- 4 Ağustos 2015
- 93
- 75
- 88
- 31
- Konu Sahibi yorgnhayat
iki türlü de mutlu olamıycam sonuçta beni dişünselerdi eğer bir orta yol bulurlardı herkes ısrarla kendi tarafına çekmek zorunda değidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumda eşin olsaydı ne yapardı diye düşün.. Ve ona göre karar ver. Eğer oda senin için ailesinden vazgeçebilecek bi insansa seni o kadar seviyorsa eşin.merhaba ben 4 yıllık evliyim eşimle 8 yıldır tanışıyoruz evlenme aşamasında annemle eşim ve onun ailesi arasında sorunlar çıktı. annem eşimi pek istemedi düğün öncesi alışverişlerinde sıkıntılar çıktı git gide araları açıldı. neyse bir şekide evlendik sorunlarla el öpmeye geldiğimiz zaman yine tartışma oldu eski meseleler konusunda ve eşim iyice soğudu. bayramlarda ailemin yanına gitmemeye başladık tekrar sorun çıkar huzurumuzu bozmayalım diye düşündü eşim hep. ailem yıl bir evimize geldi. ama geidiği dönemlerde ufak tefek atışmalar yine oldu. en sonunda eşim ya ben ya ailen dedi.
çok zor durumda kaldım birşeyler düzelir belki diye eşimi seçtim ve ailemle bir yıl görüşmedim.bu sırada onun ailesi ile görüşüyorduk ve bu durum benim zoruma gitmeye başladı. eşimle konuştum ailemle orta yol bulmayı böyle devam edemeyeceğin söyledim,çok sinirlendi ailen için gidecek misin diye yapılanları görmüyormusun evli olmamızı istemiyor herşeye karışmak istiyor gidersen mutlu mu olacaksın dedi. tüm olanlara rağmen onları seçeceksen git yürü dedi. ailemde artık yeter ezdirme kendini bencillik yapıyor çık gel diyor. gelmezsende bizi kaybedersin diyor.
ne yapacağımı bilmiyorum çok zor karar vermek
Aynı durumda eşin olsaydı ne yapardı diye düşün.. Ve ona göre karar ver. Eğer oda senin için ailesinden vazgeçebilecek bi insansa seni o kadar seviyorsa eşin.
evli ve eşiyle problemi olmayan kızlarına yuvanı dağıt gel diyen aile de hatalı
onlarmı benmi diyen eş de hatalı fakat
ben buradan bakınca eşinizin tepkisini ailenizinkinden daha mantıklı buluyorum çünkü
zaten bir sene boyunca ailenizle görülmeyerek adama o rahatlığı tattırmışsınız
ayrıca anneniz eşinizi sevmiyor diye sizin duydugunuz sevgiyi hiç edemez
eşinizle bu sorunlar dışında başka bir şey yok ise size şunu söyleyeyim
aile candır ama birgün gelecekte düşerseniz sizi kaldıracak olan da eşinizdir
aynen benimde düşüncem sizinle aynı benim eşimden şuan tek beklentim; tamam ailemi sevmeye bilir konuşmak istemeye bilir ben onu zorlayamam zaten bu konu da ama benim istek ve düşüncelerime de saygı duymak zorunda! en azından benim tek gitmeme karışamaz ailem sonuçta sıradan bir akraba değil.
bilmitorum siz evlimisiniz ama eşiniz fikrinizi önemsemeden bunu zorlasa kabul edebilir misiniz? etseniz bile zamanla zorunuza gitmez mi bu
Ayy aynı eski kayınbabam işlerine gelecek bir şey olsaydı oğullarını öyle bir yola getirirlerdi ki.. Gelmeyecek bir şey olunca da hem erkek arkadaşım bana kızardı onlara neden anlattın diye hemde babası ben karışamam derdi. Ilerde çoluk çocuk olunca bizler için daha zor olacaktı bu durum. Senin içinde aynı şey geçerli. Sevgi fedakarlık gerektirir belki iş ciddi boyuta binince eşin hatasını anlarevet bende aynı şeyi sordum bana sana sıkıntı veriyorsa seni seçerdim diyor. AMA bu durumda babası beni arayıp mutlu olmak istiyorsan annene hayatından çıkarman lazım diye oğlunu desteklemişti beklemezdim böyle bir durum sonuçta baba olarak beni de düşünerek yanlış yaptığının söylemesini isterdim. neyse bu olaylardan önce babasıyla konuştum kibar bir dille böyle olmayacagını ailemi özlediğimi 1,5 yıldır görüşmediğimi benim üzüldüğümü kimsenin fark etmediğini,birşeyler yapmamız gerektiğini,ilerde çocuğum olunca onları daha da çok arayacağımı belirttim.
eşimle son bir kez konuşmasını istediğimi söyledim. oda oğlunu aramış ilk işi bu konu da bana kırıldığını ve onun birşey yapamayacağını söylemiş. eşimde telefonu açar açmaz kızarak bunu söyledi bana onlar ne yapsın niye onları da işin içine katıyorsun kırıyorsun diye. basit bi olaydan bana bunu diyorsa ileri de benden istediği fedakarlığı yapacağını sanmıyorum yani
Haksız mıyım ?
Ayy aynı eski kayınbabam işlerine gelecek bir şey olsaydı oğullarını öyle bir yola getirirlerdi ki.. Gelmeyecek bir şey olunca da hem erkek arkadaşım bana kızardı onlara neden anlattın diye hemde babası ben karışamam derdi. Ilerde çoluk çocuk olunca bizler için daha zor olacaktı bu durum. Senin içinde aynı şey geçerli. Sevgi fedakarlık gerektirir belki iş ciddi boyuta binince eşin hatasını anlar