- Konu Sahibi sweetangel35
-
erkekler oturup sorun çözmeye meyilli bir yapıda değiller ki.. son derece şuçlu oldugu için sigara gibi konularla karşı atağa geçmiş sonra baş edememiş kapıyı çarpmış gitmiş.. ahh cnm ya sen ne kadar yıpranıyorsundur bu durumdan( Allah yardımcn olsun. ama senn tek başına çözebiileceğin birşey değil uzman yadımı şart. acaba sen aynı durumda olsaydın eşin sana bu kadar sabırlı davranabilir miydi? önemli olan şu an burda senn kendini kötü hissetmemen kendine güvenin düşmesin belliki onun meyili.. yetrsizim diye üzülme.. benm aklıma ilk gelen şey şu oldu açıkcası çok tabusu var, belki eşiyle bunları yaşamaktn bile utanıyr bu yzden kendi başına hallediyr
Kabullenecek hıçbişey yok ortada,eğer çözüm yoluna gıtmıyorsa oturup konuşamıyorsa sen daha ne yapabılırsınkı.Zaten sabretmışın aylardır,nedir derdi bunun anlamadım yaa.Evlılığinin en güzel zamanları eşini istemen kadar doğal bişey yok nie bu kadar yıpranasın.Net ve açıkça konuş bidaha böyle gıtmez ben yokmuşum gıbı davranmana son ver yoksa çok şey değişecek de hayatımızda.Eğer bu bı hastalık derecesindeyse vazgeçemiyosan destek alalım aşamıyacağımız bişey yok filan de gayret ciddi.
Suanda ona dedimki ne yapmaya calisiosun yine herseferinde aciklamaya yapmiosunda tartisioruz bunlari ben yapsaydim affetmezdim bile dedim ve hicbisey demedi tek kelime bile etmedi sinir krizi geciriorum resmen elim ayagim titrio. Evi basina yikasim gelio .
Bir arkadaşım 2,5 yıl sürdü demişti beni tercih etmiyor, kendi kendine yapıyor diyordu. Sonunda bu yüzden boşanma kararı alınca gerçeği fark etti ve bana döndü dedi, çok mücadele ettim dedi,
Benimde buna benzer sorunum var, eşim her gece kapımı kapatır, tv de bir şeyler izlerken yakalarım.. Bana yaklaşımı çok yok ama idare ediyoruz artık söylemekten bıktım bende, ne yaparsa yapsın gözü ile bakıyorum. Günahı onun.
Bence sorunun ciddiyetini ona aksettirmen lazım, bu yüzden senden boşanmayı düşünüyorum demen lazım, tedavi olmazsan bu evliliğin biteceğini bilmesi lazım. Yoksa bu devran böyle sürer gider...
Evlilikten önce birlikte olup evlendikten bir süre sonra böyle olması çok ilginç geldi bana :44: O zamanlar ne isteğinde ne de bu isteği eyleme geçirmekte bir problem yoktu yani.. hani kendine güvenmiyor çekiniyor desek başta da öyle olmaz mıydı? ya da evlendikten sonra ilk kez ilişkiye girmiş olsanız uyuşamadığınızı düşünürdük belki.. Bence burada onun o filmlere olan merakının sizde oluşturduğu tepki sorun yaratıyor olabilir. Onun öyle şeyler izlemesini yanlış bulan biri misiniz yoksa hem izlese hem de size karşı da istekli olmaya devam etse sorun yine devam eder mi? Yani siz evde bir kadın varken öyle filmler izlemesini yanlış buluyorum düşüncesindeyseniz hiçbir zaman bu sorun çözülemeyebilir. Hadi beraber izleyelim diyebilir misiniz ona mesela? İnsanların çok çeşitli istekleri, fantazileri olabiliyor ve çoğu kişinin elinde değil onu anlamak ona saygı göstermek bence gidilecek en doğru yol. Eğer ..... filmlerden nefret eden biriyseniz ..... film izlemeyi seven biriyle bu konuda anlaşmazlık yaşamızdan daha doğal bir şey olamaz. Sizin bir iki eleştiriniz tepkiniz de onu sizden tamamen uzaklaştırmış ve o filmlere yaklaştırmış olabilir. Ama sizi tanımadan yorum yapıyorum bir varsayım bunlar tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?