Esimi seviyorum ama

Abarti degil de takarsa takar takmasa da hadi yuz gorumlugu takacak misin denmemeli..

bu konuda haklisiniz tabikide bazilar beya sasirmis :) Turkiyedeki dügünlerde naisl bilmiyorum ama Almanyadakilerde damat dügünde ilk duvagini acarken takar ufak bir hediye babinda. Neyse zaten konu buda degil

Banyo olayını çözse hepsi çözülür..bence pis olduğunun koktuğunun farkında olduğu için yanınızda yatmıyo. Kendimden biliyorum. Gece bazen uykum açılır kalkar sigara içerim. Sonraki 1 saat içinde giremem eşimin yanına kokuyorum diye:))

birde banyoda nefesi kesilenler içşn söyleyim,ağzınızı suyla doldurun yüzünüze su vuracağınız zaman. Daha iyi hissedersiniz. Yüzmede hocası söylemişti oğluma..

Allah yardımcınız olsun sakın intihari düşünmeyin bu adamla cok zor surdurmeniz...

Konu sahibinin herşeyden önce bazı psikolojik şemaları var. Duygusal yoksunluk, terkedilme korkusu vb. Çok sağlıksız bir ailede sağlıksız bir psikoloji ile yetişmişsiniz. Israrla tüm mesajlarda yalnızlığınızı vurgulamışsınız. Şimdi de o adamı sevdiğiniz için falan değil daha çok yalnız kalma korkusu bir daha evlenememe korkusu da taşıyorsunuz. "Beni kimse onun gibi sevmedi" cümlenizden anladım. Vajinusmusun sebebi de bence geçmişteki travmalarınız ve yalnızlığınız. Üzerine bir de kendisinde de takıntılar olan bu adam da destek olmayınca durum karmaşık hale gelmiş.
Çok merak ettiğim bir şey var kimse sormamış.. Eşinize madem banyo yapmıyor beni istemiyorsun o zaman boşanalım dediniz mi güzelce? Belki bunlar sevgi eksikliği belki bunlar uyumsuzluk nedeniyle oluyordur dediniz mi?
Yoksa adam sizden boşanmak için bunları yapıyor da siz hâlâ direniyor görmüyor musunuz?
Boşanmak sizin en büyük korkunuz gibi geldi ne çözebiliyorsunuz ne mutlu olabiliyorsunuz. Sıkışıp kalmışsınız.

Adam hayır ben boşanmam seviyorum dediği için mi bunlara katlanıyor ısrarla çözmek için uğraşıyorsunuz.
Eşinizin ailesi, arkadaşı vs yok mu?
Herkes çok sever demişsiniz bunu nerden anladınız. Toplu görüştüğünüz oluyor mu çevresiyle? Hiç bu konuları konuşacak kadar yakın bir arkadaşınız olmadı mı?

Aile kurmanızın tek yolu bu adam değil ki. Başkalarıyla da evlenince aile kurulabiliyor. Yaşım geçiyor diyeceksiniz ama sorununuz düzelecek gibi durmuyor, böyle devam ederseniz yaşınız daha da geçer. Yol yakınken dönün. İkinizde kopmuşsunuz birbirinizden.

[MEDIA​

Son düzenleyen: Moderatör:
Esiniz anladigim kadariyla agir bir depresyon ya da panik atak hastasi.hastayim diyor size ama hic destek aldi mi bununla ilgili merak ettim dogrusu

Profesyonel destek almanızı tavsiye ederim,tek başınıza altından kalkamıyorsunuz ve eşiniz de bu şekilde düzelmez bana kalırsa.Destek almazsanız bu evliliğin çok da sağlıklı ilerlemeyeceğini eşinize söyleyin ve ikna edin.Kuzenim eşi duş almıyor diye boşandı birkaç sene evvel,aynu yatağa girmekten midem bulanıyor diyordu anlıyorum sizi.Kesinlikle bir aile terapisti ya da bireysel olarak psikiyatriye danışmanızı öneriyorum.Üzerine düşmeyin bu süre zarfında.Unutmayın,siz nasıl o kokuyor diye ondan mahrumsanız o da sizden mahrum bu süreçte.O da çocuk sahibi olamıyor şu an.Ortak bir sürece girmeniz gerekiyor.Dilediğiniz gibi olsun her şey

Haftalarca banyo gapmayan adamla nasil cinsel iliskiye girmeye calisiyorsunuz?
Vajinusmusu yenseniz bile iliski gerceklestiginde daha kisisel temizligini yapmaktan aciz insan yuzunden mikrop , enfeksiyon tedavileri baslar bu sefer

Canım çözüldümü sorununuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…