakmıyor bu ara" dediive cinlerim tepoeme çıktı resmen kızlar.. bende gülerek zayıflasa bile senden aldıgım halinden daha kiloluuu oglun dedim.. sustuuu böle yapmacık gülümsedi bozulmamış gibi.. iyi yaptımmm artık lafımıda esirgemiycem.. gelinim diye ezilmek zorundamıyım bana insan gibi davransın bende ona öyle davranayımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…