• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi seviyorum ama

Böyle giderse bir gün çıldıracaksın ve ondan nefret edeceksin , tiksineceksin , bırak seviyorum demeyi varlığına tahammül edemeyeceksin , şuan da da seviyorum diyorsun ama sevmen mümkün değil ... seninki yalnız kalma korkusundan elindekine sarılmak , çözüm yolu sunamıyorum çğnkü çok kaos var anlattıklarında , iyi bi psikiyatrı belki çözebilir sizi ama böyle devam ederse çok yıkıcı bir son bekliyor sizi

Maşallah hemen de boşanın yazan olmuş. Bence bu şekil dolduruşlara gelmeyin. Eşinizi seviyorsunuz size karşı da bi yanlışı aldatması yok. Ikinizinde psikolojisi bozulmuş anladığım kadariyla bence çocuk işini sonraya bırakıp bi aile terapistinden yardim almalisiniz ben çözülmeyecek birşey görmedim. Banyo meselesine gelirsek gerçekten korkuyo veya bunaliyodur kimse keyfinden banyo yapmamazlik yapmaz belki de bi hastalık. Bi insani böyle bi nedenden yarı yolda birakmak hiç hoş olmaz..

Offf yaa aşkındanda ölsem banyoya uğramayan adamla aynı yatağı bırak aynı evi paylaşamazdım.
Bence sizin salonda uyumanız gerekiyo.
Duş almak ne kadar zor olabilir yada ne kadar zamanını alabilir hayretler içerisindeyim.

Gerçekten çok zor bir durum sizin adınıza çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun

4 sene boyunca hic iliskiye girememek icin uzun bir sure. Herseyden once esinizin banyo yapmamasi meselesini cozmeniz lazim. Belki de vajinusmusun sebebi budur yani esiniz koktugu icin siz cekinip kendinizi kasiyorsunuzdur. Belli ki bu banyo meselesini siz kendi basiniza cozenemissiniz. Bir uzman yardimi gerekli. Baska turlu olmaz. Bu kuserek yaptirilacak birsey degil.
Ben asil sorunun esinizde oldugunu dudunuyorum. Cinsel problemleri olan o. Istese sizi rahatlatabilirdi. Herseferinde adim.atan siz olmamaliydiniz. Pis kokan banyo yapmayan bir insanla ne kadar iyi olsa da yasamak zordur. Katlanilmasi zor olur. Dedigim gibi sizden cok esinizin tedaviye ihtiyaci var. Belki aile terapistine gidebilirsiniz.

Ben hastayım
Ben hastayım.
Ee tedavi olsana adam!
Ayrıca hasta olan banyo sevmeyen adam saatlerce banyoda kalmaz.
Eşiniz cinselliği de istemiyor besbelli,bu d kılıfı olmuş.

Ben çok üzüldüm açıkcası size.
Sizin zamanınızı yıllarınızı çalmış.
Bir an evvel harekete geçin.
Tedavi olsun.
Siz seviyorsunuz,o seviyor mu?
Seviyorsa tedavi olur.

Konuyu okurken kaşınmaya başladım :KK70:Ya Allah aşkına nasıl dayandın bunca sene bunu kendine neden yaptın hadi kendine yaptın o bebek de mi çeksin istiyosun pes valla o adama.

Bide seviyosun nesini seviyon allasen mis kokusunu mu kendinize gelin ya mutlu bir evlilik senin de hakkın.

Eşim dişini fırçalamadan beni öpemez bile istemem haftalarca yıkanmadığını hayal bile edemem. Zaten o adamla ilişkiye girmeyin hastalık kaparsınız mantar olursunuz. Siz ilaçları evlilikten sonra mı aldınız? Durum vahim gibi.

Eşiniz önce psikiyatriye sonra dahiliyeye gitsin kan değerlerine baktırsın banyoda kalamamak sürekli baş ağrısı ve yorgunluk kansızlığı düşündürdü bana 4 yıl sürer mi onu bilemedim

Sen eşini gözünde çok büyütmüşsün dünyada son kalan erkek oymuş gibi yapışmışsın ondan başka bir erkek yok sanıyorsun kocan da seni çok iyi çözmüş kendi sorunlu benliğini en iyi seninle gizleyebilirdi paravan evlilik yada değil belki cinsel sorunları var belki de aseksüel her yönden sen o kadar tecrübesiz bilgisiz ve cesaretsiz bir karaktersin ki seni resmen sömürüyor. Belki vajinismus bile değilsin 4yıldır adamın canına hiç tak demedi mi Allah aşkına aklın mantığın alıyor mu sende sorun yok eşin sorunlu kendine gel güçlü ol kimseyi çekmek zorunda değilsin adamın ha varlığı ha yokluğu ne bu muhtaç haller ezdirme kendini bu hayatın tekrarı yok

Öyle tahmin ediyorum ki ikinizin de bu evlilikten önce psikolojik açıdan ve kişisel anlamda fazlaca kör noktaları varmış. Maalesef bu evlilik de ikinizin psikolojik problemlerini iyice açığa çıkarmış. Çift olarak birbirinizi iyice hasta ettiğiniz çok açık. Sorunu yazan siz olduğunuz için size yönelik şunu söyleyeceğim. Siz özellikle siz mutlaka bireysel terapi alın lütfen. Çünkü sizde bir değişiklik meydana gelmediği sürece eşinizdeki bu anormalliklerin ne kadar şiddetli bir boyutta olduğunu farkedemeyeceksiniz.

Eşimin kötü yanları diye adlandırdığınız konular, kötünün çok ötesinde patolojik durumlara işaret ediyor. Fakat sizin zamanla bunları normalleştirip daha hafif olarak algılamaya başladığınızı düşünüyorum. Yani esas olarak şuan sizin de olayları yorumlamanızda ve algılamanızda bir bozukluk oluşmuş. Tüm bunları daha fazla normalleştirmeden hemen bu kısır döngüden çıkmanız gerekiyor.

Yalnız kalma kaygılarınızı bir kenara bırakın (başından beri sizi bu sürükleyen en önemli etken bu ayrıca). Bireysel terapi almaya başlayın, sonra eşinizi evliliğinizi vs değerlendirirsiniz. Ama öncelikle sizin daha normal kabul edilebilen bir algıya gelmeniz gerekiyor.

İlk başlarda vardı ama yanasiyordu
Yasadiklariniz hic kolay degil.oncelikle soz tedavinizi tamamlayin.Ankarada suleyman eserdag %100 tedavi eder hem de 3 gunde.Ben ileri derece vajinismus hastasiydim.5 yillik evliyim evliligimin 3.ayinda gidebildim ancak izin almistim isyerimden 3 gunde bitti gitti.bebek isi de duzenli cinsel hayatiniz olsa bile olmayabiliyor.benevlendikten 2sene sonra cocuk dusundum olmadi yumurta rezervim sinira gelmis.3ay norm.denedik olmayinca hop gelsin tedaviler asilamalar 5 asilama 2 tup bebek sonucunda hamile kkaldim oglum dogdu 9 aylik simdi.82 dogumluyum.
Bir de esiniz cephesi var.siz vajinismusu yeneceksiniz.onu tedavi olmaya ikna edeceksiniz hem de onu...bence zor ve uzun bir surec.ikna edemezseniz olan sizin hayallerinize olacak.yas sinirda.siz bir kadinlik hormonlariniza ve yumurta rezervinize baktirin.erteleyebileceginiz kadar zaman var mi.
Ha bir de boyle bir adamdan cocuk yapmak ne kadar dogru.siz sinir krizleri gecirdiginiz zaman yavru ne kadar korkar.sanmayin bebek dogunca krizler bitecek.
Hicbirsey yoluna girmiyorsa bosanmaktan korkmayin.

Eşinizin kötü yönleri olarak anlattığınız şeyler basit şeyler değil ki. Bir adam 6 aydır eşiyle birlikte olmak istemez mi? Banyo yapınca deneriz, diyormuş. 6 aydır banyo yapmıyor mu bu adam? :KK57:
Büyük ihtimalle eşinizin cinsel problemleri var ya da gerçekten gay ve kendisi farkında değil. Çünkü farkında olsa gizliden işini yürütmeye çalışır. Ama bu pis haliyle bir erkekle de olamaz zaten.
Psikolojik yardım almanız lazım. Böyle nereye kadar devam edeceksiniz?
Çocuk fikrine o kadar kaptırmışsınız ki eşinizin bu sorunları da normal bir cinsel hayatınızın olmaması da sorun olmaktan çıkmış gibi sizin için. Oysa ki bunların tek birini bile çözmeden çocuk düşünmüyor olmanız lazımdı.

Bende 5 yıl vajinusmusla yaşadım hep kendimi suçladım eşim e karşı hep alttan alan herşeyi kabullenen bn oldum giden herşey benden gitti bu durumu bilenlere hep eşimi savundum o mükemmel başkası olsa bni beklemez dedim hatalı olan bnim dedim hep bn tedavi olma yoluna gittim hep yalnızdım esimin desteğini hissedemedim doktor egzersiz verdiğinde yalnızdım sen hastasın sen tedavi ol diyodu bna kndi kendime nasıl iyileseceksem 5 yılın sonunda bi şekilde korkularımın Üzerin e giderk yendim herşey çok güzel olacak birbirini arzulayan karı koca olucaz diye sevinirken en önemlisi anne olma isteğim ağır basarken bu sefer adama bişey oldu benden kaciuodu bn yine kendimi suçladım 5 yıl kardeş gibi ola ola arzulayamiyo bni diyodum.cocuk istemiyordu bi erkek çocuk istemezmi bni oyaladı durdu birbirimizi çok yıprattık vajinusmus zaten yaşamayan bilemez çok zor ağlayarak uyurdum her gece velhasıl biz 8 senenin sonunda boşandık başka sebeplerden dolayı şuan düşünüyorum ve sorun bende değilmiş sorun ondaymış yaşadıklarında kendimi gördüm çok ayrıntı var ama yazmayla bitmez sen eşini sevdiğinden değil yaşının geçtiğini artık bazı şeyler için geç kaldığını belkide dönecek yerin yok bilmiyorum ama kendine yaptığın en iyi şey boşanmak olacak kesin dünyanın sonu değil zamanla herşey yoluna girer böylesi daha hayırlı olur belki keşke tedavi olsa ama olmaz 4 yıl böyle geçmiş bi 4 yıl daha emin ol böyle geçer gider.bu arada bnim eşim benden temizdi en sevdiğim yönü oydu diyebilirim bide kudura bakmada yüz gorumlulugu saçma geldi bna olan olmuş artık yasadiklarinla ilgisi yok ama o esnada beklemen işaret etmen konusmaman soğutur karşındakini böyle bi beklentin ve isteğin olabilir hakkindir saygı duyuyorum ama dediğim gibi nerde diye işaret etmen itici olmuş biraz sonrasında şakayla karışık takınabilirdin eşine aklında hayırlısı olsun ama intiharı falan at kafandan kimse için değmez yani saçma

Ya benim merak ettiğim sorular var!

-siz nişanlılık döneminde bu kokuyu almadınız mı hiç ??

-eşinin ailesiyle bu banyo olayını konuştun mu? Onlar ne diyorlar? Hep böylemiymiş?

-eşinin mesleğinde sorun olmuyor mu? Mutlaka insanlar alıyordur bu kokuyu?

-4 senede mutlaka eşine sormuşsundur, neden korkuyormuş? Banyo yaparken ne hissediyormuş?

-hamam gibi bir yere gitse yine yapamaz mı?

-hiç denize, havuza , kaplıcaya falan gidiyor musunuz???

Koca değil ömür törpüsu resmen!! Tükendim hayal ederken.

Kendini ne sanıyor da size yanaşmıyor kokuşmuş kokarca leş gibidir o, hastalık hastası, insan yanasamaz tabi ona bırak Allah aşkına ondan çocuk sahibi olma zaten birkaç seneye hiç çekilmez kurtlanır pislikten.

Back
X