- Konu Sahibi sweetangel35
-
hemen ayrılmak diye bişey olur mu ya?canım sen niye özgüvenini kaybediyosun onun bu konuda eğilimi varsa senin şuçun ne? bence en yakın zamanda ayrılıp kurtulmaya bak, seninde bi hayatın var, çekilir dert değil, sana yazık değil mi?
hemen ayrılmak diye bişey olur mu ya?
işin çözülmesine bakılmalı. eşler arasında herşey açıklıkla konuşulmalı.
o ne öyle hemen ayrıl gitsin
Daha cocuk yok . Duzelmessende olmaz die kendisinede soyledim. Ama ayrilmak istemiyorumda 9 ay oldu kizlar. Ben hic yeni evli heycanini yasamadim. 2 ay kadar surdu sonra hersey bozuldu. Ben hayatimin sonuna kadar boylemi gecircem. Evde benimle degil kendi kendine biseyler yapan biri var. E ben napicam peki. Surekli duzelcek die beklicekmiyim. Ya duzelmesse. Yada duzeltmek icin neden en ufak bi capa gostermezki bi insan.
siz severek mi evlendiniz peki?
yani evlenmeden önce nişanlıyken filan ilgisi var mıydı size bu konularda?
o zaman sana olan ilgisini azaltacak bişey mi oldu geçti aranızda? bi anda değişmesi çok ilginç hemde yeni kavuşmuşken :26:Evet severek evlendik 2 yil falan beraberdik. Ozmanlar hersey cok guzeldi ve sonunda evlenmeliyiz kesinlikle dedik. Evlenmeden once cok istekliydi bambaska bi insandi resmen. Evlendik nolduysa 2 ay gecti bambaska biri oldu.
Evet severek evlendik 2 yil falan beraberdik. Ozmanlar hersey cok guzeldi ve sonunda evlenmeliyiz kesinlikle dedik. Evlenmeden once cok istekliydi bambaska bi insandi resmen. Evlendik nolduysa 2 ay gecti bambaska biri oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?