Esimi seviyorum ama

Banyo yapmasına mani hastalığı ne eşinizin???

Sanırım anlatamadım veya okumadınız ben adetlerini bilmediğim için düğünden önce sordum zaten o da evet dedi. Beni kıran şey takmamasi değil bırakıp gitmesi. Zaten çok uzun zaman oldu ve bir kere bile eşime imada bulunmadım. Ben paraya pula bakmam.
Fikirleriniz için teşekkürler psikiyatriste gidiyorum hatta yarın randevum var

İlgilenmediğimi nereden biliyorsunuz? Her gün gidip sariliyordum ama çoğunlukla basım ağrıyor yanım ağrıyor yeter bu kadar diyipgonderiyordu yanından. Bunun gibi şeyler. Yakınlaşmaya calissam uzaklaştırıyordu.
Sadece tek taraflı eleştirmek için yaklasmisiniz. Kusura bakmayın sizde. Yanımda yatmıyor. Yatsa bile hemen uyuyor. Veya ileri gitmiyor. Telefon mailler hepsini biliyorum defalarca baktım bişey yok.

Teşekkürler basım çok ağrıyor şu anda zaten mutsuzluktan

Teşekkürler bunu rica ettim ondan bakalım bu birkaç günde ne olacak. İki gündür konuşmuyoruz. Hemen boşanmak istemiyorum çünkü eşimin başka kusuru yok

İlginiz için teşekkürler basım o kadar ağrıyor ki tek tek yazamiyorunvkusura bakmayın iyi değilim

Başarısız ilişki denemelerinden dolayı isteği kaçtı belki gudusuzlesti belki ereksiyon problemi cekiyor o yüzden yanaşmıyor bi cok sebebi olabilir .. Banyo konusunda bende cok skinti ccekiyordum astım tedavisi olduktan sonra geçti herseyin çaresi var yeterki çözüm odaklı olunsun

Ablutofobi:

Duş alma korkusu
ablutophobia kişisel temizlik korkusudur. bu korku, kişinin çocukluk zamanlarında duştayken ya da kişisel temizlik sırasında sorun yaşayan (örneğin ölen) kişileri görmesinden kaynaklanıyor. araştırmaya göre duş almaktan korkanların büyük bir kısmı çocukluk zamanında televizyonda gördüklerinden sonra duş almamaya başlamış .

Yani derine inmek gerekiyor. Iyi bir doktordan psikoterapi almalısınız. Bir de depresyonda mi, cok mu ümitsiz? Hayata karşı bu ümidi yok mu? Nasıl bir çocukluk geçirmiş? Altında bipolar2 gibi bi hastalık yatabilir mi gözlemlediniz mi?

Şahai fikrim;
Eşinizin eşcinsel olduğunu düşünüyorum. Ve sizin şu an yapmanız gereken en iyi şeyin boşanmak olduğunu düşünüyorum.

Hayır önceden bişey yoktu tertemiz gelirdi yanima evlendikten sonra bir hal oldu. Ama uzak mesafeyi bizim her gün gorusmuyorduk

Kendiniz diyorsunuz işte uzak mesafe ilişkisiymiş ayda 1 görüyorsanız mesela banyo yapıp geliyordur. Kandırılmışsınız.
Rica ediyorum duş almayıp etrafta dolaşan eşiniz dahi olsa sevmeyin. Dışarıda beraber çalıştığı kişilere, toplu taşımadaki diğer insanlara yazık. Temiz ve kokusuz gezmek toplumsal bir sorumluluk. Daha önce kokan birini gördüğümde eşi, çocuğu, kardeşi yok mu nasıl böyle yaşıyor diye düşünüyordum. Bu forumda gördüm kocam banyo yapmıyor kokuyor ama seviyorum diyen o kadar çok kadın varmış ki. Toplumdan dışlanmaları gereken yerde adamı koca yapıp bir de baba yapmaya çalışıyormuş insanlar, çok şaşırıyorum.

Bir psikoloğun yanında çalışmıştım orada bir kız danışan vardı 15 yaşlarında hiç banyoya girmiyormuş korkuyormuş saçları keçe gibi olmuştu artık pislikten yanlış hatırlamıyorsam 4-5 seans sonra kız tertemiz geldi psikolojik destek çözdü bu sorunu bence sizde yardım alın bu konuda

Yalnız kalmaktan korktuğun için yürüyen bir çöp tenekesiyle evli kalmak bence karıkoca hastasınız hem de ağır hasta hala o pis kokan adamı sevebilmek nasıl bir acizlik bu ya ben artık erkeklere suç bulamıyorum böyle adamları yücelten sizsiniz sonra niye bana ilgi göstemiyor al işte bundan

Ben de vajinusmus yaşadım 3 ay kadar.Eşimle parmak çalısması yapmadım ben,aparat Yaptım kendime inceden Kalına doğru..benim eşim de yanaşmıyordu egzersize dahil olmaya ben de aparat fln kullandım o daha etkili parmaktan ama tabi Öncesinde parmak ile çalıştım.seni bu konuda çok iyi Anlıyorum inş bi an önce yenersin

Biliyorum ne dertler var ama sadece aile istiyorum. Dört yıl boyunca doktora gittim doktor esinizde gelecek dedi gelmedi. Buradan bulduklarimi yaptım ama tek olmuyor kaç kere ona da söyledim hep birlikte bahanesi oldu.

Canım benim aile kurmak istiyorsun da bu adam doğru kişi mi sence? Bak kaç tane hap içiyorsun yazık değil mi ruhuna bedenine? Eşine rest çek, ya kendini düzeltirsin ya beni kaybedersin de.

Konu para pula bakma meselesi değil ki.Siz de söylüyorsunuz bakın uzun Zaman geçmiş bir meseleyi unutamamışsınız.Keşke elinize söyleseydiniz içinizde büyüteceğinize.İmada bulunmadım diyorsunuz , açık açık söyleseniz o da Nasıl davranacağını bilirdi siz de içinizde tutup sıkılmazdınız yıllarca.Her neyse Allah yardımcınız olsun.İnşallah her şey düzelir.

kesınlıkle psikiyatriye gitmeli... siz neden günde 3kez sınır ılacı kullanıyorsunuz lutfen toparlayan taraf olun ya da ayrılın omur geçmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…