- Konu Sahibi sweetangel35
erkekler oturup sorun çözmeye meyilli bir yapıda değiller ki.. son derece şuçlu oldugu için sigara gibi konularla karşı atağa geçmiş sonra baş edememiş kapıyı çarpmış gitmiş.. ahh cnm ya sen ne kadar yıpranıyorsundur bu durumdan( Allah yardımcn olsun. ama senn tek başına çözebiileceğin birşey değil uzman yadımı şart. acaba sen aynı durumda olsaydın eşin sana bu kadar sabırlı davranabilir miydi? önemli olan şu an burda senn kendini kötü hissetmemen kendine güvenin düşmesin belliki onun meyili.. yetrsizim diye üzülme.. benm aklıma ilk gelen şey şu oldu açıkcası çok tabusu var, belki eşiyle bunları yaşamaktn bile utanıyr bu yzden kendi başına hallediyr
Kesinlikle bi sorunu oturuo cozemeyiz. Hep hakli cunku ve ben sucluyum. Bu seferde dun gece yakaladim die suclu oldum konusmuyoruz. Ama o yaptigi icin suclu degil. Tekrar barissak tamam tamam sus konusmayalim tartismayalim dio. Konu hic konusulmadan kapanio. Sinir hastasi oldum artik surekli ufacik seylere agliyorum geceleri uyuyamiyorum insaf yani...