Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimi seviyorum ama
- Konu Sahibi yeniuye01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.391
- 333
Herkese teşekkür ederim.
Nasıl bir hayatım oldu anlatsam inanmazsın iz.
Yüz gorumlugu ne takılan arkadaslar inanın ben o gece namaz kılınacağı ni filmlerden internetten falan öğrendim. İnternete baktım bazı seyşey için. Kimse ilgilenmedi benle. Adetlerinizi bilemem ama bizde gelin kızın yanında biri olur ya ben kina gecesijnfe kuaföre bile giderken tektim. Sonradan ablam geldi kuaförde de taksiyle eve geçtim siz düşünün artık. Kimse gelmedi almaya.
Erkek arkadaşim olmadı sayılır eşimden önce kısa süre birisiyle görüştüm bkac hafta o kadar. Başka bir ilişkim olmadı. Ha çıkmak isteyen evlenmek isteyen çok oldu ama ben çok utangaç olduğum için yapamadım. Esimde o zaman ikna etti beni nasıl olduysa işte.
Çocukken çok ufakken abimin eşi nefret ederdi benden. Çocuktum sebebini hiç bilmiyorum. Saklanirdimbi odaya görmesin bnei diye. Kimsede gelip kızım sen nasılsın demezdi bana.
İse İse girdim para çektim aile verdim param yetmedi. Ailem üzülmesin diye ses etmedim kelimenin anlamıyla aç kaldım. Bardak çorba ile karın doyururdum. Yine de ben kötü oldum.
Etrafımda herkes çok sever eşimi. Çok şanslısın derler hatta. Bosansam belki ailem bana kızacak iyi adamdı niye boşandın diye.
Gay olduğunu sanmıyorum.
Kafam durdu artık. Normal ailelerde böyle olmaz di mi ?
Banyo yapmasına mani hastalığı ne eşinizin???
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Sanırım anlatamadım veya okumadınız ben adetlerini bilmediğim için düğünden önce sordum zaten o da evet dedi. Beni kıran şey takmamasi değil bırakıp gitmesi. Zaten çok uzun zaman oldu ve bir kere bile eşime imada bulunmadım. Ben paraya pula bakmam.Bence siz de normal değilsiniz , yüz görümlüğü nedir yahu , hiç kimsesi olmayan insanlar var , onlar bile evleniyor.İlla adet töreye uygun mu olmak zorundaydı her şey? Sizi üzüp kırmak istemem ama bu adam sizi tüketiyor.Takıldığınız şeyler çok saçma.Yani eşiniz banyo yapmıyor , cinsellik yok , taa ilk gecede olan ve çok basit olduğunu düşündüğüm bir "yüz görümlüğü" konusunu sorun ediyorsunuz.Her şeyi ona bağlamışsınız.Yahu normal insanlar ya güler geçer işi şakaya vururdu ya da kırılıp küsse bile şimdiye kadar çözmüş olurdu bu basit sorunu.
Eşinizin sizinle paravan evlilik yaptığını düşünenlerdenim.Böyle bir adam babalık da yapmaz ki.Mutsuzluğunuza 1 kişi daha dahil olur.Lütfen sizi üzmeye çalıştığımı düşünmeyin , eşinizden habersiz de olsa siz kendiniz bir psikiyatriste gidin , her şeyi anlatın.Siz iyileşince zaten sorunun eşinizde olduğunu kendiniz anlarsınız ve kendinizi korumak için adımlar atmaya başlarsınız.Eşinizi bırakın artık , kendinize odaklanın.Sizde belki vajinismus bile yoktur.
Eşiniz eşcinsel olabilir.Siz kendiniz de diyorsunuz eşim ilk sevgilim vs diye.Belki de sizi gözüne kestirdi , tavlaması kolay bir kız diye ve sizinle bir ömür böyle yaşayabileceğini düşündü sizin sesiniz çıkmaz diye.Yok değil çok var böyle çift.Hatta bu forumda bile bir üye 12 13 yıl böyle bir evlilik sürdürmüştü.Erkekler bu konuda çok bencil olabiliyor.
Fikirleriniz için teşekkürler psikiyatriste gidiyorum hatta yarın randevum var
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
İlgilenmediğimi nereden biliyorsunuz? Her gün gidip sariliyordum ama çoğunlukla basım ağrıyor yanım ağrıyor yeter bu kadar diyipgonderiyordu yanından. Bunun gibi şeyler. Yakınlaşmaya calissam uzaklaştırıyordu.ben adiniza cok uzuldum tum sayfalari tek tek okudum . arkadaslara katiliyorum.genel olarak fakat benim.dusuncem şu ben ikinzin de yuzde elli hatali oldugunu dusunuyorum. tamam kocanizin her seyi anormal olabilir ; ama siz bir kadın olarak beş aydir esinizin erekte olup olmadigini bilmeyerek demek ki adamla hiic ilgilenmemissiniz yani bi sevip oksama bi opme el sakası gibi seyler yapmamissiniz bu da aranizda bir sevgi bağı olmadığını ayni evi iki ev arkadaşi gbi kullandiğinzii aklima getiriyor : sizin ilk hataniz dort yildir bu hastaligi yenemeyisiniz bi kere ben olsam adam elden gidecek diye korkar daha bir hız veririm çalismalara ki gercekten seviyorsam. İkinci hatanız adamin baska tercihleri olabilir ve sizin bunu arastirmayis olmaniz mesela beb benimle bes ay boyunca hic sevismeyen ve bunu talep etmeyen erkekten once süphelenirim ardindan pesine adam takarim arastiririm. cunku nnormal degil yani en azindan yataga girince bir sarilma bir sürtünme falan da mi yasamuyorsunuz ? bir de evlenmeden once bunu nasil anlamadiniz bir insan üç gün banyo yapmasa yeminle saçlari birbirine yapisiyor rüzgar getiriyor kirli saç kokusunu ? bunu nasil anlamadiniz ? diğer hataniz ise bu banyo yapmama olayini beraberce cozmek adina onu israrla bir psikiyatra goturmeyisiniz ? bunlarin hepsi sizin evliliğinizin çok anormal bur yapida oldugunu gosteriyor ve bir de cocuk yapiyim diyosunuz ya adam gayse ?
Sadece tek taraflı eleştirmek için yaklasmisiniz. Kusura bakmayın sizde. Yanımda yatmıyor. Yatsa bile hemen uyuyor. Veya ileri gitmiyor. Telefon mailler hepsini biliyorum defalarca baktım bişey yok.
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Evlenmeden önce bişey yoktu ki? Tertemiz gelirdi yanimaVay anasini arkadas ya ne adamlar var
Uzuldum adiniza ama merak ettigim sey o kokuyla sizi nasil evlilige ikna etti.
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Hayır önceden bişey yoktu tertemiz gelirdi yanima evlendikten sonra bir hal oldu. Ama uzak mesafeyi bizim her gün gorusmuyordukEvlenmeden once kokuyu almadin mi en merak ettigim sey bu?
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Teşekkürler basım çok ağrıyor şu anda zaten mutsuzluktanBöyle giderse bir gün çıldıracaksın ve ondan nefret edeceksin , tiksineceksin , bırak seviyorum demeyi varlığına tahammül edemeyeceksin , şuan da da seviyorum diyorsun ama sevmen mümkün değil ... seninki yalnız kalma korkusundan elindekine sarılmak , çözüm yolu sunamıyorum çğnkü çok kaos var anlattıklarında , iyi bi psikiyatrı belki çözebilir sizi ama böyle devam ederse çok yıkıcı bir son bekliyor sizi
- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
Teşekkürler bunu rica ettim ondan bakalım bu birkaç günde ne olacak. İki gündür konuşmuyoruz. Hemen boşanmak istemiyorum çünkü eşimin başka kusuru yokMaşallah hemen de boşanın yazan olmuş. Bence bu şekil dolduruşlara gelmeyin. Eşinizi seviyorsunuz size karşı da bi yanlışı aldatması yok. Ikinizinde psikolojisi bozulmuş anladığım kadariyla bence çocuk işini sonraya bırakıp bi aile terapistinden yardim almalisiniz ben çözülmeyecek birşey görmedim. Banyo meselesine gelirsek gerçekten korkuyo veya bunaliyodur kimse keyfinden banyo yapmamazlik yapmaz belki de bi hastalık. Bi insani böyle bi nedenden yarı yolda birakmak hiç hoş olmaz..
Başarısız ilişki denemelerinden dolayı isteği kaçtı belki gudusuzlesti belki ereksiyon problemi cekiyor o yüzden yanaşmıyor bi cok sebebi olabilir .. Banyo konusunda bende cok skinti ccekiyordum astım tedavisi olduktan sonra geçti herseyin çaresi var yeterki çözüm odaklı olunsun
- 23 Aralık 2016
- 273
- 501
- 23
Ablutofobi:
Duş alma korkusu
ablutophobia kişisel temizlik korkusudur. bu korku, kişinin çocukluk zamanlarında duştayken ya da kişisel temizlik sırasında sorun yaşayan (örneğin ölen) kişileri görmesinden kaynaklanıyor. araştırmaya göre duş almaktan korkanların büyük bir kısmı çocukluk zamanında televizyonda gördüklerinden sonra duş almamaya başlamış .
Yani derine inmek gerekiyor. Iyi bir doktordan psikoterapi almalısınız. Bir de depresyonda mi, cok mu ümitsiz? Hayata karşı bu ümidi yok mu? Nasıl bir çocukluk geçirmiş? Altında bipolar2 gibi bi hastalık yatabilir mi gözlemlediniz mi?
Duş alma korkusu
ablutophobia kişisel temizlik korkusudur. bu korku, kişinin çocukluk zamanlarında duştayken ya da kişisel temizlik sırasında sorun yaşayan (örneğin ölen) kişileri görmesinden kaynaklanıyor. araştırmaya göre duş almaktan korkanların büyük bir kısmı çocukluk zamanında televizyonda gördüklerinden sonra duş almamaya başlamış .
Yani derine inmek gerekiyor. Iyi bir doktordan psikoterapi almalısınız. Bir de depresyonda mi, cok mu ümitsiz? Hayata karşı bu ümidi yok mu? Nasıl bir çocukluk geçirmiş? Altında bipolar2 gibi bi hastalık yatabilir mi gözlemlediniz mi?
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.572
- 548
- 8 Ocak 2018
- 365
- 810
- 18
- 31
Hayır önceden bişey yoktu tertemiz gelirdi yanima evlendikten sonra bir hal oldu. Ama uzak mesafeyi bizim her gün gorusmuyorduk
Kendiniz diyorsunuz işte uzak mesafe ilişkisiymiş ayda 1 görüyorsanız mesela banyo yapıp geliyordur. Kandırılmışsınız.
Rica ediyorum duş almayıp etrafta dolaşan eşiniz dahi olsa sevmeyin. Dışarıda beraber çalıştığı kişilere, toplu taşımadaki diğer insanlara yazık. Temiz ve kokusuz gezmek toplumsal bir sorumluluk. Daha önce kokan birini gördüğümde eşi, çocuğu, kardeşi yok mu nasıl böyle yaşıyor diye düşünüyordum. Bu forumda gördüm kocam banyo yapmıyor kokuyor ama seviyorum diyen o kadar çok kadın varmış ki. Toplumdan dışlanmaları gereken yerde adamı koca yapıp bir de baba yapmaya çalışıyormuş insanlar, çok şaşırıyorum.
- 21 Nisan 2013
- 1.794
- 1.793
- 208
Bir psikoloğun yanında çalışmıştım orada bir kız danışan vardı 15 yaşlarında hiç banyoya girmiyormuş korkuyormuş saçları keçe gibi olmuştu artık pislikten yanlış hatırlamıyorsam 4-5 seans sonra kız tertemiz geldi psikolojik destek çözdü bu sorunu bence sizde yardım alın bu konuda
Yalnız kalmaktan korktuğun için yürüyen bir çöp tenekesiyle evli kalmak bence karıkoca hastasınız hem de ağır hasta hala o pis kokan adamı sevebilmek nasıl bir acizlik bu ya ben artık erkeklere suç bulamıyorum böyle adamları yücelten sizsiniz sonra niye bana ilgi göstemiyor al işte bundan
- 15 Nisan 2017
- 13.373
- 15.817
- 298
Ben de vajinusmus yaşadım 3 ay kadar.Eşimle parmak çalısması yapmadım ben,aparat Yaptım kendime inceden Kalına doğru..benim eşim de yanaşmıyordu egzersize dahil olmaya ben de aparat fln kullandım o daha etkili parmaktan ama tabi Öncesinde parmak ile çalıştım.seni bu konuda çok iyi Anlıyorum inş bi an önce yenersinMerhaba
Nereden başlamalı bilmiyorum. Eşimle 4 yıllık evliyiz. Severek evlendik. Önce eşimin iyi özelliklerini sayayim. Evden işe işten eve biridir. Zekidir. Telefonu mailleri falan tüm şifrelerini bilirim. Telefonunda parmak izi okuyucu var benim parmak izimde tanımlı. İşten çıkınca isyerlerimiz yakın diye buluşuruz yemeği dışarda yiyelim desem itiraz etmez. Canım bişey istese o gün değilse bile bulunca hemen alır bazen ben bile unutmuş oluyorum. Parasini bilirim. Google haritalarda konumu açık sürekli nerede olduğunu bilirim o da benimkini elbette.
Kötü özellikleri ve sinir olduklarım
Çok zor bir erkektir. Onu en iyi tanıyanlar bile evlendikten sonra dediler. Kolay kolay tartışmaya giremezsiniz mutlaka tezinizi çürütür.
Bazen çok ağır laflar edebiliyor karşısındaki kişilere. Küfür yok.
Banyo yapmıyor. Haftalarca hemde. Sağlık sorunum var banyoda uzun süre duramıyorum diyor banyoya girmesi sürekli sorun. Her hafta bir kriz var evde. Ama çarşıya gidiyor bisiklete biniyor. Bunlarda sorun yok ama iş banyoya gelince tık yok. Yorgunum diyor. İlaçlar kullanıyor. Kabul ediyorum hasta ise elbette sorun olabilir e hastaysan niye o gün gezmeye gidiyorsun. Geçen hafta erkenden çıktı işim var dedi isini biliyorum bu srada. sıcakta dolandı geldi. Akşama da yorgunum basım ağrıyor banyo yapamam dedi.
Vajinismus sorunum var. Egzersiz yapmaya başladım Kasım ayında. Devlet hastanesi nde bir doktor yardımcı oldu sağolsun. Haftalarca kendi kendime çalıştım. Eşim sürekli sordu yapıyor musin, bebeğimiz olursa doktora hediye alalım falan. O da benimle geldi hep. Gerçekten çok zor yaşamayan bilemez. Lütfen kinamayin. Sonra sıra eşimle egzersize geldi. İlk hafta basım ağrıyor dedi kaldı ikinci hafta doktora ayıp olmasın dedi yaptık. İkinci egzersizde de aynısı oldu. Ben yaparken bu gün aksatsam kızan adam sıra kendine gelince her şeyi aksatti. Bunları yaptık zor bela, doktora gittik doktor dedi ki artık eşli deneme yapacaksınız. O hafta eşimin başı ağrıdı grip oldu bilmem ne. Herşey üst üste geldi. Başı çok agriyinca bi akşam acile gittik kafada bir sorun var ama önemli değil dediler. Nöroloji ye gidin dediler. Sorunca ben hastayım diyordu ama haftalarca doktora gitmedi.arkadasi bir doktor ismi verecekmiş onu bekledi.e diyorum gel parmak egzersizleri yapalım. O zamanda sen beni anlamıyorsun hastayım ben diyordu. Anlamadığım bbu kadar önemliyse bekleme arkadaşını git doktora. Zor zahmet gitti doktora o da önemli değil dedi inanmadı. Yine vakit geçti. Arkadaşı da fos çıktı.bu arada banyo sürekli aksıyor tabi. Git özele diyorum banyo yapmadım diyor. İkna ettim kus mus kaldım banyo yaptı doktora gitti ilaç kullanıyor.
Kaç defa tamam ilişki değil egzersiz yapalım geriye donmeyeyim diyorum tamam banyo yapınca söz diyor. Ama kaç haftadır girmiyor banyoya. Artık kokudan yaklasamiyorum.
Sinir krizi geçirdim kaç defa evde. Arkadaşım hamile kaldı nasıl olduğumu gördü arkadaşım için çok sevindim ama kendi adıma çok üzüldüm. Nefes alamıyorum bazen üzüntüden. Tutamıyorum kendimi. Günde üç tane sinir ilacı kullanıyorum. Bunu o da biliyor. Benim yüzümden özür dilerim diyor. Ama hastayım korkuyorum banyoda uzun sure kalmaktan diyor. Saatlerce sürüyor bu banyosu. En son dün gece banyoda sinir krizi geçirdim. Çığlık çığlığa ağladım resmen, yanıma geldi sakinleştirmeye çalıştı ama yapamadım. İntihar eddicem o olacak dedi. Senden önce ben yapacağım dedim bende. Kaç kere yapmayı düşündüm. İlaç içmeyi , bileklerimi kesmeyi. Daha dün gece denedim yapamadım.
Diyeceksiniz ki yapma. Bu hayatta en çok aileye sahip olmak istedim. Çocukken çok yalnız kaldım. Aile sevgisine ihtiyacım var. Kalabalık ailelere hep ozendim. 35 yaşındayım gerçek bir ailem olsun istiyorum. Çocuğumuz olur mu bilmiyorum. Ama eşim yanımda olsun istiyorum. Salonda.yatiyor . Ben bundan çok sıkıldım.
Eşimi hala seviyorum ama bundan sonra düzelir mi bilmiyorum. Dünden beri konuşmuyoruz. Aradım meşgule attı.
- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
Biliyorum ne dertler var ama sadece aile istiyorum. Dört yıl boyunca doktora gittim doktor esinizde gelecek dedi gelmedi. Buradan bulduklarimi yaptım ama tek olmuyor kaç kere ona da söyledim hep birlikte bahanesi oldu.
Canım benim aile kurmak istiyorsun da bu adam doğru kişi mi sence? Bak kaç tane hap içiyorsun yazık değil mi ruhuna bedenine? Eşine rest çek, ya kendini düzeltirsin ya beni kaybedersin de.
- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.445
- 158
Konu para pula bakma meselesi değil ki.Siz de söylüyorsunuz bakın uzun Zaman geçmiş bir meseleyi unutamamışsınız.Keşke elinize söyleseydiniz içinizde büyüteceğinize.İmada bulunmadım diyorsunuz , açık açık söyleseniz o da Nasıl davranacağını bilirdi siz de içinizde tutup sıkılmazdınız yıllarca.Her neyse Allah yardımcınız olsun.İnşallah her şey düzelir.Sanırım anlatamadım veya okumadınız ben adetlerini bilmediğim için düğünden önce sordum zaten o da evet dedi. Beni kıran şey takmamasi değil bırakıp gitmesi. Zaten çok uzun zaman oldu ve bir kere bile eşime imada bulunmadım. Ben paraya pula bakmam.
Fikirleriniz için teşekkürler psikiyatriste gidiyorum hatta yarın randevum var
- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 37