Esimi surekli yakaliyorum:(

Aynen bence de doğru tepki.. sen bakarsın da ben bakamaz mıyım

Bir arkadaşım var , o da sürekli eşini izlerken yakalıyordu. tabii eşi her seferinde inkar ediyormuş.. sonunda o da interneti kapattırdı. Ama şahsen ben tam olarak neleri izlediğini merak ederdim ilgisini çeken ne ? .. Bu arada arkadaşım çok baskın karakterli biraz fazla konuşan birisidir.. sende öyle misin acaba ? bu da erkeği maalesef ki soğutan bir durum olabilir..

sizi isteyip istemediğinle ilgili bişey demiyormu?bi sorun kendisine benimle ilgili bi problemmi var yoksa sorun sendemi diye açıkça söylesin.sizde ona göre hayatınıza yön verirsiniz diye düşünüyorum.

pc ye gidip izlemeye başladığında sizde yanına gidip izleyin.senin canın canda benim ki patlıcan mı dimi yani.:116::76:

tatlım öncelikle bende çok üzüldüm ama bak bunu deyebilirsin sende izle onla yani o anki dürtüleri sana yöneltebilir ve bence bütün dişiliğini kullan bu çok igrenç bi durum farkındayım da ordaki kadınlar gibi falan davran bakalım bi nolcak.
bide bende 1,5 yıllık evliyim ve sizin gibi ewlilik öncesi ilişkimiz vardı ama benm kocamında ewlendıkten sonra bi ilgisizlik vurdumduymazlık oldu bende çok agladım üzüldüm neden byle diye hatta hep benim yaklaşmamla oluyodu ve çogu zamnda reddediyodu şuan kısmen düzeldi ama ben çok laf sokmaya başlamıştım( iyi laf sokarım ) hatta gururuna bile dokundurmuşumdur şimdi iyi kötü iyi gene en azından o yaklaşıp başlatabiliyo. ben maddiyatada bagladım malum düğün borcu sen bencede bunu dene izle ordaki kadınlar gibi davran bakalım nolcak ..... allh yardımcın olsun

Benim aklima iki sebeb geliyor. Oradaki siteler gibi ayni seyi de isteyebilirler. Daha aktif birini. Evlenince heyecan kalmiyor galiba siradqnlasiyor .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende izliyomuş gibi yap bence. seni yakalasın. sorarsa sen izliyosun bende merak ettim. artık bende izlicem de. belki o zaman bırakabilir. Zor bi durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…