- 28 Temmuz 2018
- 16
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Spektre_sweet
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum. Nerden başlasam bilmiyorum ama iyisimi baştan başlıyım. 6 yıl olucak bu yıl evleneli. Eşimle severek hatta aileler istemediğinden kaçarak evlendik şuan 6 aylık bi kızım var. Herşeyim benim. Eşim biraz asabi olmakla beraber beni çok seven bi eş. Daha doğrusu ben hamile kalana kadar öyleydi eşimin isteğiydi bebek bende istiyodum ama o daha istekliydi. Neyse berbat bi hamilelik geçirdim zaten sinirli olan eşim çekilmez bi adam oldu hergün küfür hakaret her tartışmada dozu daha da artırdı hatta hamileyken bana vurdu. Doğumdan sonra düzelicek diye beklerken hayatı zindan etti bana. Şuan iğrenç bi adama dönüştü vurmalar çoğaldı. Çocukla evle benimle hiç ilgilenmiyo. Yokmuşum gibi artık. Öyleki üzüntümden sütüm kesildi emziremedim kızımı. Ama o en son tartışmamızda bunu canımı yakmak için kullandı çocuğu bile emzirmiyosun bi işe yaramazsın dedi o kadar canım yandı ki. Defalarca boşanmayı düşündüm. Hatta ramazanda onada söyledim bunu istemedi ama değişmiyoda hiç bi iletişimimiz yok. Çok bunaldım konuşuyorum ama fayda etmiyor. Çok kötüyüm uzun oldu kusura bakmayın. Bu arada zamanla aileme karşı sebepsiz kin gütmeye başladı sürekli hakaret ediyo dayanamıyorum artık