- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi minikgelin
-
kopartırsa kopartsın siz bu kadar üzülüceyinize benbilmiyorum kadında yeri gelince ağırlığını koyabilmeli buda yuva için yapılan bir vazifeki şimdi siz diyorsunuz ya bize kıyameti koparır diye demekki bir korku vermiş size değilmi o niye demiyor geç kalırsam hanım evde kıyameti koparır diyebilio cnm haftalar öncesinden ayarlamıştım.. parasınada veriirm camı sen silme demişti bya yüksekte oturuyoruzda.. sglsun beni düşündügü bi yer oldu.. güvenmesin azda bana güvenmesin .. ben ona yeterince güvenmiyourm artıkk birazda o bana güvenmesin
maç izliyor agzını açmız hiç dinlemez heleki maç varken tv yi kapasam kıyameti koparır:)
kesin öyle karıyla ne oturcam ede der.. bide arkadaşlarııı arada şakayla söyler yengeden izin aldınmı kahve için der.. bunlar kend aralarında hangisi kahveye gelmesse kılıbk durumuna düşüyor kendilerince sanırım.. düşünün kahve için beni yolun ortasında küfürlerle döverim s.tir ol git eve diyip yolladıı. aynı yastıga baş koydugu insanı o kahvedekilere deiştirdi.. eminim karı gibi arkamdanda atıyodurryoo benim eşimde annesiyle babasıyla kalıyordu evlenmeden önce kaveye gitmezmişyinede arkadaşlarıylada nadir
şimdide sizin için söylüyodur evde hanımlamı oturucam diye...
Bu kadar bencil bi insan olamaz heralde saygisi kalmamis sana ne de evliligine bence
bi yolu mutlka vardir evine baglanmasinin
bu adam kıskanmıyo senı onemsemıyo ınsellıge duskun degıl eş cınseldır belkı kahve arkadaslarından bırıyle ılıskı yasayabılır yanı oyle bı sey cıksa hıc sasırmam
ayyy yaa bu çokk kötü ve iğrenç bi düşünce ama ne yazıkki bende sana katılıyorum cnm. inanılmaz gibi gelse de artık kimden ne çıkcagı hiç belli olmuyo:26:
kopartırsa kopartsın siz bu kadar üzülüceyinize benbilmiyorum kadında yeri gelince ağırlığını koyabilmeli buda yuva için yapılan bir vazifeki şimdi siz diyorsunuz ya bize kıyameti koparır diye demekki bir korku vermiş size değilmi o niye demiyor geç kalırsam hanım evde kıyameti koparır diye
kesin öyle karıyla ne oturcam ede der.. bide arkadaşlarııı arada şakayla söyler yengeden izin aldınmı kahve için der.. bunlar kend aralarında hangisi kahveye gelmesse kılıbk durumuna düşüyor kendilerince sanırım.. düşünün kahve için beni yolun ortasında küfürlerle döverim s.tir ol git eve diyip yolladıı. aynı yastıga baş koydugu insanı o kahvedekilere deiştirdi.. eminim karı gibi arkamdanda atıyodurr
umaırm bi yolu vardır. bu son olaydan sonra okdr kinlendimli.. şimdi baırşsak bile inanın içimde bşyleri öldürdü
ben mutlu olmak için evlendim kaveye giden erkek istemiyorum kabul eden etsin ben böyle bir şey kabul edemem yok sende istemiyorsan o zaman işte kapı deyin...ben onun yaptıgı kıyametten korktugumdan deil aslında ugraşasım olmadıgından yapmak sitemiyorum.. ben ondan zerre korkmuyorum inan.. oda benden öyle.. şimdi pcyi kapatıp niye konuşayım ben karşımda mal gibi maç izliyo o niye konuşmuyo valla delirmemek elde deill... pc yi kapayıp sen neyapmaya çalışıyorsunmu diyeyim.. oda bana asıl sen neyapmaya çalışıyorsun der kesin
kelebegim ASIfirari buselik_06 puR nur_bozkurt SenRakiBenBaliK cemresadem minikgelin melodi2 miroskis candan* shekercix natis ven_har avukat_adayi_asli gdogan burina dumannn
bu kadar kişi bu konuya takılmış pür dikkat takip ediyor bende dahil...
valla arkadaşım durumuna çok üzüldüm benden sana tavsiye bu adamdan sana ne köy olur nede kasaba anlattığından bunu anlıyorum ben helede sakın yanılıpta cocuk sahibi falan olmayı düşünme derim seni umursamayan çocuğunu hiç umursamaz en derin aşk sevgi de karşılığı gelmeyince küllenir gider bence hiç gözyaşı döküpte kendini harap etme üniv. mezunuymuşsunda elbet bir gün iş bulursun kendi düzeninide pek ala kurarsın gençliğin güzelliğin enerjin umutların yerindeyken geleceğini görerek hareket et çünki erkek milleti 7 sinde neyse 70 in dede odur
cnmmm benimki çocuk olsada deişmez.. adam daha bana bakmaktan aciz bide çocugamı bakcak..sen şanslı olanlarımızdansın eşin sonunda bulmuş dogur yolu.. daırsı bize inş..Cok zor bi durum ya yasamayan bilmez tabi ama bende yasadim sayilir az cok deli olurdum hep
ama cok sükr söylene söylene konusa konusa düzeldi simdi o kadar umursamiyor arkaslarini ve kahveyi biliyorki ben üzülürüm bebislerimin katkisi var tabiki bana göre
valla öle bi duurm olsa derki ablamı arıyorum yollayayım baksın sana ben çorba yapmaktan ne anlarım der..ne ilaç laısm söyle yolluyayım der.. yapacagı buu.. adam ben fıkır fıkırken yanımda durmuyor hastayken hiç durmaz..vicdan yokkiekiskleri söylemeyin parası kıymetlise hastayım hiçbirşey yapamam sen gel bana çorba yap deyin bezdirin onu..
kelebegim ASIfirari buselik_06 puR nur_bozkurt SenRakiBenBaliK cemresadem minikgelin melodi2 miroskis candan* shekercix natis ven_har avukat_adayi_asli gdogan burina dumannn
bu kadar kişi bu konuya takılmış pür dikkat takip ediyor bende dahil...
valla arkadaşım durumuna çok üzüldüm benden sana tavsiye bu adamdan sana ne köy olur nede kasaba anlattığından bunu anlıyorum ben helede sakın yanılıpta cocuk sahibi falan olmayı düşünme derim seni umursamayan çocuğunu hiç umursamaz en derin aşk sevgi de karşılığı gelmeyince küllenir gider bence hiç gözyaşı döküpte kendini harap etme üniv. mezunuymuşsunda elbet bir gün iş bulursun kendi düzeninide pek ala kurarsın gençliğin güzelliğin enerjin umutların yerindeyken geleceğini görerek hareket et çünki erkek milleti 7 sinde neyse 70 in dede odur
canım buarada o dışarda sen evdesin bütün gün hani şuan çalışmadıgın için sölüyorum. ondaki rahatlık bundan da olabilir nası olsa evde kadınlarla vs die.
sende durma evde öle yarım agız de bugün şuraya gidicem bugün dışarı gdicem şu gün arkadaslarımla buluşucam üniden die. çık gez canım kapama kendini eve
kendimden biliorum öle pek gezen bi tip deilim dersler falan bide üşeniyorum ama 2 gün evden çıkmasam varya artk kafayı yemek üzere oluyorum moralim bozuluyo keyfim kaçıo.
günler geçiyo bebegimm sen hayatını erteleme onun için. bu yaşların bir kere geçtimi bidaha gelmicek unutma
cnmmm benimki çocuk olsada deişmez.. adam daha bana bakmaktan aciz bide çocugamı bakcak..sen şanslı olanlarımızdansın eşin sonunda bulmuş dogur yolu.. daırsı bize inş..
valla öle bi duurm olsa derki ablamı arıyorum yollayayım baksın sana ben çorba yapmaktan ne anlarım der..ne ilaç laısm söyle yolluyayım der.. yapacagı buu.. adam ben fıkır fıkırken yanımda durmuyor hastayken hiç durmaz..vicdan yokki
yok cnm çocukk yapmam allah korusun yanii.. gerçekten düzelir.. adam gibi adam olur ki.. ndkr deişir 30 yaşındaki adam .
canım aslında öyle değil yuvayı dişi kuş yapar derler ya doğru bir kelime eşim yoğun çalışıyor bende tüm arkadaşlarımı tplardım yada onlarla vakit geçirirdimiyice uazaklaşıyor insan bir kaç çift gördüm herşeyi birlikte yapıyorlarcanım buarada o dışarda sen evdesin bütün gün hani şuan çalışmadıgın için sölüyorum. ondaki rahatlık bundan da olabilir nası olsa evde kadınlarla vs die.
sende durma evde öle yarım agız de bugün şuraya gidicem bugün dışarı gdicem şu gün arkadaslarımla buluşucam üniden die. çık gez canım kapama kendini eve
kendimden biliorum öle pek gezen bi tip deilim dersler falan bide üşeniyorum ama 2 gün evden çıkmasam varya artk kafayı yemek üzere oluyorum moralim bozuluyo keyfim kaçıo.
günler geçiyo bebegimm sen hayatını erteleme onun için. bu yaşların bir kere geçtimi bidaha gelmicek unutma
canım evlilik çok güzel herzaman tercih edrim bekarlığa çok mutlu insanlarda var her evlenen tatsızlık yaşayacak diye bir şey yokevlilikten soğudum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?