- Konu Sahibi minikgelin
-
kaynanayamı benzedi diyosun:):):)
kaynanamda gezmeyi çok sever o özellliigni annesinden almışş.. ama annesi bukdr gamsız deil.. kadını sevmem ama bukdrda günahına girmeyeyim.. iyi yönü az olsada var:)
canım bence de kayınpederinden biraz destek istesen? ban sana bişey anlatayım.
yıllar önce kardeşim yeni doğduğunda biz trakyadaydık.babam devlet memuru adam, kahveyle falan hiç alakası olmazdı. ama bi arkadaş grubu edindi orda nerden çıktıysa, eve gelmemeye başladı. her gece bi yerde içmeye, yok pikniğe yok bilmem nereye. her gece erkek erkeğe takılmalar, gece gelmeler. kardeşim bebek, hasta olur eder bilmediğimiz memleket, annem arabayı kullanamaz. ne korkmuştu annem adam yoldan çıktı görüyomusun diye.
en sonunda dayanamadı, dedemi yani babamın babasını çağırdı bize. dedem de bi kaç kere babamla beraber o arkadaşlarıyla takıldı. yamuk bi durum var mı diye araştırdı. allahtan bişey çıkmadı ama babam da bıraktı zaten tayinimiz çıktı doğuya gittik. yani canım bence birilerinden destek iste. kocan olacak adama da bu kadar yüz verme. cazgır bi kadın ol diyemeyeceğim sana çünkü eşin şiddete meyilli gibi geldi bana. kendini koru canım, maddi manevi. ve yavaş yavaş maddi olarak da birikim yapsan gizli gizli iyi olacak. güven veren bir tip değil malesef.
yok,kaynana cazgır eşi ılımlı ya hani
işin sırrı o diyorum
sen cazgır cadı ol,eş kuzu olsun:86:
canım bence elinden geleni yap ailesi tabiri caizse kulağını çeksin. baktın olmuyor al karşına konuş artık kahveye gitmediği bir zamanda." böyle devam edersen boşanma davasını açıyorum".. baktın ki tık yok adamda, o zaman da başka yapılacak bişey yok zaten canım malesef. sen de insansın ve sevilmeyi hakediyorsun.
ya böyleyken bin laf yiyorum cazgır olsam neyapar bilmem:) belki cidden işe yarar.. ama ilk başlarda kavga ederken çok söylenirdim.. teli çalardı akşam yine hangi arkadaşın arıyor yine bizmei geliyorlar.. yine kahveyemi gitcen derdim. daha telini açıp konuşmadan.. eger o halime cazgır diyorsan ki bennn anca okdr cazgır olurumm.. işe yaramadı malesef.. ilk aylarda evliligimizin arkadaşlaı sürekli bize gelirdiii zamanlı zamasız saatlerde ben uzanmış tv izlerdim pijamalarımı giyip saat 10 da ararlardı kapıyı açın biz geldik diye... e eee kapıya kdr gelmiş nsl içeri almıycan alma desemde eşim alırdı zaten.. ben kkoştur koştur üstümü deiştirirdim suratım yarı asık muhabbet ederdim.. bana sen arkadaşlarıma nsl davranıyorsun böyle yapamassıın diye azarladı.. kaç kez sordum arkadaşlarınmı benmi diye.. hanii sırf eşinin hoşuna gitsin diye insan öyle olmasada tabiki sensin hayatım der demii ama yok öle bşy.. direk arkadaşlaırmın yeri ayrı sen ayrı... onları ayıramam der.. çok zoruma giderdii.. bana dyoki 15 senelik arkadaşlarım dostum kardeşim .. adam kendi kardeşlerinden çok arkadaşlarına tapıyor... ben ömrümde böle arkadaş canlısı nı görmedim kızlar.. arkadaşının eşine haçlık veren bir eşim.. artık düşünün.. arkadaşımın eşi şehir dılına gidince bana şu markannın çantasını al der gider alır.. ben isterim param yoktu fırsatım yoktu alamadım der.. para vereyim git al der yarım agız... yani 10 ayın içinden anlatsam herşeyii inanın 100 sayfa yazsam az olur..
ya böyleyken bin laf yiyorum cazgır olsam neyapar bilmem:) belki cidden işe yarar.. ama ilk başlarda kavga ederken çok söylenirdim.. teli çalardı akşam yine hangi arkadaşın arıyor yine bizmei geliyorlar.. yine kahveyemi gitcen derdim. daha telini açıp konuşmadan.. eger o halime cazgır diyorsan ki bennn anca okdr cazgır olurumm.. işe yaramadı malesef.. ilk aylarda evliligimizin arkadaşlaı sürekli bize gelirdiii zamanlı zamasız saatlerde ben uzanmış tv izlerdim pijamalarımı giyip saat 10 da ararlardı kapıyı açın biz geldik diye... e eee kapıya kdr gelmiş nsl içeri almıycan alma desemde eşim alırdı zaten.. ben kkoştur koştur üstümü deiştirirdim suratım yarı asık muhabbet ederdim.. bana sen arkadaşlarıma nsl davranıyorsun böyle yapamassıın diye azarladı.. kaç kez sordum arkadaşlarınmı benmi diye.. hanii sırf eşinin hoşuna gitsin diye insan öyle olmasada tabiki sensin hayatım der demii ama yok öle bşy.. direk arkadaşlaırmın yeri ayrı sen ayrı... onları ayıramam der.. çok zoruma giderdii.. bana dyoki 15 senelik arkadaşlarım dostum kardeşim .. adam kendi kardeşlerinden çok arkadaşlarına tapıyor... ben ömrümde böle arkadaş canlısı nı görmedim kızlar.. arkadaşının eşine haçlık veren bir eşim.. artık düşünün.. arkadaşımın eşi şehir dılına gidince bana şu markannın çantasını al der gider alır.. ben isterim param yoktu fırsatım yoktu alamadım der.. para vereyim git al der yarım agız... yani 10 ayın içinden anlatsam herşeyii inanın 100 sayfa yazsam az olur..
valla iyi olur cnmm içim biraz sogur ama anlamassık istersnei agzını burnunu kırın iyicene inatlaşır kahveden arkadaşalrından kopmaz..canım biz bu adamı dövdürsek mi?bi kaç kemiği kırılırsa evde oturmak zorunda kalır belki:44:
ay valla sinir oldum, allah sana sabır versin.
arkadaşı ile eşi ünivden sınıf arkadaşlaırydı yanii o kadında eşimin samimi arkadaşlarından.. bi dedigini iki etmez inanın...yok yok bu kadarıda çok fazla artık
bu adam kesinlikle normal değil
sizde arkadaş çevrenize onun yaptığı gibi bağlansanız hoşuna gidecekmi denemek lazım
arkadaşının eşine haşlık vermek kadar saçma ne olabilir ya
aallaha havale ettim artık elimden bşy gelmiorr... çok merrak ediyorummm şimdi kahvede hiç düşünmüyormu...Canım bence senin esin evliliğin ne demek olduğunu idrak edememiş!!gerçekten işin çok zor çünkü adam kendini sana tamamen kapatmış durumda..ii bi ders vermek lazım..
sözün bittiği yerdeyim.
Pardon ama yuh artık ne kadar gamsızmış.aynen öle cnmm.. yani aklıma geldikce anlatsam bu neki dersiniz..
ha bikere kavga ettik ama ben sinir kırızıne girmek üzereyim sinirle gittim üzerimi giydim montumu cantamı aldım akşam 9 evden çıktım.. bide bizim ev ıssız biyerde merkezde oturmuyorz.. dedim arkamdan gelir.. yoksa korkarım yani o saatte bizim evin orda bi adam göremessiniz.. neyse indim apartmandan biraz uzaklaştım ne gelen var ne giden.. neyse evin etrafında tur attım tam 1 saat saat 10 oldu adam gelmeyi bırak aramadı bile neredesin diye. ee o saatte nereye gitcem eşek gibi döndüm eve... ki ne göreyim eşim çayını yapmmış almışş çerezini bi yandan yiyor bi yandan da maç izliyor okdr rahat... sormadı bile nereye gittin..
Pardon ama yuh artık ne kadar gamsızmış.
oooo....valla iyi olur cnmm içim biraz sogur ama anlamassık istersnei agzını burnunu kırın iyicene inatlaşır kahveden arkadaşalrından kopmaz..
arkadaşı ile eşi ünivden sınıf arkadaşlaırydı yanii o kadında eşimin samimi arkadaşlarından.. bi dedigini iki etmez inanın...
aallaha havale ettim artık elimden bşy gelmiorr... çok merrak ediyorummm şimdi kahvede hiç düşünmüyormu...
aynen öle cnmm.. yani aklıma geldikce anlatsam bu neki dersiniz..
ha bikere kavga ettik ama ben sinir kırızıne girmek üzereyim sinirle gittim üzerimi giydim montumu cantamı aldım akşam 9 evden çıktım.. bide bizim ev ıssız biyerde merkezde oturmuyorz.. dedim arkamdan gelir.. yoksa korkarım yani o saatte bizim evin orda bi adam göremessiniz.. neyse indim apartmandan biraz uzaklaştım ne gelen var ne giden.. neyse evin etrafında tur attım tam 1 saat saat 10 oldu adam gelmeyi bırak aramadı bile neredesin diye. ee o saatte nereye gitcem eşek gibi döndüm eve... ki ne göreyim eşim çayını yapmmış almışş çerezini bi yandan yiyor bi yandan da maç izliyor okdr rahat... sormadı bile nereye gittin..
cnm ben eşimi karıma alıp ne söylüyeyim.. yanii düşnüyorum karşıma alıp konuşmayı ama sallamıycakki.. bide nevar biliyormusunuz sevgiliyken hayrandı bana.. ben istedigimi yaparımm en zor işi bile yaparım kızlar... en basidii eşim ehliyet alamassın araba kulanamazsın sen der.. çünkü ben karşıdan karşıya gecerken bile arabalardan korkarım küçükken motobisiklet çarpmıştı ondan beri koorkarım.. ama inada bindimmm ondan iyi kullanıyorum şimdi arabbayıı.. herkes eşime soruyor nsl kulanıyor diye.. eh işte diyor.. nevar o sıra övsen beni.. işe girmek istiyorum diyorumm aman sen yapamassın çalışamassın yorulursun sıkılırsın çıkarsın diyor.. kaç kez iş görüşmelerine gittim.. bi kaçında gel benle dedim.. umursamadı bile.. bana saygısı kalmdıı.. gözünde ev kadınlıgından başka bi işe yarmıyorum.. arkaşalarıyla oturyorz hepsinin eşi var samimiyiz ama.. arkadaşlarının eşlerine hayatım neyapıyosun cnm nslsın diye sorar.. bana daha ne canım dedi ne hayatımm.. küçük şeyler gibi ama çok üzülüyorumm.. ggerçketn haketmiyorum.. şuanda bıraksam eşimi ertesi gün gelen olur inanınn peşimden.. şimdi bile alyansımı görüp biraz uzak duruyor erkekler..canım benim inanki üzüldüm okuyunca...eşin gerçekten çok umursamazmış...yeni evlisiniz ve hiçbişey yaşayamışsınız kıyamam...sen çok haklısın bana kalırsa böyle üzülmekte,sen eşini evinde rahat ettirmek için çayına çorbasına kadar en güzeli olsun diye düşünürken onun bu umursamazlıgı hazmedilir gibi degil...güvenden bahsetmişsin,tamam o çok güzel bişey oda sana güveniyo sende ona,güvenmek sevmek herşeyden önemli ama birazda ilgi gerek..ben senin eşinde "nasılsa artık benim,bende onun"havası hissettim...nasılsa eşim beni çok seviyo bişy demez,kıyamaz,arkadasımlada giderim orayada giderim burayada giderimm...nereye kadar peki..seni zamanla çok yıpratacak bu konu.bence acilen buların hepsini onunla konuşmalısın tatlım..zaman geçtikçe bu rahatlıgı dahada artacak önüne geçemeyeceksin...hem kahve ne yaa tamam binde bir arkadaslarıyla bi çay içmeye gitmesi normalde kahve bagımlısı erkekleri hiç anlamıyorum...yok yok gülüm sen bian önce herşeyi konuş böyle hem ailenden uzakta hemde böyle sıkıntılar içinde solup gidersin..bide üniversite mezunusun yazık etme farklı şehirlerde iş imkanların olur...ya bu konu uzar gider o kadar eksigi varki eşinin...inşallah bian önce kendine gelir ve üzmez seni.yani yorum uzun oldu biraz kopuk yazmış olabilirm ama neresinden tutsamda daha iyi yardımcı olsam diye sinirlerim bozuldu gerçekten.
evt zaten küsünce evde huzurmu var ki durayım der... küsmedigim zamanda evden sıkılıyorum der gider.. yani kahve için sürekli bahanesi hazır. konuşssamda konuşmasamda..kahvesine yine gitsin bşy dmeiyorumki.. ama bukdrda abartmasın istiyorum.. baksanıza pazar günü ben evde mal giibi oturyorum zaman geçsin diye bekliyorum.. hiç üzülmüyor dmek karım evde sıkılmıyormu diye.. 10 aylık evliyiz inanın hafta sonuu evde 2-3 e kdr durdugu çok nadirdir ondana offffff ler püffff ler çok sıkcııev der.. bende ben neyapayım yaaa sürekli böle oturyorum diiyince sen kadınsın hem alışmısın ben alışkın deilim der.. bunun alışmayla ne alakası varki bende sıkılıyorum evde..Umudunu kırmak istemem ama eşini değiştirmen çok ama çok zor. Nerden mi biliyorum kendi babamdan. Hayatı boyunca kahveye gitmiş, gitmese arkadaşları ile takılan, evde sıkılan biriydi. Şu anda 55 yaşında birkaç aydır bıraktı gitmiyor ama evde çok oturamaz. Bunun nedeni annem değil, dırdırcı bir kadın olsa, mutsuz etse neyse. Annem de babamın bütün işini yapar, yemeğini önüne getirir, çoraplarını bile giydirir, güzeldir de ama ilk yıllarda bile öyleymiş babam. Evde gencecik karın varken ne işin var kahvede anlamıyorum. Hizmetçilik yaptırmak için mi evlendin sanki. Ama babam Allah var haftada 2-3 gün bizi dışarı çıkartırdı, gezdirirdi, parka ya da çay bahçesi tarzı yerlere götürürdü. Evde çok oturamaz nedense, evdeyse de tvde haber izler, çay içer, uyur yani ailemle oturayım konuşayım demez. Ailem gelsin bir diyorsun benim babam misafir geldiği zaman çağırır zor getirirdik, bazen gelmezdi, bağımlılık sanırım bu. Allah kolaylık versin.
Yapabileceğin şey çok az, öncelikle herşeyini dört dörtlük yapma, sen de arkadaş çevresi edin onlarla görüş, sesini çıkarma bir süre kendinle ilgilen, ne bileyim alışveriş yap, tek başına dışarı çık hava al. Belki sen kendinle ilgilenirsen, onu ilgisiz bırakırsan, yeni çevre edinirsen noluyoruz der. Bunun dışında söylenirsen, kavga edersen o haklı çıkar evde huzur yok dışarı çıkıyorum der, bunu bahane eder.
Bence bir süre ailenin yanına git değişiklik olur. Bir de çok fazla ilgileniyorsun sanki eşinle, onun özlemesine fırsat vermiyorsun, biraz konuşma durgun dur senin mutsuz olduğunu anlasın.
canım çok özel olmazsa bişe soracağım. yakınlaştığınız zamanlarda nasıl eşin, orda da mı odun gibi yoksa seni sevdiğini hissedebiliyor musun? romantik olduğu zamanlar olmuyor mu hiç? cevaplamak zorunda değilsin canım haddimi aştıysam ama bi ışık görmeye çalışıyorum.:44:
bir de sen şehir dışında bi iş ayarlasan o da gelse taşınsanız olmaz mı canım? büyük şehirde böyle kahve falan zor takılr çalışan adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?