- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
kızlar ben yavaş yavaş yataım sabah iş görüşmesine gitcem dua edin olurmu..
bende evliligin böle oldugunu bilsem sogurdum cnmm.. nebilim güzel bişy diye hayal etmiştim... balayında bileee eşim havuzdan denizden çıkmadı ben mal gibi oturdum şezlongta.. yüzmekten korktugum için.. adamda gayet rahatki sabahtan akşam olana kdr demizden havuzdan çıkmıyordu adıda balayı oldu.. neyse yaa 10 ayı anlatsam bitmezki.. hepinize teşekür ediyorum sonsuz.. umarımm yorum yazan yazmıyan herkes evliliginde ilişkileirnde mutlu olur.. her insan sevmeye sevilmeye laikk. iki günlük dünya.. göz yaşlarımız keşke sadece sevinçten olsa.. iyi geceler kk nın merhametli güzel bayanları.. yarın haber veririmm eve gelince:)
inan ki çok korktum ben evlilkten.. önceleri meraklıydım evleneyim, yuvam olsun, kendi düzenim olsun diye.. ama çok düşünmek gerekiyormuş cidden.. eğer huzuru olmicaksa yuvamın ne yapayım ben öyle evliliği.. annemin babamın biricik kızı olarak evde kalmaya razıyım..
kızlar iş görüşmesine gittimm müdür şehir dışına gitmiş döndügü zaman size döneriz dedii
bu arada annemler gelcek mecburennn eşimi aradım dedimmm markete gidilcek tmm dediii.. bu arada ehliyeti geçmişsin dedii.. bende biliyorum dedim kapadım... daha eve gelmedii gelincede konuşmaz heralde.. şimdi çıkayım annemler gelcek diye temizlik yapıyorum kızlar.. ögleleyinde internet yoktu bkamadım...
kiz nerelerdesinkızlar iş görüşmesine gittimm müdür şehir dışına gitmiş döndügü zaman size döneriz dedii
bu arada annemler gelcek mecburennn eşimi aradım dedimmm markete gidilcek tmm dediii.. bu arada ehliyeti geçmişsin dedii.. bende biliyorum dedim kapadım... daha eve gelmedii gelincede konuşmaz heralde.. şimdi çıkayım annemler gelcek diye temizlik yapıyorum kızlar.. ögleleyinde internet yoktu bkamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?