• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanıyamıyorum artık

Spektre_sweet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
16
3
1
32
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum. Nerden başlasam bilmiyorum ama iyisimi baştan başlıyım. 6 yıl olucak bu yıl evleneli. Eşimle severek hatta aileler istemediğinden kaçarak evlendik şuan 6 aylık bi kızım var. Herşeyim benim. Eşim biraz asabi olmakla beraber beni çok seven bi eş. Daha doğrusu ben hamile kalana kadar öyleydi eşimin isteğiydi bebek bende istiyodum ama o daha istekliydi. Neyse berbat bi hamilelik geçirdim zaten sinirli olan eşim çekilmez bi adam oldu hergün küfür hakaret her tartışmada dozu daha da artırdı hatta hamileyken bana vurdu. Doğumdan sonra düzelicek diye beklerken hayatı zindan etti bana. Şuan iğrenç bi adama dönüştü vurmalar çoğaldı. Çocukla evle benimle hiç ilgilenmiyo. Yokmuşum gibi artık. Öyleki üzüntümden sütüm kesildi emziremedim kızımı. Ama o en son tartışmamızda bunu canımı yakmak için kullandı çocuğu bile emzirmiyosun bi işe yaramazsın dedi o kadar canım yandı ki. Defalarca boşanmayı düşündüm. Hatta ramazanda onada söyledim bunu istemedi ama değişmiyoda hiç bi iletişimimiz yok. Çok bunaldım konuşuyorum ama fayda etmiyor. Çok kötüyüm uzun oldu kusura bakmayın. Bu arada zamanla aileme karşı sebepsiz kin gütmeye başladı sürekli hakaret ediyo dayanamıyorum artık

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum. Nerden başlasam bilmiyorum ama iyisimi baştan başlıyım. 6 yıl olucak bu yıl evleneli. Eşimle severek hatta aileler istemediğinden kaçarak evlendik şuan 6 aylık bi kızım var. Herşeyim benim. Eşim biraz asabi olmakla beraber beni çok seven bi eş. Daha doğrusu ben hamile kalana kadar öyleydi eşimin isteğiydi bebek bende istiyodum ama o daha istekliydi. Neyse berbat bi hamilelik geçirdim zaten sinirli olan eşim çekilmez bi adam oldu hergün küfür hakaret her tartışmada dozu daha da artırdı hatta hamileyken bana vurdu. Doğumdan sonra düzelicek diye beklerken hayatı zindan etti bana. Şuan iğrenç bi adama dönüştü vurmalar çoğaldı. Çocukla evle benimle hiç ilgilenmiyo. Yokmuşum gibi artık. Öyleki üzüntümden sütüm kesildi emziremedim kızımı. Ama o en son tartışmamızda bunu canımı yakmak için kullandı çocuğu bile emzirmiyosun bi işe yaramazsın dedi o kadar canım yandı ki. Defalarca boşanmayı düşündüm. Hatta ramazanda onada söyledim bunu istemedi ama değişmiyoda hiç bi iletişimimiz yok. Çok bunaldım konuşuyorum ama fayda etmiyor. Çok kötüyüm uzun oldu kusura bakmayın. Bu arada zamanla aileme karşı sebepsiz kin gütmeye başladı sürekli hakaret ediyo dayanamıyorum artık
E yani... Adam sana birşeye yaramazsın diyo den hala duruyosun. Ailenin istemediği biriyle evlilik ancak bu kadar olur zaten. Git ailenin yanına boşa şunu

Evlendikten sonra,çocuktan sonra,yaşlandıktan sonra düzelmek diye bir şey malesef yok. Hatta katlanarak devam etmiş. O kadar üzüldüm ki size içim acıdı. Karnında evladını taşıyan bir kadına hangi sebeple vurulur? Boşanmayı istemiyor madem size nasıl böyle yapabiliyor?Siz de bir annenin evladısınız. Ben kimsenin yuvasına karışıp boşan ya da boşanma demem. Her zaman için kararınız size ait ama kendiniz için değilse evladınız için bu olanlara izin vermeyin. Yarın bir gün ya o sabiye de yaparsa? Varsayalım ki yapmadı, çocuğunuz böyle bir ortamda büyürse bunu normal sanacak. Kız çocuğu o yarın bir gün o da evlenip bunları normal bulursa ne hissedersiniz? Sorunu olan doktora gidip tedavi olsun. Yazıktır günahtır kadınlarımıza ya!

E yani... Adam sana birşeye yaramazsın diyo den hala duruyosun. Ailenin istemediği biriyle evlilik ancak bu kadar olur zaten. Git ailenin yanına boşa şunu
Çocuğum var daha çok küçük bide eğer en baştan böyle biri olsa tamam ama nolduda değişti düzelebilir ama benimle konuşmuyo pişman olmaktan çok korkuyorum

Siddet uygulayan adamlarin duzelecegine pek inanmiorum ama belki bir aile terapisine gitmelisiniz. Calisiyormusun , meslegin var mi? Bir de olasi bir bosanmada ailen yaninda olur mu?

Siddet uygulayan adamlarin duzelecegine pek inanmiorum ama belki bir aile terapisine gitmelisiniz. Calisiyormusun , meslegin var mi? Bir de olasi bir bosanmada ailen yaninda olur mu?
Şuan çalışmıyorum ama eczacı teknisyeniyim mesleği biliyorum terapiste gidersek düzelie gibi umuyorum ama söylüyorum tepki vermiyo ailem yanımda olur boşanma olsa

O evden çıkın artık olur mu ? Şiddet var , hakaret var. Ve psikolojik siddet de var bu işin içinde. Ailenizin yanına gidin Bebeğiniz için yapın bunu.

Benim için çok zor bi durum onun benim için doğru adam olduğunu düşünüyordum onun için ailemi hayal kırıklığına uğrattım ve şimdi onları tekrar üzücem cesaret edemiyorum söylemeye çok üzülücekler çünkü
Himmmm anladım. Fakat aileni uzeceksin diye bir omur gecmez. Azıcık cesaret

Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir vs vs... Bunlar hep fasa fiso. Düzelmeyecek cnm. Aksine daha beter olacak.

Hem psikolojik şiddet hem de fiziksel şiddet görüyorsun. E daha ne bekliyorsun?

En doğru kararı sen verirsin ama insanlar değişmiyor değişmeyecek de bence ailenin yanina git..

Back