Eşimi tanıyamıyorum artık:(

canım bu adam seni ciddiye almıyor..
bence senin artık ciddi adımlar atma zamanın gelmiş
gözünü korkutmalısın
yemek temizlik yapmamakla olmaz ki
adam zaten umursamıyo bunları
hatta akşam yemeğe beklemesen de arkadaşlerıyla yese daha mutlu olacak
ondan senin daha ciddi olduğunu göstermen gerek aciz görüo seni şu anda bence...
bolca dua et sana bir çıkar yol göstersin Rabbim yürüdüğün yolda da güç versin...
babana da üzüldüm ayrıca ama konuşmalısın bence
en azından annenle...
Rabbim yardımcın olsun...

şuanda eşim maçın sesini açtı sonuna kdr bende inadına pc den müzigin sesini açtım sonuna kdr inş komşular gelmez:)

cnm bu hafta yemek yapmak zorundayım.. salı günü ev temizliycem bana yardımçı bi kadında gelcek camları falna silmeye bahar temizligi yapcam annem gelmeden:)çarşamba annem hafta sonu babam gelcek ondan yemek yapcammm.. annemler gidince bende gitcemmm memlekete.. ondan sonrada yemek yapmıycam gitsin kahvede yesin. nslsa gelip yemek yiyip gidiyor hiç zahmet etmesin..

zaten çok pişman oldum sonrasında niye çagırdım dedim.. oturdum tam yemeye başladım yine dayanamayıp tabagını badagını koydum çagırdım.. sonradan kendime sinirlendimm inan ama yufka yürekliyim salaklıgıma doymuyayım.. adam seni sabah sınav yerine götürmemiş zaten.. ki ben bu memleketin yabancısıyım sınav yerine gidene kdr anam agladı resmen..

Canım ya,al karşına ciddi ciddi konuş.

"Ben" dilini kullan.Kahveye gittiğin zaman (ben) yalnız kalıyorum,(ben) benimle ilgilenmediğini düşünüyorum,(ben) mutsuzum şeklinde cümleler kur.

(sen) Kahveye gidiyorsun,(sen) benimle ilgilenmiyorsun deme,kendi açından olumsuzlukları anlat.

Evlenmeden öncesiyle sonrasını kıyasla,evlenmeden önce onunla çok mutlu olduğunu söylemekle başla.
Evlendikten sonra umduğunu bulamadığını ve mutsuz olduğunu,bu şekilde devam edemeyeceğini,onun da çaba göstermesi gerektiğini...
Resti çekmeden,yardım ister bir dille söyle.

düşnüyorum da yaradılışımızda var herhalde bu.. aşırı yufka yürekliyiz..

kesinlikle katılıyorum.. iletişimde ben dili çok önemli.. ben psikoloji bölümünde okuyorum canım son sınıftayım.. inanki bu yaşananları okudukça, öğrendiğim herşeyin havada kaldığını hissettim.. ama iletişim kurarken, isteklerini karşındakinin kişiliğne saldırmadan,onun savunmaya geçmesine neden olmadan iletmek çok önemli.. duygularını hissetmesini sağla, ona olan sevgini hatırlmasını dene biraz daha.. son bir çaba daha.. çünkü buna hala ihtiyacın var senin.. hala şefkatini hissetmek istiyorsun haklı olarak umut besliyorsun içinde ufakta olsa...

şuanda konuşupp yine sabahki gibi pişma olmaktan korkuyorumm.. gercekten sabrım yok daha..yarın iş görüşmesine gitsem erkenden kalkcam işyerinin önünde bekliycem gerekirse..yeterki işe gireyim.. eşim benim herşeyi başarabilcegimi unuttu.. peşimden koşan erkekleir unuttuu... kendime güven gelmeli yoksa hiç bşyin üstesinden gelemiycem.. şuanda ben üzülüyorumm kahveye gittiginde yalnız kalıuyorum desem ki zamanında dedim abartma diyor.. görendeee evden gittim 1 ay gelmeidm diycek falan dyo.. adam için kahveee ççookk dogal normal biyer..arkadaşın bitanesi demiş daha demin annenler gelince mecburennn o konuşcak diye.. ciddende öyle.. eşim annemi çok sever çünkü annem eşimi el üsütnde tutarrr.. bakalım neyapcak..yalnız salı günü ev temizligine kadın gelcek acaba onun parasını bırakcakmı eşimm yazık gelen kadınında ihtiyacı var.. eger akşamdan bırakmazsa ben alıp parayı cüzdanıma koycam .. ilk kez sormadan para alcam.. inanın bugune kdr cüzdanına bakmış kul deilim huyum deildir teline bakmam msj kontrol etmem yani hoşlanmam öle şeylerden

yemin ederim kızlar.. her akşam evine adam gibi gelsin 5 de işten çıkıyor istiyorsa kahveye gitsin 2-3 saat dursun akşam 7-8 de evine adam gibi gelsin.. yanımda oldugunu hisedeyim bana yeter.. ne para ne beni gezdir diyorum adama.. sıkbogaz etmiyorum sadece şefkate ihtiyacım var saçımı oksaşın yeter.. kolunu omzuma atsı ytr.. bukdrmı zor.. ben bunlara kanacak insanım.. bıkdrmı zor allah aşkınaa..

hepimizn ihtiyacı olan şey bu.. insan şefkat görse her zorluğa dayanır da,, o eksikse hiçbir şeye gücü kalmıyor..

canım ya kusura bakma ama esının guzel bı dayak yemesını ısterdım ben boyle adam gormedım,pekı sevgılıykende mı kıskanc degıldı

canım ya kusura bakma ama esının guzel bı dayak yemesını ısterdım ben boyle adam gormedım,pekı sevgılıykende mı kıskanc degıldı

evt cnm ksıkanc deil.. yanii çirkin bi kız olsammm tmmda kendimi övmek için deil ama yolda kızlar bile dönüp bakarr.. allah vergisi güzellige sahibim.. ha insanın bahtı güzel olsun yüzü güzle olacagına oda ayrı tabii.. kıyafetime karışmazdıı zaten ben abartılı giymem ..makyaj yaparımmm vallaaa en alasıyla saçlarım bakımlıdır heppp.. hiç kıskandıgını görmedim.. mesela minübüse bindik diyelim bi yanımda eşim bi yanımda başka bi adam gelip otursa kıskanmaz.. ama ben erkek olsam ksıkanırdım şahsen.. bide kıskanılmak isterdim dozunda olcak tabii

bence senın ıcın en ıyısı bosanmaktır cunku esının tutlacak bı tarafı yok ,inş karsına esının tam tersı bırı cıkar ya da esıne sıhırlı bı degnek deger ,yanı senı kacırsalar umrunda olmuyacak

deger verene deger vereceksin bu kim olursa olsun, sen adamin yemegini düsünüyorsun falan filan bosver umursama onun yaptigi gibi fazla ilgilenme, daha sonra konus hane ona mahkum oldugunu sanmasin ben ne yaparsam yapim yanimda kalir diye düüsünmesin , onun aynasi ol aynisini yap bak nasil rahatsiz oluyor, diyorum ya onsuz olamayacaginizi sanmasin erkekler fazla deger görunce iste böyle olurlar

yani hiç merak etmez.. niye böle gamsız anlamıyorumm mesela beni normal gün içinde barıştıgımızda aradı ve ben açmadım duymadım banyodaydım falan diyelimm.. ikinci kez aramaz bense öle bi duurmda açmadıgından yada geri dönmedigi için merak eder ararım.. adamın yapısı bu ama bennn tam tersiyim onun zıt karakterler biribirini çeker derler ya yalan.. bence iki eş herşeyiyle benzemeli yoksaaaa çekilmez oluyor herşey.. benim zevk aldıgım hiç bşyden zevk almaz eşim.. aynı şekilde bende onun zevkleirnden bşy anlamam böle olunca ortak hiç bşyimiz olmuyor..

umarımmm yumuşamam kendimden bu yönden korkuyorum şuanda çok azimliyimm kendime iyi bi şekilde geldim.. ah bi iş buluo başlasaydım ozaman görelim ne oldugunuu.. şte tam bi aynada görecek kendini... beyfendii hergün gömlek deiştirmeye alıştıı.. kendisi çamaşır makinasını çalıştırsın assın ütülesin bende bekarken çamaşır makinasınnın önünden bile geçmiş kul deildim nsl ögrendiysem o da ögrensin..

ha vede içecek su bile kalmadı dolapta boşş.. yarın msj atcam alışeriş yapılcak diye.. mecburen yapmak zorundayım ben sölemessem akıl etmez eşim.. işte çok zoruma gidiyor para istemek markete gidelim demek.. sanki kendime alıyormuşum gibi oluyor bide.. markete gideriz yeter aldın der sankiii kıyafet alıyorum tek ben giycem gibi davranır.. nebilimmm yaa.. allah büyüktürr

okudukca mesajlarını baygınlık geldi bana inan..bi erkek bu kadar mı olur yahuuuu.....söyleyecek söz bulamıyorum...şu an karşılıklı oturuyosunz ama hiç sohbet,muhabbet yok öyle mi??

okudukca mesajlarını baygınlık geldi bana inan..bi erkek bu kadar mı olur yahuuuu.....söyleyecek söz bulamıyorum...şu an karşılıklı oturuyosunz ama hiç sohbet,muhabbet yok öyle mi??

yemin ederim aynen öyel tam karşı karşıyayız şuanda yüzüne bile bakmıyorum inan.. ne kötü bi ortam oldugunu anlatamma bile.

Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun. Yorum yapmadım şimdiye kadar ama ben en çok neye takıldım biliyor musun? Bilmediğin bir yerde sınava gireceğin yeri arıyorsun ve eşin seni zerre kadar merak etmiyor. Yani sen yazdıkça ben şaşırıyorum, ufak tefek görünen o kadar büyük sorunlarınız var ki.. Ne diyeceğimi inan bilemedim, ama Rabbime dua et arkadaşım. Emin ol ki şu hayatta Yaradandan başka hiçbir şeyimiz yok. Ne anne baba, ne eş, ne dost, ne evlat. Herşeyin Gerçek Sahibine sığın, dua et, abdest al, kalbine Rabbini koymaya çalış ki yüreğin ferahlasın. İnan ki hayatın ne kadar mükemmel olursa olsun, kalpler sadece Rabbini anarak mutmain oluyor. Eşine, evliliğine bol bol dua et duanın gücüne inan. Eğer bu evliliği sürdüreceksen dualarınla eşinin kalbini yumuşatmasını dile yaradandan

yemin ederim aynen öyel tam karşı karşıyayız şuanda yüzüne bile bakmıyorum inan.. ne kötü bi ortam oldugunu anlatamma bile.

birden kalk kocanin yanina git ellini tut yanas öp hicbirsey olamis gibi davran birde bunu dene bence ise yarar güller yüz göster saril bakalim o ne yapacak sonucda esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…