Canim allah yardimcin olsun bizim
Adamda bakiyordu belkide hala bakiyordur bilmiyorum ama oylr bana karsi bir degisiklik yok, cok arzulu cok istekli ama erken bosalma sorunu var. Doyumsuz bunlar galiba yapmadigim etmedigim sey kalmadi bakmamasi icin.. Ama nafile... Kendimi o kadar cok kotu hissetimki inanamassin , cirkin , igrenc kadinligimi sorgular kendimi ordakilerle kiyaslar oldum bunalima girdim uyuyamadim rssmen.. En sonunda doldum tastim yeter artik anneme gidiyorum bosanirsak bosanalim dedim sana ihtiyacim yok, aldim kizimi dustum yollara sonra bu yemin billah son kez gel bir daha yakalarsan git felan dedi ama bunun yemininede guven olmazya neyse.. Bu huyunun disinda cok memnunumdur kocamdan . Bende aslina bakarsan gozdagi icin boyle yaptim sanmasinki gidemem korkarim yetti cunki artik, annemede anlattim durumu esimi cok sverler cunki yoksa yine benden bilirler diye, oda gel dedi. O gun bugun yakalamadim gerci uyandi artik oda bakiyordur caresine ama napcan off off.. Gitsen bi dert kalsan bir dert.. Bosaa sebebi olamaz bence ama sende durum
Biraz farkli tabiki sende ac oyle siteleri de bende izliyorum ordaki sexy erkekleri felan de ben bizimkine diyince kizmisti sok olmustu boyle zoruna gitmisti dedim sen izliyorsunda ben bakamazmiyim adamlara :))