Eşimi tanıyamıyorum artık:(

kızlar ben yavaş yavaş yataım sabah iş görüşmesine gitcem dua edin olurmu..
bende evliligin böle oldugunu bilsem sogurdum cnmm.. nebilim güzel bişy diye hayal etmiştim... balayında bileee eşim havuzdan denizden çıkmadı ben mal gibi oturdum şezlongta.. yüzmekten korktugum için.. adamda gayet rahatki sabahtan akşam olana kdr demizden havuzdan çıkmıyordu adıda balayı oldu.. neyse yaa 10 ayı anlatsam bitmezki.. hepinize teşekür ediyorum sonsuz.. umarımm yorum yazan yazmıyan herkes evliliginde ilişkileirnde mutlu olur.. her insan sevmeye sevilmeye laikk. iki günlük dünya.. göz yaşlarımız keşke sadece sevinçten olsa.. iyi geceler kk nın merhametli güzel bayanları.. yarın haber veririmm eve gelince:)

Sana da hayirli geceler bos birak dert etme kendine insallah is görüsmen iyi gecer en azindan kafani dagitirsin kötülere yapilacak bisey yok maalesef:79:

hayatım dünden beri okuyorum bu yazıları......Bu kadar insan yorum yapmış.içlerinden kaçı mutlu ve huzurlu ona dikkat et. ondan sonra evlenip evlenmeyeceğine ,nelerle karşılaşabileceğini gör ,kararını ver.Tabii verebilirsen.

Minikgeliniiiim off offff bende de sendekinin başka bir modeli var.Sendeki evde durmaz benim ki sokağa çıkmaz.Sen adamın suratını yemekten yemeğe görürsün, ben aynı evin içinde suratına bakmak istemem.
Hesapta ben evlenmek için evden kaçtım.4 sene gezdim tozdum.17 senedir de evliyim.evliliğimin 4. senesinde ailemle barıştım.Annem ve babam bana "bu adamdan ne köy olur ne kasaba" dedi.
Kayınvaildem ve kayınpederim" düzelir dert etme "dedi."Sabırlı ol ,sen görevlerini yerine getir,o utansın ,düzelecektir........"
Annem de "kızım adamı annesi babası çekememiş.Sen çekiyorsun.derdin ne?"dedi.....
Bu kadar dedilerin üzerine ne oldu biliyor musun?Hiiiiiçbir şey değişmedi.adam gene aynı adam.ODUN falan demeyin yani onu koyduğunuz yerde durur istediğin şekli verirsin.Kışın yaktığında ısınırsın.Lütfen Vallaha doğaya hakaret ediyorsunuz.Toprağa gömseniz yeşerir.Bu adamlar böyle gelmiş böyle giderler."ADAMLAR"
Bu kadar şey yazılmış.Herkeste aynı dert adam benle ilgilenmiyor.Ne yaptınız "kendi hayatımı kurdum".İşte anahtar kelime bu.KENDİ YAŞAMINIZI DÜZENLEYİN.......
Haahayt diyene de bakın ben halen beceremedim.Konuşmayıp, yemeklerini önlerine koyup,arada bir de poh pohlayacaksın.Poh pohlamadın mı bu seferde aşağılık kompleksine giriyorlar.Zaten yapılarında mevcut olan bir kompleks bu.
Kadınların kendilerinden daha iyi olmasını ,becerikli olmasını,blgili olmasını, hele hele haklı olmasını hayatta kaldıramıyorlar.İnanın acınası varlıklar.

Ben de sıyıdım artık.Sağlıklı düşünemiyorum.İlaç almazsam sakin hiç olamıyorum.Göz pınarlarım kurudu,gözlerim batıyor.Dr.ilaç verdi.Tanıştığım bir dr. bana şöyle bir yol gösterdi.Ben yapamadım.Bende onu yapacak cesaret de yok.Sen daha yolun başındasın zararın neresinden dönersen kardır.Tabi zararr mı kar mı ne olduğuna önce sen bir karar ver.
Önce kimsenin senin kararını etkilemeyecek, ayrı yere bir yere git.Ya da zaten bütün gün senin adam evde değil.Evde düşün.Sen niye evlendin?Ne bekliyordun?Neler umuyordun?Neler buldun?Sonra al eline bir kağıt kalem böl yukardan aşağı mahasebe defteri bir taraf artı ,bir taraf eksi bunlar seni ne kadar mutlu ediyor?
Ben böyle isem eşim ne hissediyor.Acaba o mutlu mu?....
Sonra ki aşama ben ne yapabilirim bunları artı yapmak için?
Sonra ki aşama karşına alıp konuşmak......Biz evlendik.Birbirimizi seviyoruz.Ama bu yaşadıklarımız hiç düşündün mü mutlu musun?....Ya da evlilikten beklentin neydi?...Bunlar mıydı?....
Ama ben mutlu değilim.Benim beklentilerim bunlar bunlardı.Ne yapabiliriz.Ben daha ne yapabilirim.

Ha dinlemiyor konuşmuyorsa, aynen daha önce yaptığın gibi yazacaksın?eee onuda almıyorsa kafası bilemeyeceğim.....
Sen o deveyi bırak çölde kaybolsun.

Benim ki konuş konşulmaz, yaz yazdığının altından başka şey çıkarır.Olayı alır kaf dağına çıkarır.Konu evliliği kurtarmak mı ,ayrılmak mıyken ,yaptığım ya da yapmadığım hatalara getirilir ve beni çileden çıkarıp ,sinir krizine sokup kendisi zeytinyağı suyun üstüne çıkartır.
Sürekli evde eeeee ,evde eee....Ah ne güzel diyeceksin.Kazın ayağı öyle değil.Akşam yatmaz, sabah kalkmaz.Bir dönem eve takmıştı.Orası kirli ,burası kirli, daha sonra çamaşır yumuşatıcısına takıldı pis kokuyor.Yemeklere takıldı, az pişmiş çok pişmiş.Üstüme başıma taktı.Dar giydin,kısa giydin,göğsü açık giydin.Kiloma takıldı....Çok kilo aldın."Artık yürüyemiyorsun,yere yatırıp yuvarlayacağım seni" herkesin içinde bana şaka yapıyor!....Bu lafları söylediğinden 10 kilo fazlam var şuan...
Çocuklara takıldı.Onu yedi ,bunu yemedi,üşüttü hasta oldu,giydi ,giymedi.
Anneme babama taktı, onu dediler, bunu dediler ,şöyle yaptılar, yapmadılar.
Daha yazayım mı?....

Neden hala buradayım yani evliyim?....İnanın bende bilmiyorum.Ama madem ki bunu yaşıyorum.Bende kendi hayatımı kurmaya karar verdim.Başka çare yok.
Çocuklarla alakası yok.Hani al bir yer götür.Birşeyler paylaş kaktıra kaktıra yaptırıyorum.Zorla yaptırılınca da sonuçta muhakkak bir hır gür oluyor.Ancak çoook keyfi olacak ,çocuklarda onun her dediğine he derlerse onlarla ilgileniyor.Yada her ses çıkarmalarına bağırıp sindirerek kendi egosunu tatmin ediyor.
Birşeyler paylaşıyor muyuz?Keyfi varsa.......
Buraya ,bu yazdıklarımı yanlışlıkla okusa varya artık ne yapar ne eder ne söyler bilemiyorum.....

Cvpların hepsini okuyamadım ama belki yazmışındır,üniv mezunu olduğunu söylüyorsun canım hangi bölüm ve neden çalışmayı düşünmedin evlenip eve kapattın kendini anlamadım.Meslek sahibi okumuş bir insanın istisnalar da olsa biraz özgüveni olur bu şekilde kendini aşağılatıp kullandırtmaz.Ben onu seviyorum yazmışınız defalarca büyük konuşmayım ama ben böyle sevgiyi anlamıyorum yaa insan kendini bu kadar üzen bir kişiye hiç kinlenmez nefret etmez mi?Bence acilen kendine bir iş ya da uğraş bul hayatının merkezinden çıkar eşini,bir birey olduğunu hisset.Eşini de al karşına restini çek ben evlilikten şunları şunları bekliyorum diye,kimse senden değerli değil unutma.kendi değerini kendin oluşturursun.

SonuÇÇÇÇÇ;Her koyun kendi bacağından asılır.Ne edersen kendine edersin.
Yolun çoook başındasın allahtan sana manda gibi bir yürek ve sabır diliyorum.Kimseyi değiştiremezsin.7 sinde neyse 70'inde de odur.

Arkadaşlar yazmış.Ama bende yazayım.Ewwwet kendine bir uğraş bulman şart.iş aramayı bırakma,arada da kendine bir hobi bulmaya çalış.Komşuların yok mu?En kötü ihtimalle gün düzenle karşılıklı kadınlarla ,kocaları çekiştirip ,hepsinin aynı kökenden gelen varlıklar olduklarını görüp rahatlarsın.Arada kimi evinde oturup ,kadını horoz gibi gid gid didiyor,arada da konuşmayarak yiyeni mevcut.kiminin kötü huyu,kiminin iyi huyu var.var da sonuçta kadınları tüketen ve böylece kendilerini üstün varlık zanneden ,zavallı acınası varlıklarrrr......

minikgelin iş görüşmende başarılar canım, inş her şey gönlünce olur. kendine olan güvenin tazelenir, evde otur otur beklemekten kurtulursun.

minikgelin canım aksam geldıgımde ılk işim buraya bakmak olcak ıns kabul edılırsın

allah allah acaba böyle davranmasının altında yatan başka bir neden mi var?birşeylere mi kızıyor da böyle davranıyor sorunun kaynağını bulmak lazım olmazsa araya birini koy eşinle konuşsun belki bir sebebi vardır

kızlar iş görüşmesine gittimm müdür şehir dışına gitmiş döndügü zaman size döneriz dedii
bu arada annemler gelcek mecburennn eşimi aradım dedimmm markete gidilcek tmm dediii.. bu arada ehliyeti geçmişsin dedii.. bende biliyorum dedim kapadım... daha eve gelmedii gelincede konuşmaz heralde.. şimdi çıkayım annemler gelcek diye temizlik yapıyorum kızlar.. ögleleyinde internet yoktu bkamadım...

inşalah olumlu bi sonuç alırsın.
kolay gelsin bakalım

Canım inşallah güzel bir cevap alırsın, hayırlısı olsun. Gözün aydın bu arada annelerin gelmesi iyi olmuş, takma kafana birşey.

kiz nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…