- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Hastalığı neymiş ?Bende dün akşam bunu söyledim. Sinir krizi geçirdim ne yapmamı istiyorsun dedi banyo yap düzenli bir hayatımız ilsuo dedim. Ben hastayım dedi gitti konuşmuyor dünden beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalığı neymiş ?Bende dün akşam bunu söyledim. Sinir krizi geçirdim ne yapmamı istiyorsun dedi banyo yap düzenli bir hayatımız ilsuo dedim. Ben hastayım dedi gitti konuşmuyor dünden beri
Eşcinsellerin gerçek kimliklerini açığa çıkarmamak için yaptıkları evlilikler canım. Pravan evlilikler işte.Paravan evlilik ne ki.
Yasadiklariniz hic kolay degil.oncelikle soz tedavinizi tamamlayin.Ankarada suleyman eserdag %100 tedavi eder hem de 3 gunde.Ben ileri derece vajinismus hastasiydim.5 yillik evliyim evliligimin 3.ayinda gidebildim ancak izin almistim isyerimden 3 gunde bitti gitti.bebek isi de duzenli cinsel hayatiniz olsa bile olmayabiliyor.benevlendikten 2sene sonra cocuk dusundum olmadi yumurta rezervim sinira gelmis.3ay norm.denedik olmayinca hop gelsin tedaviler asilamalar 5 asilama 2 tup bebek sonucunda hamile kkaldim oglum dogdu 9 aylik simdi.82 dogumluyum.İlk başlarda vardı ama yanasiyordu