• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun. Yorum yapmadım şimdiye kadar ama ben en çok neye takıldım biliyor musun? Bilmediğin bir yerde sınava gireceğin yeri arıyorsun ve eşin seni zerre kadar merak etmiyor. Yani sen yazdıkça ben şaşırıyorum, ufak tefek görünen o kadar büyük sorunlarınız var ki.. Ne diyeceğimi inan bilemedim, ama Rabbime dua et arkadaşım. Emin ol ki şu hayatta Yaradandan başka hiçbir şeyimiz yok. Ne anne baba, ne eş, ne dost, ne evlat. Herşeyin Gerçek Sahibine sığın, dua et, abdest al, kalbine Rabbini koymaya çalış ki yüreğin ferahlasın. İnan ki hayatın ne kadar mükemmel olursa olsun, kalpler sadece Rabbini anarak mutmain oluyor. Eşine, evliliğine bol bol dua et duanın gücüne inan. Eğer bu evliliği sürdüreceksen dualarınla eşinin kalbini yumuşatmasını dile yaradandan:71:

cnm benim ben o sınav yerine gidene kdr aglamamak için zor tuttum kendimi sabahın köründe yllara düştüm okdr kötü hisettimki.. şimdi baba evimde olsa annem sabah kahvaltımı hazırlar babamla sınava giderdik.. ama eşimm umursamadı bile .. yani belkki başkasına desem aman nevar ayagın yokmu gidersin sora sora der ama zoruma gitti.. eşime şimdiii anlatsam burda yazılanları bidaha abartma der durur.. adam bugune kdr hiç bşyi kabulenmediki şimdide kabullensin..
evlendikkk eşya borcu falan var.. eşim gitmiş altınlarımı bozdurmuş gizlicee.. haberim yokk.. sonra annesine yemege gitmiştik o sıra söyledii bşy söylüycem üzülme dedi.. bende noldu dedim tabii merakla.. bileziklerini alıp bozdurdum borç ödedim sen üzülmeyesin diyede söylemedim dedi.. çıldırdım o anda kzılar. dedimm şimdi dahamı az üzüldümm.. ssöyleseydin zaten verirdimm altın takan biri deilim çünkü.. yatırım zor günler için dursun diye bbulunduruyordum belki bi ikisinide düğün falan olursa takardım okdr.. adamdaki mantıga bakarmısınız gizlice alıp bozduruyor ben üzülmeyeyim diye.. gülemisin aglayamasın bilmiyorum..

Pes valla!
Bence hiiiç boşa konuşup nefesini tüketme.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba..
Annen gelince topla eşyanı bırak kalsın sap gibi..
Ardına dönüp bakma!
Genceciksin, konuşma tarzına, anlattıklarına göre hiç mi hiç haketmiyorsun bunları..
O evde durduğun saniyelere yazık..

Sadece kahveye gitmesi değil ki sorun senin de söylediğine göre,
aynı dili konuşmadıktan sonra saatlerce yan yana dursanız dip dibe yaşasanız kaç yazar??
Ne o bulunmaz hint kumaşı, ne sen dünyaya onun kahrını çekmeye gelmiş birisin.
Bırak gitsin..

cnm benim ben o sınav yerine gidene kdr aglamamak için zor tuttum kendimi sabahın köründe yllara düştüm okdr kötü hisettimki.. şimdi baba evimde olsa annem sabah kahvaltımı hazırlar babamla sınava giderdik.. ama eşimm umursamadı bile .. yani belkki başkasına desem aman nevar ayagın yokmu gidersin sora sora der ama zoruma gitti.. eşime şimdiii anlatsam burda yazılanları bidaha abartma der durur.. adam bugune kdr hiç bşyi kabulenmediki şimdide kabullensin..
evlendikkk eşya borcu falan var.. eşim gitmiş altınlarımı bozdurmuş gizlicee.. haberim yokk.. sonra annesine yemege gitmiştik o sıra söyledii bşy söylüycem üzülme dedi.. bende noldu dedim tabii merakla.. bileziklerini alıp bozdurdum borç ödedim sen üzülmeyesin diyede söylemedim dedi.. çıldırdım o anda kzılar. dedimm şimdi dahamı az üzüldümm.. ssöyleseydin zaten verirdimm altın takan biri deilim çünkü.. yatırım zor günler için dursun diye bbulunduruyordum belki bi ikisinide düğün falan olursa takardım okdr.. adamdaki mantıga bakarmısınız gizlice alıp bozduruyor ben üzülmeyeyim diye.. gülemisin aglayamasın bilmiyorum..

offf offff offfffffff:50::50::50::50::50:

birden kalk kocanin yanina git ellini tut yanas öp hicbirsey olamis gibi davran birde bunu dene bence ise yarar güller yüz göster saril bakalim o ne yapacak sonucda esin

cnmmm nolcakk iki dakkada barışcaz adam yine bildigini okuycak.. yine aynı yine aynı olcaK BİKEREDE EŞİM GELSİN HEP BEN GİDİYROUM HAKLIYKEN HEP BEN GİDİYORUMM..allaha havale etmişim rabbim arkadaşalrından büüyk kazık atırsın.. düşman kesilsinler birbirlerine.. yada başka şehire gidip taşınalım..

arkadaşı kızn eşi kaveden çıkmıyor birde teşekkürmü etsin kız benim yerime onları tercih ediyorsun diye..:4:

tabiki hayir güzelikle kazanmakda bazen oluyor o yüzden öyle yazdim , öteki yolda onsuz olabilecegini gösterek ilgisiz durmak her iki yolda kesinlikle cözum bence ama tabi kisiye göre

Pes valla!
Bence hiiiç boşa konuşup nefesini tüketme.
Bu adamdan ne köy olur ne kasaba..
Annen gelince topla eşyanı bırak kalsın sap gibi..
Ardına dönüp bakma!
Genceciksin, konuşma tarzına, anlattıklarına göre hiç mi hiç haketmiyorsun bunları..
O evde durduğun saniyelere yazık..

Sadece kahveye gitmesi değil ki sorun senin de söylediğine göre,
aynı dili konuşmadıktan sonra saatlerce yan yana dursanız dip dibe yaşasanız kaç yazar??
Ne o bulunmaz hint kumaşı, ne sen dünyaya onun kahrını çekmeye gelmiş birisin.
Bırak gitsin..

öyle sessiz sedasız çekip gitmem canım giderken rezil ederim adamı.. sessiz sakinnn kibar bi insanım ama damarıma basmasın kimse.. gitmeden önce planlarım var sülalesine rezil etcemm arkadaşlarının hepsine gidipp sizin yüzünüzden böyleyiz diycem.. yan çok planım var.. ama öncesinde annenmler gelip gitsin sonra ben gideyim.. bakayım adam oluyomu olmassa.. yapacaklarımın sonucuna katlanacak..

uzun zamandır nice konular oldu burada en çok beni sinirlendiren sizin eşiniz oldu evlen,rken kave alışkanlığı olduğunu söyleseydi ozaman:19:

bu adam kıskanmıyo senı onemsemıyo ınsellıge duskun degıl eş cınseldır belkı kahve arkadaslarından bırıyle ılıskı yasayabılır yanı oyle bı sey cıksa hıc sasırmam

eşinize söylemedinizmi yardıma kadın alıcağınızı bence söyleyin para gerektiğinide söyleyin almayın habersiz güven eksikliği olmasın iyice

bzimle konuştığunuz tüm konuları şu an eşiniz yatmadıysa onunla konuşun pc yi kapatın tv yide konuşucaklarım var deyin

Son düzenleyen: Moderatör:
uzun zamandır nice konular oldu burada en çok beni sinirlendiren sizin eşiniz oldu evlen,rken kave alışkanlığı olduğunu söyleseydi ozaman:19:
valla cnmm kahveye gidiyorud bekarken gitmiyor haberim yoktu desem yalan olur.. ama ozaman eve gitmek istemiyorum annem babam yaşlı adamalr ne oturcam onlarla sıkılıyorum evlenince gitmem kahveye diyordu.. yanii ben bi insanın agzından çıkan herkelimeye inanırım. yalan söleme gibi huyum yok miletide öyle sanıyorum..
bu adam kıskanmıyo senı onemsemıyo ınsellıge duskun degıl eş cınseldır belkı kahve arkadaslarından bırıyle ılıskı yasayabılır yanı oyle bı sey cıksa hıc sasırmam

yok cnm benim eşim ve saz arkadaşları yeterince erkekler kırolar .. eşcinsellik düşüncesi aklımın bi kanarından bile geçmeid bugune kdr:)

öyle sessiz sedasız çekip gitmem canım giderken rezil ederim adamı.. sessiz sakinnn kibar bi insanım ama damarıma basmasın kimse.. gitmeden önce planlarım var sülalesine rezil etcemm arkadaşlarının hepsine gidipp sizin yüzünüzden böyleyiz diycem.. yan çok planım var.. ama öncesinde annenmler gelip gitsin sonra ben gideyim.. bakayım adam oluyomu olmassa.. yapacaklarımın sonucuna katlanacak..

Allaha havale et,
muhattap bile olma,
o planları uygularken harcadığın zamana, yorduğun kafaya yazık olur emin ol..

eşinize söylemedinizmi yardıma kadın alıcağınızı bence söyleyin para gerektiğinide söyleyin almayın habersiz güven eksikliği olmasın iyice
bilio cnm haftalar öncesinden ayarlamıştım.. parasınada veriirm camı sen silme demişti bya yüksekte oturuyoruzda.. sglsun beni düşündügü bi yer oldu.. güvenmesin azda bana güvenmesin .. ben ona yeterince güvenmiyourm artıkk birazda o bana güvenmesin:(

bzimle konuştığunuz tüm konuları şu an eşiniz yatmadıysa onunla konuşun pc yi kapatın tv yide konuşucaklarım var deyin

maç izliyor agzını açmız hiç dinlemez heleki maç varken tv yi kapasam kıyameti koparır:)

valla cnmm kahveye gidiyorud bekarken gitmiyor haberim yoktu desem yalan olur.. ama ozaman eve gitmek istemiyorum annem babam yaşlı adamalr ne oturcam onlarla sıkılıyorum evlenince gitmem kahveye diyordu.. yanii ben bi insanın agzından çıkan herkelimeye inanırım. yalan söleme gibi huyum yok miletide öyle sanıyorum..

yok cnm benim eşim ve saz arkadaşları yeterince erkekler kırolar .. eşcinsellik düşüncesi aklımın bi kanarından bile geçmeid bugune kdr:)
yoo benim eşimde annesiyle babasıyla kalıyordu evlenmeden önce kaveye gitmezmiş:nazar:yinede arkadaşlarıylada nadir
şimdide sizin için söylüyodur evde hanımlamı oturucam diye...

Bu kadar bencil bi insan olamaz heralde saygisi kalmamis sana ne de evliligine bence

bi yolu mutlka vardir evine baglanmasinin

okadarda olmaz tabi ne escinseli ya cok sacma bir fikir , cogu erkek kahveye gidiyor hane böyle olanlar cok , güzelim cocuk meselesi hic oldugumu tamam daha 10 ayli elisiniz ama esin hic cocuk istedimi ve yasi kac esinin

Back