ayy egem ömürsün vallahi baska topiclerde de görüyorum seni de yorumlarını severek okuyorum ya
Kusura bakma ama o bir koca, evin direği; stres hamuru değil. Hiç birimiz de bulunmaz hint kumaşı değiliz. Böyle mızmızlıklar sevgiliyken aşkın o ilk ateşiyle bir nebze çekilir. Adam da çekivermiş, tek suçu bu. Halbuki senin nazını cazını çekene kadar baştan restini çekseymiş de sen bu işlerin böyle yürümeyeceğini anlasaymışsın keşke...
Evli bir kadın, bir anne adayı olarak güçlü olman gerekir, makul olman, sabırlı, anlayışlı olman, bir eş olarak dik durman, kocanı gereksiz kaprisle yıpratacağın yerde onu desteklemen ona dayanacak bir omuz olman gerekir, yuvanızı çekip çevirmen gerekir. Çocuk gibi dudağını büzüp sabaha kadar sızım sızım ağlayıp yatağı terkedip sonra da vay neden çok ısrar etmiyor artık diye beklemen gerçekten vahim... Gerçekten.
O ne öyle, mesele ne yani? Kul köle olmaması mı? Hiç bir zaman değildi ki zaten. Yüzleş bununla. Hiç birimizin eşi de kul köle değildir yani. Öyleymiş gibi yaparız hepimiz. Gönlümüz olsun diye, sevdiklerimiz için ufak tefek nazlara katlanırız. Ama herşeyin bir sınırı vardır. Birkaç ay daha yap sen bu yaptıklarını, bak nasıl boşanma lafları uçuşuyor havada sen asıl şoku o zaman gör. İşte asıl o zaman ben o eski adamı geri istiyorum, bu kim dersin. Çünkü her insanın bir sınırı vardır, sen eşini o patlama noktasına ellerinle götürüyorsun. Hiç kimse kimsenin kulu kölesi olamaz şu hayatta. Kapris yapıyorsan karşılığını alırsın; eşin çok sabırlıymış. Hemen psikoloğa git, tedavilerini ol, evliliğini çok geç olmadan kurtar bence. Bu kadar basit değil.
Konusahibi???
Allooo?? Konusahibi???:18:
Yasiyrmusun yoksa yine bayildinmi yorumlari okuyunca???:26:
Bak bir sürü insan senin icin bu kadar yorum yazarken bari bir tesekkür yola.
Senin derdine care arayip yardimci olmak istedikleri icin.
Yorumların böyle olacağını kesinlikle tahmin etmiştim.Üzüldüğüm nokta şu;eşim üzüldüğümü görmezdden geliyor.Az öncede belirttim çok ağladığım zaman fenalaşıyorum insan bir kere gelir bakar sonra gider.Bunuda mı hak etmiyorum?
sende sert davranıyorsun sanki oda artık tavır almaya başlamış.bunları onunla konuş.sen eşime küstüğümde gönlümü almaya çalıştığında şunu yaptın bunu yaptın derim oda bidaha yapmam yada öyle yaparmayım hiç der sever beni.sende nazlan kucağına yat sarıl ağla anlat içindekileri kaçma.
Zaten fazlasıyla yapıyoooo
oğlumun böyle eşi olsa, hiç gözüm götürmez..
allah sen esirge yareppim böyle kullarından..
çocuk zemzemle yıkanıp, gülsuyuyla durulanmış,prenses hazretlerine gene yaranamıyor..
bi de ağlayınca bayılıyormuş, ben oraya takıldım..
nedense bu kez hiç bayılmamış, diğer odadaki eşinin tüm hareketlerini takip etmiş
hem kel, hem fodul..
bi çok kişi arkadaşı kaprisli bulmuş ve hatalı diyor ama bende maalesef konuyu açan arkadaşla aynı düşünce ve karakterdeyim. aynı tepkiyi bende verirdim. çünkü adam zamanında her dk sevgisini gösterirken şu an sanki umrunda değilmiş gibi davranıyor. kadın kendini kötü hissetmiş eşine istediğini veremeyince.adam da onu ağlarken bırakıp odasına laptopunu alıp gideceğine eşinin yanına yatabilir onla konuşabilir rahatlatabilirdi. amacım arkadaşı etkilemek değil ama ben aynı durumda olsam diye bakıyorum olaya.
benzer sorunları bende eşimle yaşıyorum belkide sorun bizde bilmiyorum.abartıyor olabiliriz ama eşimide ben kendi adıma hatalı görüyorum. çünkü ne vaadleri vardı bana evlenmeden önce şu an sanki sevmediği sıradan biriyle evlenmiş gibi hissettiriyor bazen bana kendimi. tekrar başlık açmak istemiyorum.dün yaşadığım bi olayı anlatıp fikirlerinizi istiyorum benzer bi durumda.
olay şu;
hafta sonu ailemin yanına gittim. eşimi otobüsten iner inmez aradım.konuştuk. bi daha ne aradı ne sordu.gece yatmadan önce mesaj attım cvp yok.aradım meşgule aldı.yine ses yok anladım uyumuş.ki eskiden her dk msj atar arar sorardı. sabah erken işe gitcekti uyandırdım. hiç bişi yokmuş gibi davrandı.ve bütün gün yine beni arayıp sormadı.akşam eve gelirken yeni banyo yaptım diye beni karşılamaya gelmedi.bu tavırları ilgisizliği çok canımı sıktı.akşam beni artık sevmiyorsun sen falan diye söylendim.yolculuk boyunca ağladım hiç arayıp sormadın beni dedim ve kafa ütüleme dedi bana.sustum ağladım..ağladım... ağladım... erkenden o yattı uyudu. ben tüm gece uyuyamadım.sabah erkenden kalktı. bana hiç seslenmeden çıktı gitti. çok mu şey istiyorum. kapris mi yapıyorum. ben onu bu kadar düşünürken, severken ondanda aynı ilgiyi beklemek hatamı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?